what can I say

Stackars mig, jag har blivit sjuk. Eller iallafall så mycket sjuk så jag behövde sjukanmäla mig, men åkte iallafall in och gjorde religionsprovet! Duktigt av mig - JA :) Ingen träning blir det heller, bittert .. Men imrgn är det sista dagen sen är det LOV!

Dead by april, mmh så bra








nya jackan, me like!!




sthlm

Idag var vi på studiebesök i sthlm på Matrix, fick lite info om lite hårprodukter dom har & efter drog vi ut på stan och mös i solen! Fick med mig en skinnjacka hem också, ska visa lite senare! Hoppas vädret håller i sig ett tag nu bara.






modell sökes!!

Den 16 April ska vi ha våran slut-examination i makeup, hår & naglar med BAL/AFTON tema och jag behöver en som kan vara snäll & ställa upp som modell!
En med halvlångt hår & inte nerbitna naglar!

Så hör av er så fort som möjligt om någon vill!


tiden ..

.. står nog still tror jag, sjukt tråkigt jag har det! Måste lägga mig & plugga lite religion (favorit ämnet) not. Kika in imrgn, för veckan efter lovet så ska vi ha slutprov i skolan i makeup/hår/naglar så jag kommer behöva en modell till skolan då, kommer skriva mer imrgn om vad jag behöver för "sorts" haha. Och det är superviktigt att jag fixar en, så jag hoppas den rätta vill ställa upp!



SKOR

Var väldigt längesen jag köpte skor nu känns det som så jag behöver verkligen fylla ut min lilla samling & dessa underbaringar skulle inte skada någonstans!! Men då måste jag nog spara 100 år till, men de ska nog lösa sig på något vis (; skor skor skor ..


Max 2 år

Idag har vi tillbringat förmiddagen hemma hos familjen Zetterberg eftersom Max fyller 2 år imrgn, grattis lilla sötnos! Finns inte så mycket mer att säga förutom att det känns som att jag börjar bli sjuk, hoppas det bara är för dagen ..












födelsedagsmiddag

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Vickan med Sabina&Mickan. Eftersom Vickan har fyllt så bjöd hon på tacos och efterrätt, MUMS! Vart en väldans lugn kväll men det kan vara skönt de med!









VVE

Våga vara egen mässan igår på fyris hov, gick faktiskt rättså bra! Var tvungen att gå upp vädligt tidigt bara så man var rätt sliten men sånt får man ta! Här kommer lite biler ;




naglar

Gjorde nagelförlängning på vickan idag, de ända vettiga på hela dagen ;) Nu ska vi göra klart de sista med handduksturbanerna, för imrgn är det mässa på fyris hov!

FÖRE


EFTER



rösta!

Har gått med i en tävling på Nelly.com där man kan designa sin egna bikini, vore ju väldigt snällt om ni ville gå in och rösta på mig :) Ett litet klick för er går på en sekund, så gör mig lite glad va =D

Min designade bikini på NELLY.COM

Gå in UNDER HÄR för att rösta
(länken syns tyvärr inte men den finns om man klickar!)

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Annars kan man koipiera den här länken; http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=C8wgHcYFPG97ZuhwbjCRXNxA#bikiniGallery


äntligen!

Nu har vi fått våra biljetter till studentskrivan, KUL! Stylisternas & frisörenas den 31 maj på BJ, bara att höra av sig till mig om köp =D OCH DE HOPPAS JAG NI VILL FÖR DE KOMMER BLI SÅ ROLIGT!




skolis

Todaay kom somsagt Sofia till våran klass och berättade lite om Catwalk makeup, så vi fick sminka efter de. Jag valde att sminka "look 2" på vickan, vilket innebar fokusering på ögonbryn och läppar, haha blackgirl! Nästa vecka skulle vi få lära oss mörkhyad makeup, roligt!

Ja, jag vet att jag&carro kan spåra ur totalt, men de borde alla förstå vid dehär lagret ;)


josssss

Jossan är på besök, mycket trevligt! Snart ska vi kika på halv 8 hos mig, och hon ska sova här inatt också! Imrgn kommer det en tjej till skolan som ska lära oss scen och mörkhyad makeup, tror de va imrgn iallafall (; De lär ju visa sig!


bartenderutbildning

I helgen satt jag&sabina och kollade runt på bartenderutbildningar, och vi hittade en som verkade helt sjukt rolig i KOS! DIT SKA JAG NÄR JAG HAR SPARAT IHOP PENGAR! Åh så himla roligt, någon som vill haka? :)

checka in videon, fatta när man kan kasta som dom gör i slutet!



lite musik såhär i solen skadar aldrig!








LEDIG IDAG!

Älskar när man får vara ledig på måndagar, veckan känns genast mycket bättre då! Nu har det blivit finare väder också & det gör livet ännu lättare :)


aloe vera

Jag måste bara klaga ur mig lite .. VAD HÄNDE MED ATT DET ÄR SNÖSTORM UTE NU NÄSTAN?!?! Det var ju nästan vår igår, sjukt! Nåja, ikväll ska vi iallafall ha lite Aloe Vera party här hemma, Rosie ska komma hit och prata lite, kan bli riktigt trevligt :)


bakabaka liten kaka

Jag&Sabina har prova någonting nytt - vit kladdkaka! Väldigt gott måste jag säga. Fast den vart väldigt söt, så hallon till rekommenderas verkligen :)


lördag - bäst väder

VILKET UNDERBART VÄDER! Är ju hur varmt som hellst ute, älskar det verklgen! Träningen imorse gick braa, även fast jag var lite halvsjuk. Har pluggat & haft mig lite under dagen och om ett tag kommer Sabina hit :) Får se vad som hittas på ikväll!

Nej jag är inte sur på bilden, solen lyser så det är lite svårt att titta normalt! haha

 


besök

Idag hade vi besök i klassen av makeup artisten Camil, då han visade oss lite fashion/catwalk sminkningar. Man ska alltid fokusera på EN sak i ansiktet när det gäller catwalk & då valde vi idag ögonen! Roligt när man får hålla på och expremintera med färger och låta fantasin flöda, nog för att jag inte hade nån idag men!

 


torsdag

Hela dagen har bestått av praktk på Cubus från 9-17, men de gick fort ändå. Linn&Jag köpte oss en varsin väldans söt t-shirt också, tyckte att vi förtjänade det! Nu blir det halv 8 hos mig, roligaste justnu måste jag säga.


papaya

Var in på The Body Shop igår och jag har verkligen hittat en ny favorit! Body butter & scrub med PAPAYA-LUKT!! Luktar helt sjukt gott, man blir helt till sig när man luktar, eller hur då Pallopin? (= Måste verkligen köpa båda två!



piercing

Ledig idag, så skönt det har varit, och vädret kan man verkligen inte klaga på heller. Åkte till stan för att vaa moraliskt stöd till Vickan för hon skulle pierca naveln, så duktig så! Åt lite på donken också :) Nu blir det lite plugg och ikväll träning, wooonderful


väldigt kloka ord måste jag säga;

Slutet är alltid bra
Och om allting inte är bra
Då är det inte slutet


student

80 dagar kvar till studenten & jag tror att jag har hittat studentklänningen jag vill köpa, ÅH! Vilken lättnad, hoppas bara ingen kommer ha likadan nu bara? Kommer iallafall hålla tyst om vart ifrån den är, lika bäst de ;) Nu är det bara skorna till som är ett STORT problem !

ett måste ..

.. när man får pengar igen;
  • Gladiatorskor, måste ha dom på bilden!!
  • Skinnjacka, har ännu inte hittat någon favorit
  • En klocka, vill ha diamanter på =D
  • Och en väska, har haft min i 100 år nu!


Bilden kommer från have2have.se!





shopping

After skolan today gick jag&carro på stan en sväng. Eller de va inte en liten sväng, de var en rätt stor sväng faktiskt, åkte hem kvart i sex haha! Vägrade åka hem utan att ha köpt något, tyckte jag förtjänade de. Så jag vart lite inspirerad av Mallan och köpte lika skor som henne, hihi, vi har nog alltid lika kläder och skor =D

Ledig imrgn också, kan ju inte bli bättre.


!!

Nu bär det av till träning, hur ont jag än har i kroppen och ansiktet av alla smällar från gårdagen. FULLT ÖS! =D

 

 


från igår

Lite bilder från matchen, härligaste laget måste jag säga!


musik musik på lediga dagen!


fotboll

Godmorgon sverige, LEDIG IDAG! Gårdagen var inte så värst händelserik, men spelade match på kvällen. Norrby vann med 2-1, men det är ändå väldigt bra gjort av oss. Med tanke på att dom spelar i div3 och vi är ett nystartat lag som ska in i 5an, så mycket bra gjort utav oss! Bilder från matchen kommer lite senare idag :) Nu sitter jag här med uppsvullen kind och fläskläpp .. Fotboll är riskabelt måste jag säga ;)

KVÄLLENS VINNARE ENLIGT MIG!


piercing

Gick en sväng på stan innan vi åkte hem igår, hittade en rolig tungpiercing på darkwell som jag köpte för kul skull bara! Så kom mamma hem och hade köpt tre nagellack till mig, och ett av dom passade perfekt till nya piercingen, läckert ;)



MALIN + SOL

Gud så dålig jag är på att skriva här nu, iknooow. Men jag har faktiskt ägnat min tid åt Malin igår och idag, mycket trevligt! Imorse hade vi träning, gick upp 7 - DÖTRÖTT. Lika så nu, men de är bara att bita ihop! Det har ju vart så himla fint väder idag, blir så glad. Därför satt ute i solen och stekte, haha!










skolan

Idag slängde vi ihop lite frisyrer i skolan med lite stess, men vart ju ändå något! Efter skolan så övertalade jag vickan att hon skulle pierca naveln, och hon kunde ju såklart inte motstå haha! Mycket bra ;)
Nu sitter jag här med malin och kikar på let's danceeeeeeeeeeeeeeeee.








Bellatyrashow

Ikväll klockan 21 börjar något nytt. Blondinbella och Tyra har gjort program där olika folk ska gästa dom, och i kvällens första program kommer Kenza. Måste nästan kolla och se om det är någonting att ha ;)



uppdatering; rättså underhållande faktiskt, men det laggade hela tiden så de var ju inte så rolgit, säkert bara för det var så många som kollade ;)


lediga dagen

Ledig idag som sagt, mycket skönt. Har bara glidit runt och inte gjort någon nytta alls! Skulle kolla på första avsnittet av fuskbyggarna på tv4play men då var man tydligen tvungen att betala?! Nej då var det vara. Ikväll kommer jeppar hit och myser :)


night

Eftersom jag är ledig imrgn ska jag lägga mig och kolla på något bra tvprogram och vara uppe länge, eller kommer nog somna ganska snart kom jag på ..

Godnatt sverige (;


dagen i ord och en liten bild på de

Detta har vart en låååång och jobbig dag. Gick och la mig sent igår så jag var trött som ett as i morse och hela dagen. Skola först, då vi hade våra mammor med som vi pysslade om! Efter skolan gick vi till cubus för dom beövde hjälp med inventering och träning på de - död.

Är ledig imrgn, SKÖÖÖNT!




musik

Lite musik såhär på kvällskvisten skadar aldrig & dom är inte speciellt nya men dethar väl ingen dött av.
Nu ska jag ta bort sminket, borsta tänderna & lägga mig och plugga tills provet imrgn, kan behövas!


nageldekorationer

Hittade lite nageldekorationer på melba.se, skitsöta! Har såna i skolan & jag älskar verkligen att ha roliga saker på naglara! Funderar på om jag ska beställa hem lite :) Men kan inte välja vilka, finns så mycket att välja mellan.


tisdag.

Idag har det vart en BRAAA dag måste jag säga. Började med nya kursen Mode&Trend idag, vi ska i slutet av den anordna en modevisning i skolan som kommer bli grymt roligt! Om det är någon som är sugen på att ställa upp och calwalka lite så är det bara att hojta ;)


TV

Idag började Svenska Hollywood fruar igen & det är så roligt att kolla på, helt brända haha!

Nu ska jag åka och köpa mig några toffsar. Eller, jag menar tassels, toffsar låter så .. toffsigt?





TUMMEN UPP ..

.. FÖR DAGENS VÄDER!

Hur underbart som hellst, man blir ju så glad :) Solen sken och varmt var det också, kan inte bli bättre. Men en sak är dålig, och de är att jag har så mycket plugg så jag måste stå över träningen idag, ogillas! Vi som har match i helgen, kanske får ta några springvarv hemma imrgn istället!

 

 


en bild säger mer än 1000 ord!



mer bilder & videos kommer att finnas på facebook lite senare ;)

HEMMA

Kom hem för ett tag sen, heeeelt död. Har haft så sjukt roligt ska ni veta!! Bilder från kryssningen kommer imorgon ;)


packat & klart

NU SLÅR VI KLACKARNA I TAKET ;)




match!

Idag hade vi täningsmatch mot Heby, som jag tyvärr inte kunde vara med på. Men vet ni? Tärnsjö vann med 5-1 över Heby, blir så glad! En bra start innan serien börjar =D

äntligen!!

Äntligen har det blivit den 6 mars, SÅ vi har längtat! Studentkryssning ikväll alltså, studenter från hela sverige ska åka på samma kryssning och fira att det snart är går ut skolan, kan bli hur kul som hellst!! Nu är det bara till att bestämma kläder kanske .. haha alltid sent ute med kläder ;)


Låten har jag lagt ut förut, men man blir så taggad av den!




Vet ni va ...

... MIN STUDENTMÖSAS KOM IDAG! Nu blir man ju så taggad till studenten!


nytt i garderoben ..

Hög kjol från Gina och rosa tröja från H&M, Sonia Rykiel!


stan

En fika på Barista efter skolan sitter aldrig fel! Jag vickan carro och mikaela tog oss dit och mös, chailatte ofc! Och jag kunde ju såklart inte hålla mig ifrån affärerna och alla kläder, så jag fick lite med mig hem (: visar snart!



Skolan

Fredag igen veckorna går sjukt fort!! Hur skönt som hellst, älskar att vara ledig hihi. Behövde inte ha religionslektionen heller, BRADÄR! Gjorde lite frisyrer och parafinbad i skolan också, och man blir så mjuk och fin om händerna :)




night and day

Snart ska jag välja kläder tills kryssningen, vilket kan bli svååårt! Klackar är en självklarhet, och därför har mamma köpt något man har i skorna så man inte får så ont, ska prova fall de funkar!


kamera

Min kamera gick ju sönder, eller det var något fel på den utan att de hade hänt något med den, inte så normalt kan man tycka. Var tydligen dyrare att laga den än att skaffa en ny, så jag gjorde de bästa av situationen och skaffade mig en ny! Ska bli mycket kortknäppande =D Fast min är mörkrosa, hihi

killdag

Idag kom killarna till skolan. Jag tog med mig Jeppar och Carro hade med sig Stefan! Gjorde herrmanikyr, stil&färganalys + att vi tvättade och stylade deras hår, mycket roligt :) Nog för att Jeppar var lite anti att följa med till en början, men dom verkade ha kul! Och fina vart dom också. Drog iväg och käkade efter skolan också på Dragon Palace, JAM! Nu sitter jag här med Elin & världens huvudvärk, inte okej.  








blä

Idag är det du&jag - TRÅKIGA BOK .. Ska bli så sjukt skönt att slippa dig snart!!




musiká

Har vart en opepp dag + väldigt jobbigt väder .. Så här kommer en låt man blir pepp av!


punkt

Nehe ingen fotbollsträning idag heller, jag som hade sett fram emot de så mycket. Det är tydligen för mycket snö på idrottshallstaket vilket kan innebära risk? Den risken är jag villig att ta men tydligen inte någon annan. NU VILL JAG HA VÅR!


fika på stan

Första skoldagen efter lovet gick faktiskt braaa, fick reda på att vi är lediga imrgn! SKÖNT. Jag & Carro tog oss iallafall en liten fika på coffeehouse by george, chailatte ofcoooorse. Men jag säger bara åt helvete med George latte! Tacka fan för Barista :)




RSS 2.0