!!

Floral Back Strap Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM
Jag har hittat en SÅ fin klänning på Nelly, hur fin som hellst! Älskar att ryggen var sådär öppen. Synd bara att den inte finns i min storlek nu, men har ställt mig i "kö" på min storlek när den kommer, åh den kommer passa perfekt till sommaren när man är brun (:



im not pop

Hatar att det är slut på lovet, men jag antar att det bara är att bita ihop. Har faktiskt en ganska rolig vecka framför mig;

Måndag; Träningen börjar igen efter lov-uppehållet, YES!
Onsdag; Killmodell med till skolan, JEPPAR MÅSTE! Sen träning i heby på kvällen - konstgräs.
Lördag; STUDENTKRYSSNING! =D




NY BILD

Jag är somsagt SÄMST på att designa bloggen, men jag har faktiskt klarat av att fixa min egna headerbild! Känner mig duktig så jag bjussar på en bra låt ;


MELODI

Alltså, melodifestivalen .. Vad är de för låtar egentligen? Om man tänker efter vad det var för låtar förr i tiden och vad som är NU! Mycket bättre nu om jag får tycka till! =D

IDIOT - ett melodifestivalbidrags namn? HAHA SÅ SKÖNA!

 

 


NY FAVORIT

Förra veckan smakade jag chailatte för första gången, (jag är efter jag vet) men det är verkligen gott!


kläder

HEMMA! Alltid roligt att köra runt i stan, och alltid ännu roligare att shoppa!! Fick en tröja & ett par svarta leggings av mamma, tack så mycket :)) Min kamera funkar inte för tillfället, don't now why? Men cambilder får duga. Snart kommer Jossan också (:

Med skärp i midjan
 

Utan skärp i midjan 


tråkigt & kort inlägg

Snart ska jag & mamma åka till Gränby för att kika lite, är shoppingsugen! Kanske ska kolla ifall dendär FINA bustiern finns där, hihi.  Ikväll kommer Jossan hit för att umgås med mig, roligt roligt!


!

Nämen titta! Jag har letat så mycket efter en fin bustier och har NU hitta en as fin från Lindex, måste verkligen köpa den.


KRYSSNING!

Fick nyss mail från dom som fixar studentkryssningen och de stog bla;
"Omröstningen för temat är avgjord och BEACHPARTY har vunnit! Så se till att shoppa en schysst outfit till kryssningen.

T-shirt, flip-flop, shorts, sarong, blomkrans... Enkelt och härligt somrigt i vinterkylan!"

Men så svårt, vad ska man ha på sig? Sommarkläder eller ska man inte ens följa temat kanske? Känner jag mig själv rätt så hinner jag nog ångra mig tusentals gånger innan!


klippklipp

Kikade runt bland mina jeans i garderoben nyss, och hittade bara massa tråkiga gamla fula, ja ni förstår =D Så jag tog saxen&sandpappret i högsta hugg och gjorde om dom till jeansshorts istället, mycket bättre!


Nedräkning

Nu fram till studenten är det iallafall minst en sak varje månad att se fram emot!
  • I början av mars är det den efterlängtade studentkryssnigen!!
  • I april är det valborg, och då hoppas vi på värme
  • I maj fyller jag 20 år!! Sen massa studentskivor på de
  • Och i Juni så är det äntligen studeten, åh så härligt!



SKADEGLÄDJE

Jag&Jennie har nog den mest roligaste humorn! Helt seriöst .. skadeglädje är väl det roligaste som finns? Vi höll på att kissa på oss av garv när vi såg dehär ;


JENNIE!

Godmorgon, jag är upp med tuppen! eller? Idag ska jag iallafall hem till Jennie och umgås, roligt :) Var ett tag sen jag var där nu så det ska bli kul! Får väl se vad som hittas på, blir väl att vi sitter och pratar om allt och ingenting som vanligt i 100 timmar, =D Nu ska jag fortsätta kika på sunes jul som jag råkade somna till igårkväll ..

 


stan

Idag besökte jag uppsala igen, denna gång med Jesper och Oscar. Åt mat och gled runt på Ikea & bauhaus för att kolla på killsaker, inte okej. Så när dom gick in in på tråk-Clas Ohlssons så passade jag på att gå in på tjejaffärer!! Köpte mig ett jättesött skärp man ska ha i midjan & en superskön tröja, loveli (=






bjuder på en liten trudilutt


åh!

Det kommer nog bli till det här stället vi åker till i sommar! Ligger i Grekland och jag längtar sjukt mycket! Vill verkligen bort från den här snön nu, men jag kan nog bara drömma för snön ligger nog kvar ett tag till.







Hur härligt ser det inte ut?!

shopping

Jaha då är man hemma igen efter en lång dag i uppsala! Mötte upp Malin på stan, vi gick omkring och kikade i affärer lite & shoppade såklart! Köpte mig ett par snygga leggings (nog för att dom ser ut som ridbyxor på bilden) men dom är mycke snyggare i verkligheten =D Käkade sallad på Unico och sedan fikade lite på waynes coffee, jag smakade chailatte för första gången, GOTT!!


NATTI

Nu måste jag lägga mig och sova för imrgn ska jag upp tidigt, sen umgås och äta lunch med malin i stan, kommer bli dunder trevligt :) Ska köpa mig något klädesplagg också! Och fresten, ge mig lite sommar va?




MUSIK

Bjuder på två rättså bra låtar bara för att jag känner för att vara lite snäll!




GE MIG DENNA JACKA, NU!


SUNE

LOV! Idag ska jag in till stan en sväng och senare blir det möte med laget i tärnsjö. Men nu ska jag lägga mig och kika på Sunes Jul, SÅ BRA!



- Neej men .. KARIIIIN!!!!!
- Jaaajaa, jag ligger i badet!
- LIGG KVAR DÄR, KOM INTE HIT!!

Vad är det bästa jag har varit med om?

Jo, helt ärligt så är det Simple Plan konserten i stockholm 2008! SJUKT BRA och jag hade så jävla roligt om man får skriva så? Vi har nog aldrig skrikit så mycket i hela våra liv tror jag, och JA det är våra skrik som hörs ;) Gud så pinsamt ..  Lägg märke till hur min röst sviker ur sista sekunderna!




ICE AGE

Vi kollade på Ice Age 3 igår, älskar dom filmerna haha. Så jäkla söta små djur, förstår inte! Kommer aldrig glömma när jag & Carro kollade på ettan på bio, vi skrattade så vi grät åt djuren så folk vart arga (a) Komiskt iallafall!
Idag blir det körkortsteori pluggande hela dagen, suck!





!

Äntligen har vi fått hem våra träningsdresser & jag älskar dom! Hur sköna som hellst. Fick en väska också för den delen, praktisk! Ska hem till min älskling ikväll, måste ta det mest lugnt för jag är rättså hängig, jäklar om jag börjar bli sjuk .. Öm och uppsvullen i halsen och tungan, inte okej någonstans. Hoppas de går över snart iallafall :)





20!

Eftersom Carro hade fyllt 20 så firade vi de med lite middag hemma hos henne, väldigt mysigt! Käkade, kikade på småstjärnorna från 2001/2002, och busade lite haha! Synd bara att jag mådde lite dåligt (inte pga alkohol!!) men annars var det jätte trevligt, tack så mycket för en trevlans kväll!












sista skoldagen

Igår var det sista skoldagen innan lovet, åh så skönt!! Var väldigt slappt, gjorde nagelförlängning på Malin & provet i religionen är gjort också, hur skönt som hellst :)

FÖRE


EFTER

GRATTIS!!

20 år blir du idag, men du&jag glider för varje år neråt i barnasinnet haha, våga-vägra-bli-vuxen!! Eller hur då Carro? ? =D







praktik & shopping

Praktiken gick fint idag, men den blir alltid spårad när Tiff&Linn är med haha! Förstår faktiskt inte vart ifrån vi får allt? Köpte med mig lite smcken hem från stan, ett armband (råkade härma carro, hih hoppas de inte gör nå!) och ett rosetthårspänne, hur fint som hellst!


godnatt

Känner mig verkligen SNYGG nu såhärs när jag ska sova, nejmen skämt o sido, ser faktiskt väldigt barnslig ut utan smink men sånt får man leva med som tjej ;) Ska lägga mig och plugga tillsammans med religionsboken som verkligen inte går ihop med mig, men man kan inte älska alla, tyvärr! 




HÅR, NAGLAR & MAKEUP

Hade ju afton/bal/gala tema i skolan idag & Erica va snäll och ställde upp som modell. Synd bara att inte sminket syns på bilderna. Men dagen var väldig stressig måste jag säga, och då blir saker inte som man hade tänkt sig, men de gick bra ändå! Behövde inte göra F&S provet idag heller, skööönt då kanske jag kan lära mig lite mer saker tills v.10 ;)






I made it

Åh, mina händer är typ siden lena!! Även fast jag har duschat, mmm mycket bra! Borde göra detta oftare, PROVA =D Men glöm inte att ÖS på med helosan, inget snålande här inte!

GRYM


bommulsvantar + helosan

Nu sörrni ska jag & mamma prova någonting ikväll. Läste för någon vecka någonstans att man (innan man ska sova) ska ösa på med helosan på händerna och ta på sig bommulsvantar (kan köpas på apoteket) och så har man de på sig under natten. Och sen på morgonen ska tydligen händerna vara väldigt mjuka och fina, så jag hoppas de funkar! Berättar väl imrgn hur de gick ;)


energy

Slutade klockan 10.00 i dag, klockrent! Kan inte bli bättre tror jag. Eller jo, om man skulle slippa massa prov och sånt när man kommer hem. Förstår inte hur lärare kan va så knäppa och sätta in ALLA prov innan loven, så är det alltid, två prov nu i veckan + att jag måste plugga körkortsprovet.
Säger bara - FULLT UPP!!



Jason Derulo VS Keri Hilson - Energy Watcha Say


Right noooow ..

.. plugg. Tröstäter lite chirre medans för de är så jobbigt ;)


måndag

Åh villken jobbig skoldag!! Började 13.20 och slutade 14.20 .. eller, den kanske inte var så jobbig ändå? Ångrar mig ;) Måste skita i träningen ikväll för jag måste plugga, vad hände liksom. Får ta mig i kragen och springa lite själv istället!


ännu mera sommarkläder jag vill ha!




snark

Alla hjärtans dag är faktiskt ingenting speciellt, lite småmysigt sådär bara (: Hoppas alla haft en mysig dag för de har jag & nu ska jag krypa ner till min man som ligger och snarkar (!!)




musikens hus

Här är lite bilder från kvällen, de vart lite stressigt i slutet men de får man räkna med när man ska på sånt här! bandet vi sminkade heter Enemy of the goldfish jag hoppas verkligen dom vinner tävligen!







Här är dom när dom spelar på café genomfarten i Uppsala, duktiga!

smink!

Nyss klarfixad, för om några timmar ska jag och Linn in till uppsala. Det är musiktävling i musikens hus ikväll så vi ska dit och sminka lite folk, roligt! Bilder därifrån kommer senare : )


gammal musik är bra!


<3

Denna lördagskväll har jag tillbringat med min älskling för att fira alla hjärtans dag lite i förväg! Lagade mat(förrätt, varmrätt & efterrätt såklart) och har allmänt mysigt! Senare ikväll får vi se vad kvällen har att bjuda på, kanske blir lite festligheter (;

Hacka lök gör man säkrast med brillor på, annars sprutar tårarna!!









MODELL SÖKES!

På onsdag (17/2) ska vi ta med en modell till skolan. Vi ska nämligen ha en tävling i hår, naglar & makeup - Tema AFTON (tänk bal). Så jag behöver alltså en modell på morgonen 8.30 - ca 11.30. En med lite längre hår!


 


HOCKEY

Var ju på hockey med Sabina, så längesen! Och det var så roligt, min lilla Bino.
Östervåla 9-3 Team Uppsala.
Fortsätter i serieledning, mycket bra, man blir stolt som vålabo ;) Åt iallafall hockeytoast, våran specialare som är standard att äta varje gång man är på hockey. Ingen hockey utan toast ..

"inte så konstigt att våla är bra på hockey, det finns ju ingenting annat att göra i våla än att spela hockey"
DAGENS!







NAILS

Dagen började med sovmorgon till halv 12 vilket var behövligt! Kom till skolan och gjorde nagelförlängning på Linda, roligt :) Sen kom Sabina till mig i skolan och nu sitter vi här och väntar på att tiden ska rulla iväg för kl19
ska vi på hockey!


depend

Detta nagellack måste jag verkligen tipsa om! "Depend - Allround lack" Man kan ha det till både topplack, baslack & det stärker även naglarna, och mina har blivit stenhårda! GREAT! Mycket bättre med tre-i-en, istället för att köpa tre olika ;)


torsdag.

Hittade världens sötaste tröja idag men jag hann inte köpa den, jäklas också! Får bli nästa vecka (: Kan ni förstå att de är helg imrgn igen? De kan iallafall inte jag. Sabina ska följa med mig efter skolan imrgn för vi ska kolla på hockey, wiho =D
Ikväll blir det jag & religionsboken som dejtar!

Gammal men ändå skön låt!


träning

Godkväll sverige haha! Haft träning i heby ikväll på konstgräs, hur roligt som hellst även fast de var kallt! GILLAS. Nu ska jag läsa körkortsteori sen sova, för imrgn blir det praktik på CUBUS i uppsala- kom och hälsa på mig vettja (:


hantverk

ONSDAG - innebär hantverk i skolan. Jag&Vickan passade på att öva sotade ögon, eyeliner och ögonbryn. Färgerna syns ungefär ingenting på bilderna men de får duga! Från 13.30 - 16.30 var vi på mässutbildning i fyrishov, var väl lite sådär tråkigt, jag och carro skrattade mesta dels :) ( som vanligt)







hår

Nyfärgat hår, känns mycket bra! Försökte få en närbild på de men gick inte så värst bra, men håret är iallafall mörkare :) Nu ska jag iväg på bingo, TJA!


ledig

Ledig idag, SKÖNT! Men jag ska nog sätta mig ner och göra klart lite skolarbeten och plugga på två prov vi har nästa vecka, fytusan! Sen ikväll ska Jag Johanna och Marre stå på bingon i tärnsjö, haha kan bli en "rolig" kväll!
Stackars Emma bröt foten igår på tränigen, krya på dig Gumman! Hon ligger nu på pappas avdelning ringde han och sa, så hoppas dom tar hand om henne väl där :)
Ajökens!


WIHO

Nu har jag iallafall ringt dedär hemliga samtalet haha, och de var alltså en stylist på tv4 jag pratade med! Om jag har tur så kommer jag förmodligen få följa med henne en dag på jobbet efter v.9!! Hur kul låter inte de liksom?! =D Hoppas bara att det blir av också!



.

Jag är ledsen att säga det, men jag har faktiskt ingenting alls att skriva om idag så deså. Eller, jag ska ringa ett viktigt samtal som kan bli ett väldigt roligt såndat, berättar mer senare om jag lyckas ;)


TUMMEN UPP FÖR AKON!

familjen zetterberg på besök

Nu har dom åkt allihopa och dom är SÅ söta! Mina små kusinbarn, dom är en sån fin familj :) Snart ska jag&Jeppar laga mat åt oss, de blir en chiladas eller hur det stavas, så jäkla gott. PUSSDÅ








BRA MUSIK!


sminkborstar

Har precis tvättat mina sminkborstar och jag säger bara - de va behövligt!! Tvätta dom gör man med vanligt shampoo eftersom det är riktigt hår & har man någon syntetborse så tvättar man med typ YES eller liknande (;
Finns nog folk som aldrig tvättar sina penslar och jag säger bara GÖR DET! Då ser man verkligen hur vidrigt smutsiga dom är & jag lovar att ni kommer börja tvätta oftare haha!


söndagsmorgon

Godmorgon Sverige! Upp tidigt idag för idag kommer familjen Zetterberg på besök, trevligt värre att få träffa dom små barnen hihi. Nu blir det frulle, ciiiiiiiiiiiiiao

 


party @ Johannas

HEMMA! Jag är supertrött, så det vart en tidig kväll för mig. Vi mös mest inne i badrummet och gled runt och kikade på okända människor, rätt komiskt faktiskt om ni frågar mig. Pappa kom hem nyss från spanien & är svin brun (AVIS). Jag vill också!!
Här kommer iallafall lite smakprov från kvällen;
















kläder

De här får duga för kvällens bravader!


PARTYMUSIK!

La upp den första låten för någon dag sen, men lägger upp den igen bara för att Akon är så himla bra =D Sen är resten rätt gamla låtar men som är mixade med varandra, rätt sköna! Sen den sista är också rätt gammal nu, men sjukt bra!








TRÄNING

Träning - check! Nån (folk från herrlaget såklart) hade varit lite lustig och lagt in en stinkbomb i vårat omklädningsrum, ROLIGT!! Men jag säger bara - har man gett sig in i leken får man leken tåla ;) Klockrent brudar hahaha!

Ikväll blir det iallafall födelsedagsfest hos Johanna, mycket trevligt :) Tänkte dela med mig av lite partymusik om ett tag!


tossingar

Sitter och kikar på one tree hill (ovaligt, jag vet) och tar hand om mina små fossingar. Underbart skönt! Har vart en speciell dag idag måste jag säga, känslosvängningar. Blir lugnt ikväll också, för imrgn ska jag på födelsedagsfest hos johanna!



shopping!

Nu har jag fått min kamera, pjuoh! Här är iallafall kläderna jag köpte igår, ett par leggings som ser ut som jeans och en svincool bikinitrosa, fatta den när man är brun - MULTIFINT =D


solspray

Har en rabattkupong på solspray, tror att jag ska utnyttja den faktiskt! Har provat i ansiktet förut, blir faktiskt fint! Någon som har gjort sånt på hela kroppen? Skulle vilja veta hur det blir innan jag provar. 

Tror inte direkt att de blir som på bilden men lite brunare än nu blir man nog!


MUSIK!

Somsagt, plugga utan musik för mig är som att .. typ springa utan ben .. ? Ja det går alltså inte =D







torsdag.

ÄNTLIGEN! Har vart nå fel på blogg.se, iallafall på min dator? Har inte kunnat logga in förns nu, kosntigt nog. Dagen gick fort som tusan, praktik på cubus som vanligt varje torsdagar! Köpte med mig lite kläder hem för jag kände att jag behövde de, hihi. Jeppe har tagit min kamera så kan inte visa bilder. UNGE!! men lägger nog in imrgn om någon är nyfiken (;
Nu blir det körkortsplugg & musiiiik!

fika

Efter skolan skulle jag träffa Sabina för att fika och umgås fram tills min körlektion, fick med oss vickan och carro också. Satt och fikade och snackade på Storken typ 2 ½ timme haha! Mycket trevligt måste jag säga :)


anstiktsbehandling

Todaaay hade halva gruppen ansiktsbehandligar igen, alltså det är SÅ skönt! Man bara ligger och allmänt njuter. Tänk att vi får hålla på med sånt i skolan medans andra sitter med tråkiga böcker hela dagarna .. ja vissa har det bra ;) Hann med att göra en lite snabb lockig frisyr också.
Tänkte vara lite gullig mot mamma och ge henne lite peeling, massage och ansiktsmask nu! Jag vet , jag är för snäll ibland!








PARADISE HOTEL

Ikväll är det final i paradise hotel och jag säger bara JACKIE! Hon borde helt klart vinna, klockren brud ;) Får se hur detta slutar, kommer iallafall vara trött imrgnbitti om jag ska sitta uppe ikväll, men man kan ju inte missa finalen heller!!


pluug,musik

Plugga är någonting som verkligen suger, därför måste man piffa upp det med lite bra musik, enjoy!






En dag hos Linn!

Väldigt kort dag i skolan, slutade halv elva! Men vi var tvungna att kolla på nån tråkig utvandrar film som vi ska recensera, så vi åkte hem till Linn för att kika :) Med tanke på att filmen var 3 timmar och DÖTRIST så roade vi oss med annat samtidigt, bla katten och katt-min-s-fiskarna som Carro härmade haha!








Träning!

Nu snart ska jag fara iväg på lite fotbollsträning! Har faktiskt skärpt till mig nu vad de gäller att äta godis och så i veckorna, har faktiskt inte ätit någonting alls! Imrgn ska jag ut och springa när jag kommer hem också, beach 2010 hello! och NEJ jag vill inte gå ner i vikt, men en slimmad kropp tackar väl ingen nej till? ;)



Snabba cash-låt!


skor

Nu såhär när det är iskallt ute kan man alltid tröstshoppa lite grann. Köpte mig ett par sommarskor hih, och nu mår jag genast bättre =D Ska nog tröstshoppa lite mer när jag kommer hem, beställa ett par till skor! Man mår alltid bra när man får sig ett par nya skor! ;)


RSS 2.0