ego woman

Hej hej hemskt mycket hej hej hej. Idag har det vart soffhäng för mig hela långa dagen, "febern bara stiiiger och stiiiger". Nejdå, jag har nog ingen feber men halsen sviker mig fortfarande. Har kikat på beck & fortsatt läst på Gynnings bok, den är riktigt bra faktiskt, kan jag rekommendera redan nu!







ÖNSKELISTA

  • Foundation - Dream matte mousse nr 021 nude
  • Mascara
  • Solpuder
  • Kajalpenna svart&vit
  • Pengar
  • Presentkort Tex H&M, Gina Tricot, TOPSHOP
  • Ringar från Guldfynd by Kenza, eller liknande ringar i samma stil

Sen kommer jag faktiskt inte på så mycket mera, men allt annat uppskattas såklart också!






18.31

Den här dagen har bara swischat förbi även fast jag inte har gjort någon nytta alls. Har vart utanför dörren en gång och hämtat posten, det är ungefär de jag har gjort idag. Man orkar liksom inte göra nått när man är sjuk, dumt.

Sen kom jag på en sak; att alla mina solbrillor har gått sönder, antingen helt totalt eller att ett av glasen har försvunnit. Ännu mera dumt. De stör jag mig på, kan ju vara bra att ha brillor såhär års när solen bara köttar in i ansiktet!
Nu blir det soffläge och vänta på att paradise hotel ska börja, senare är det ung&bortskämd också. Sen fotbolllllll, brakväll. Ronaldo vs Messi.

Sen ska jag tillägga en sista sak och det är att min röst sviker mig totalt, den går åt vilka håll den vill, dum dummare dummast! Jag låter som en 13årig kille som just kommit in i målbrottet + skrikit lite för mycket. NEJ nu ska jag sluta skriva innan ni tröttnar.








ny header

Ja nu har jag gjort mig en ny header, kännde att den gamla var för höstig nu när det är vinter. Ska nog fixa lite med bakgunden också, får bli senare!


Gamla



Nya





statistik

Men hörrni! Va glad jag vart imorse när jag såg att det hade vart inne sjukt många på min blogg igår! Är jag verkligen så intressant? HEHE.
Nu ska jag göra mitt bästa för att hålla er kvar också (; Roligt roligt, men va händer med att man alltid har mest besökare på söndagar? Måste va nått med att inget annat händer på söndagar. Men jag klagar inte!




eminem

Jag har säkert sagt det förut men jag säger det igen. Den här människan skulle jag kunna betala hur mycket som hellst för att se Live, i die för hans musik.







tomten jag vill ha en riktig jul

HALLI HALLÅ. Första advent idag, känns att det snart börjar bli jul. Sitter och snorar och lyssnar på julmusik! Har suttit och tvingat i mig honungsvatten också & det smakar bajs rent ut sagt, men det är skönt för halsen!

Min & Sabinas favoritlåt förut (;







årsfest

Jaha mina vänner, igår var det den omtalade årsfesten i folkets hus då. Dam & herrlagen + några till samlas för lite knytis och prisutdelningar, väldans trevligt. Såklart fick vi i laget ett pris, mycke braaa.

Började med lite förfest i sporthallen med lekar och sånt. Lägger ut en film på de senare.
Sen knatade vi vidare till folkan för att äta och ha prisutdelning som jag skrev nyss & efter de vart det tråkigt så jag drog därifrån till Stefan som hade lite fest hemma hos sig!
Idag är jag totaldöd, slutkörd och pain i halsen.

Min kamera har gått i pension, blixten har dött så det blir bara fula bilder.








ET / Ma Cherie

Bjuder på två bra låtar sålänge!





peace åt folket!

15.12

Denhär dagen idag hade jag noll planer, så jag tog med mig själv ut och skottade uppfarten på gården. Åh va duktig jag är, vart sjukt fint. Nej nu ska jag inte överdriva, snorigt i näsam & svinhalt var det. Och jag är SJUK, bläää.
Så ikväll får det bli en väldans lugn hemmakväll framför idol och varm obo'y.



22.44

Jaaaa, denna kväll har spenderats med Madde, solsidan & coca cola. Nu ska jag kika på tv & imrgn får jag sova ut hur länge jag vill, grymt skönt.

Godnatt på er.


17.02

Torsdag redan vilket innebär fredag imrgn - HELG!

Vart en tripp till stan idag, mådde inte bra allts, tung i huvet och snoret rann som en snorunge. Har blivit lite bättre. Skulle ha träffat Sabina men eftersom jag var sjuk så var det nog bäst att jag inte gick ute och drog in kall-luft, så jag åkte hem istället.
Ikväll kommer MAD hit, det blir solsidan för hela slanten. Tror jag.

JAJA, nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på bartenderskolan, superkallt ju!



kites / good vibe



zelda

Åh, Kicki har köpt en sån cjutig hund som vi hälsade på igår. Lilla Zelda. Så lurvig så man inte ens ser ögonen knappt, jag vill också ha en hoooooond!
Synd bara att jag är allergisk mot endel hundar och katter, blir förkyld som en tok.

Igår när jag var hos Jossan och gosa med hennes katt ville jag bara plocka ur mina ögon och lägga dom i ett glas kallt vatten, gosh vad det kliade!
Jag vill iallafall ha en liten chihuahua, det är det absolut värt, man kan ju ta allergitabletter? Fresten så känner jag inte av alla hundar heller. Ska nog hitta en som passar alldeles utmärkt till mig och min allergi!

pluttis




13.10

hallå där kött & blåbär.
Idag är en dum dag, jag är lite småsjuk, känner mig hängig. Men ändå måste jag tvingas ut i snöstormen för att åka till stan, vad gör man inte! Hellst av allt vill jag bara krypa ner i sängen och kolla på film med en toffs på tuvet utan smink och tycka synd om mig. Men man kan inte alltid att få som man vill har jag lärt mig.

HEJDÅ.

GRATTIS!

Idag fyller min pappa år!!


23.08

GUUU SÅ KUL!
Ikväll var det min tur att stå på bingon igen, tur att det var sista gången för denhär terminen. Lottade om vem som fick åka hem imellan och de vart såklart jag med den turen jag har, hihi, så åkte hem till Jossan för att umgås lite.
Nu ska jag krypa ner hos min älskling som sover så sött!




Grattis på födelsedagen ..

.. min kyckling LINN!


måndagkväll

Sitter och väntar på att jeppe & kim ska komma, sen bär det av till tärnsjö för träning mellan 20-21! Sen har vi hyrt hallen till 22 och så då spelar vi lite med herrarna, braaaa.


nails

Jahaja, nu har en ny vecka börjat & allt flyter på bra. Har lite planer för denna vecka, bla träning och några möten hit och dit.
Jossan har vart här ett tag idag på lunchen och fresten så växer mina naglar som ogräs! Braaaa , förutom att det börjar bli lite svårare att sätta i och ta ur linserna (jaaaa, jag ser som en gammal kärring utan linser) de visste ni inte om mig va? Tänkte väl de, man lär sig något nytt varje dag här, hehe.



22.27

Hm, någonting har vart fel med min blogg idag för endel, man har inte kunnat gått in på den. Har fått tre samtal från mina vänner som har frågat om jag har lagt ner min lilla blogg?! SÅKLART INTE. Mig slipper ni inte än. Så försvinn inte här ifrån, allt är nog som det ska imorgon.

Har umgåts lite med madde idag på dagen, taggade till pizzerian eftersom hon var hungrig, jag kände mig bakfull (drack inte en droppe alkohol igår) men så kan det vara ibland. Nu på kvällen har Jeppar varit här!


Jag vill ta studenten igen, jag vill ha studentskiva igen.




tripp till åkerlänna

Godmorgon på er! Igår var en dum dag från början, hade verkligen ingenting att göra. Men sen bestämde jag&madde oss för att träffas så jag åkte dit och hämtade henne först sen åkte vi till hennes syster och hälsade på lite.
Efter ett tag kom vi på att vi ville åka till min gamla lärare Marina (maddes faster) och hälsa på, så vi ringde och vart inbjudna!
Åh va härligt dom hade där hemma, vi satt och drack glögg och hade trevligt, varmt och mysigt. Marina hade en mycke bra idé till mig också, de lär komma fram senare vad de var!


J. Smith

Igår vart det fredagsmys som vanligt på fredagar med idol och massa gottigotti att äta till. Åt tills det nästan kom upp igen, att man aldrig lär sig att äta normala mängder? Lär mig nog när jag blir stor.

Jag har verkligen min favorit i idol och det är JAY SMITH! Igår var han sjukt grymt, hoppas han kammar hem hela skiten!!


NY


LOUD

Hur bra är inte Rihannas nya album loud? Jag har verkligen insett hur bra hon är, GILLA!





S&E

Idag var jag i Uppsala för att träffa mina godingar Sabina & Emina! Vart en liten snabbis bara, men vi hann med donken och en liten pratstund iallafall. Fick en tröja av min Jeppar också, visar upp den imrgn. Var ju -50% rea på Biken idag, SMOCKAT med folk!!

Pusssva










19.23

Idag har jag vart i stan IGEN, börjar bli tjatigt nu va? Men så är det iallafall, träffade på Karro&nelly en sväng också innan jag skulle hem, har saknat dom! Nu sitter jag här och taggar inför träning ikväll!






13.04

Idag kör vi på svängigt här, lite vilt sådär. Japp det gör vi.





jag köpte ett par nya leggings!







innehåll i kasse

Mitt nya inköp! Den som gissar rätt vad som finns i får en länk. SKOJA. Nej men lägger upp bild senare !





hungryy

Hallådär kött & blåbär.
Nu har jag precis kommit hem, har vart i stan idag som inte är så värst ovanligt. Gjorde lite ärenden sen hann jag med att köpa mig en liten grej också. Sen jag kom hem har jag vart inne hos min söta granne Majgun och pratat lite. NU måste jag äta nått, min mage skriker!!

Fastnade inte på bild idag, tyvärr alltså. Inte för att jag tycker om att vara med på bild, men idag strejkade verkligen ansiktet.









20.58

Nu är det fotbollsgalan för hela slanten! Imorgon ska jag upp med tuppen så det blir en tidig kväll ikväll, godnatt med er!



Love the way you lie part 2


Crack a bottle




peeling & ansiktsmask - gör det hemma själv!

Peeling (för att få bort döda hudceller) - 2 msk socker & 1 msk flytande honung. (kan behövas pyttelite vatten) "gnugga in" försiktigt i ansiktet och skölj bort efter nån minut.





Ansiktsmask - Mosa avokado med gaffel eller mixer, och smeta in i ansiktet! Kan tillsätta lite olivolja om man vill få den lite jämnare. Skölj bort efter ca 10-15 min.





2 år & 11 månader

LOVE YOU <3






kung ibra!





15.14

Helgen är över (eller snart iallafall) och jag känner att jag börjar bli lite sjuk, halsen gör ont, snoret rinner & mina stackars små öron gör ont, hoppas de bara är nå tillfälligt. Helt sjukt sliten efter helgens träning också, men det är så det ska vara!!

Snart ska jag hem till min älskling för där har jag inte vart på jättelänge, saknat dom! Sen ska vi tillbaka hit och kolla på fotboll ikväll ; Milan - Inter. ZLATAN





tänk om ..

.. den här godingen var min!





riktig musik!





nya fotbolls-inne-doserna






olycka?

En sönder spegel - 7 års olycka i kärlek? Aldrig. Min spegel har vart sönder länge & jag har världens bästa pojkvän, så den myten kan slänga sig i väggen! På tal om Jesper så kommer han hem ikväll! Äntligen, blir fredagsmys med idol och snask :)





2 och 4

Varför går tiden så segt när man väntar på något roligt? Snart börjar iallafall Hellenius hörna, sjukt roligt program!





uppsala

TJA BLOGGEN.
Som ni vet så har jag vart i stan idag på två möten jag vart lite klokare av, gick brabra. Säkert många som funderar vad jag sysslar med om dagarna egentligen, ja de kan ni fortsätta med ett litet tag till :) Skulle även köpa fotbollsskor (inneskor) men det fanns verligen ingenting så jag vart lite smått irriterad. Men i sista sekund hittade jag ett par godingar som passade mina små fötter utmärkt, lägger upp bild på dom imrgn!


jag ser sjukt vindögd ut, haha! Kollar åt sidan på något vis, men det ger jag blanka tusan i.






11.18

Nu åker jag till Uppsala, kommer hem senare!




23.47

Nu ska jag lägga mig och kolla på dagens avsnitt av PH sen ska jag sova, för imrgn ska jag upp på två möten i stan. Godnatt med er!


forever / every rose has its torn





Nu drar jag till Jossan, hejsvejs



13.53

Hej mitt vinterland, nu är jag här! Därför tog jag med mitt osminkade fejs & skulle skotta men det gick inge vidare eftersom skotten (vad heter de? schyffeln? skottspade?) var sönder, så jag fick gå in igen, TYVÄRR. Ikväll är det möte med laget och innan det ska jag åka till Jossan!






SNÖÖÖÖÖ

Jag vet att alla tjatar om snön hit & dit men jag måste också få göra det lite. Ursäkta mig, men hur f*n kan man tycka om snön när det är som idag? Så fort man går ut flyger man iväg som en vante, man blir dyngsur som en disktrasa och fryser till en isbit, även håret flyger åt alla håll så man ser ut som dom skrämda dockorna på julafton. FY! Jag hatar snön & snart måste man börja skotta också.

Fast det är nu ett steg närmare julafton, det är en fördel!





grässkor

Menåh, titta! Dom här skorna har jag tittat på förut också, dom vill jag ha (fast ungefär 10 storlekar minde) nästa säsong! Eller ett par gula, också as fina. Nej nu måste jag sluta drömma, träningen gick bra också, men jobbigt ja. Märks att vi har haft uppehåll, men det blir det ändringar på!!





NU KÖR VI

VET NI!
Idag börjar fotbollsträningarna sätta igång igen efter upphållet, OM jag är taggad! Ska bli så sjukt skönt att komma igång igen och det bästa av allt är att vi ska ha kvar våran tränare. Kom på att jag har väldigt slitna inneskor & benskydd så på torsdag måste jag köpa nya!





24

Vetni? Det är bara 46 dagar kvar till julafton!





mikrofonkåt

Nya programmet Så mycket bättre gör dom om kändisars låtar, och igår skulle alla göra om Petters låtar. September gjorde om låten Mikrofonkåt, det kommer bli en vinterplåga! ;)



original





grekland 09

åh, idag åker jeppe iväg och jobbar och kommer inte hem förrns fredag, DÅLIGT! Kommer sakna dig hur mycket som hellst, men men.

Söndagar är alltid sega, men ändå sköna men justnu har jag sjukt tråkigt.





lördag








man ska lära sig i tid!





16.02

Nu mitt på dagen har vi haft besök av min lillkusin Tova från Stockholm, och min morbror & Ulrika då :)
Lilla goding!









bildbomb

Åh vilken trevlig kväll det var igår! Några från gamla klassen (ganska många om jag tänker efter) åkte hem till SaraT för att träffas och ha lite maskerad. Innan var vi hos Linn och käkade tacos också, svingott.

Men när vi kom fram till SaraT björds det på pizzaslice och andra godsaker. Så roligt att träffa alla igen, har saknat er! Hon hade fizat och pyntat halloweenfint överallt i huset, fixat tipspromenad osv. Verkligen lyckat!






























fredag

Godmorgon söta barn!
Nu sitter jag här och fönar håret vilket jag HATAR, mitt hår är lågt och rättså tjockt och då måste man sitta med dendär förbannade fönen i typ en kvart-20 min, drygt. Ska snart dra mig till systemet och handla lite saft inför kvällens bravader. Sen tar jag&pallopin bussen in till stan och åker hem till Linn för att föra och äta tacos, mysigt!

PUSS




20.10

Jaaahörrni, imrgn är det fredag och det innebär som endel redan vet lite maskerad hemma hos min gamla klasskompis, ska bli superkul att träffa alla igen! Här kommer en till liten ledtråd på min outfit, hela får ni se på bilder imrgn eller på lördag! ;)







uppsala

Hallihallå. Nyss hemkommen från Uppsala, har vart på möte as usally. Fint väder har det också vart, då hoppar höstklackarna på. Nu är jag sjukt trött, kanske får besök av Madde senare innan Jeppar kommer hit! PUSS så länge.







18.31

ojoj vilken svängning! Varför var jag så intressant just i måndags? Roligt iallafall att så många ville titta in ;)





ojoj

Haft besök av mina vänner sabina & jennie idag, bakat kladdkakemuffins (JAG VET, ONYTTIGT!! blir extra lång springrunda imrgn hihi) och kikat på film. Dom har nyss åkt och jag är UTTRÅÅÅÅÅÅÅKAD. Vill göra nått, vägrar sitta och ha tråkigt .. Men det blir nog fotboll ikväll trost alls, Zlatan vs Ronaldo!





här är mitt nya ..

.. beroende?! börjar jag tycka om en låt så blir jag tycker är bra, så bli jag fast. Eminem är väl ändå för bra, skulle göra vad som hellst för att se honom Live!





grå tråkig dag - gråa tråkiga bilder

Men bara för att det är grått & trist ute så är jag fortfarande glad för det. Har försökt styrt upp mitt liv idag och det är på väg i rätt riktning, förhoppningsvis! Om ett tag kommer Sabina hit också, bästavän!





måndag

Nu har Vickan åkt hem och nu ska jag snart ska jag kura ner mig i sängen och titta på film. Vi har inte gjort så mycket idag faktiskt, tagit det lugnt och pratat mest, det behövs alltid! Julia&Jennie kom över en sväng också. Sen har vi också planerat inför fredag, eftersom då ska vi på maskerad hos Sara och det kommer bli SÅ kul!! Jag älskar att klä ut mig (:

Fresten så hälsade vi på Issas hund på kvällen, åh vad han är söt lilla Texas.




saturday night / do you like a truck

Solen strålar som aldrig förr & därför har vi en glad Korre idag. Får finbesök lite senare på dagen också. Vickan kommer hit, har saknat henne massa! Men nu ska jag gå och laga lite makaroner sen väcka min lilla älskling som har jobbat natt stackarn.
puss sä länge








kladdis

Det här inlägget skulle egentligen upp igårkväll men så vart det inte. Jag mamma pappa och Jeppar hade söndagsmys framför Ensam mamma söker och vi hade bakat en kladdkaka som vi smockade i oss också, men nu är det mitt i veckan igen vilken innebär inga onyttigheter!





RSS 2.0