pressure





salafestivalen

Ja igår drog vi iväg till Sala! Jag & Jossan hade bokat hotellrum som vi åkte till först, fixade oss och gick ner och käkade mat på hotellet. Vart en överraskning när vi såg att Danny bodde på samma hotell, som vi fick till middagssällskap. Ja ni läste rätt.

Senare på kvällen drog festen igång, Danny uppträdde, vi gick omkring och träffade folk och avslutade kvällen på statt till grym musik! Var en helt okej kväll faktiskt.

Nu är jag äntligen hemma så nu blir det lite vila!






VM





13.41

Alldeles strax kommer Jennie hit och umgås! WIHO.
Har hunnit med att fixa pass inne i stan också, man ser ju alltid ut som en gangster på dom där fula korten. Det är någonting speicellt med att vara inne i polishuset, kom inte ens ihåg hur gammal jag var när hon frågade?????
20 råkade jag säga först, jag är ju för tusan 21!!





this is what i'm made of






ny bikini

Världens bästa Elin skickade hem den här fina bikinin till mig, TACK!!





onsdag

Onsdag redan, dagarna går fort fram verkar det som! Vickan va här idag och fixade naglarna, sen vart det pizza & allsång på en filt i skuggan ett tag på lunchen, supermysigt. Har saknat lilla vickan!
Sen vart det jobb igen, gjorde på Jossan och vi smed lite planer när vi satt och filade. Sala på fredag, så vi fick för oss att boka in oss på hotellet hahaha, så så får det bli!







24timmars

Hejsan!
I fredagskväll var det dags för 24timmars fotbollstunering. Hade inte sån tur med matchtider måste jag säga, spelade ungefär en match varannan timme. Var alltså vaken från i fredags kl 7 på morgonen till lördagen kl 23 på kvällen ungefär (sov högst en timme sittandes i en bil), så idag är jag ganska slut i kroppen måste jag erkänna.

Gick bra för oss, vi vann våran grupp men åkte tyvärr ut i semin, men vi åkte ute ut mot dom som vann alltihopa så det kändes okej ändå. Hade nog inte pallat spelat finalmatchen om jag ska vara ärlig ;) Slut som människa var jag.




Snodde bilderna från dig Petra, hoppas det är okej :)



fina fina låt ..





jag lever!!

Nu är det dags att börja skriva igen tror jag, har inte vetat vad jag har skrivit dom senaste dagarna men nu är jag nog på gång igen!
Idag har jag jobbat, så missade träningen vilket var väldigt tråkigt! Men gick bra att jobba iallafall.
Just för tillfället finns det ingenting mer intressant att skriva om, men nu vet ni att jag lever iallafall!

Fixade lite på mammas naglar idag




22.22

Jesper har åkt och jobbat så nu får jag sova själv, superdåligt .. Ska lägga mig och kolla på desperate housewives nu tills jag somnar, för imorgon är jag ledig så tar en sväng till stan med mamma och pappa!

Godnatt




nytt i garderoben

Två par nya tygskor (ett par rosa och ett par gråa) och jeans! Jag använder aldrig jeans, hittar aldrig några som sitter bra, men dom här passade!






igår

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Hela dagen igår var vi i stockholm. Först åkte vi och shoppade och jag hittade lite roliga saker, bild på det kommer nog lite senare! När vi hade shoppat klart åkte vi till min kusin Tova som har fyllt tre år och var där ett litet tag! Sen åkte vi vidare till Sofie & Nicke, vart bjudna på mat och kollade på fotboll.

Tova & jag gjorde smultronstrån och åt! Älskar hennes söta lockar





en hårförändring vore inte fel!





torsdag

Min röst börjar sakta men säkert komma tillbaka hem från ön, men än är den inte här. Tippar på att den är i tärnsjö nu, så en liten bit kvar är det innan jag får tillbaka min röst helt.

Idag kommer Jeppe hem!! Har saknat honom supermycket, han har varit och jobbat i Stockholm så ikväll kommer han hit och leker med mig.





bullbak

Jag & mami bakade bullar nu efter maten, så vi har suttit och svullat en massa till vm-semifinalen men den gick ju åt pipan som säkert ingen har missat ............

Nu ska jag kolla på film och sova, godnatt på er =)




nytt i garderoben





ön + bildbomb

Igår var det ööööööön.
Vi var här först och spelade spel och hade roligt, sen åkte vi med bussen till ön för att ha roligt! Svinkallt var det vissa stunder, och ibland var det hett som tusan när man dansade. Hade faktiskt en trevlig kväll förutom att jag frös lite då och då, men det gick bra ändå.

Ja, somsagt så var Arvingarna där och spelade och Casper var min idol när jag var liten, så kände ju att jag var tvungen att träffa honom igår. Så jag och jennie knackade på i deras lilla hus och dom kom ut så snällt och tog kort & pratade med oss. SNÄLLT & nöjd som en tok vart jag också.














Ja jag vet inte ja, men jag tror min röst stannade kvar på ön igår för hos mig är den inte kvar iallafall. Fick en kråka i halsen istället.



tisdag

Men hörrni, igår vart det inget skriva i bloggen för min del. Jobbade på morgonen sen låg jag deckad i sängen hela dagen pga hög feber .. stackars mig. Men nu mår jag helt okej igen så om ett tag kommer Sabina hit och umgås, har inte träffat henne sen maj!!! SKANDAL. Kanske blir ön ikväll, beror lite på om jag känner att jag orkar, isånnafall åker Jennie med också!

På bilden ser ni mitt nya halsband som jag köpte på Seo:s här om dagen, Yvla har gjort det! Superfint.





chicago & cheesecake






good music




en dag på sjön








Tänker på dig, vännen!


Krya på dig,






18.06

TJA!
Idag har det inte varit ledigt nej, har jobbat och stått i i fin-vädret. Men det är helt okej för mig. Igår var Caroline och Victoria här och lekte med mig på kvällen & vi kollade på en film som hette 127 timmar, rätt lustig film.

Nu glider jag runt i mjukiskläder och väntar på Jesper ska komma, var ett tag sen jag träffade han nu så det ska bli roligt!





SIMPLE PLAN HAR GJORT DET IGEN!!

Ny skiva & jag älskar den








23.08


Har provat en ny inpacknig, bra grejer det där. Jobb idag och efter jobbet följde jag med mamma tillbaka till salongen för hon skulle klippa sig. Om man hänger kvar på jobbet även fast man har slutat, då trivs man verkligen! Ja så är det.

Imorgon kommer Vickan till mig och leker, får se vad vi hittar på för någe. KUL :)



uppdaterat på hemsidan!



Klicka mellan pilarna nedan så kommer ni direkt till hemsidan!

------->http://www.seosharstudio.se/naglar-3023120 <-------




music





måndagslyx





videosar

Petter - Längesen



September - Mikrofonkåt


Hörs ganska dåligt eftersom vi stog så långt fram, men det får duga!



västerååååås

TJENARE BLOGGEN!

Igår var en GRYM dag. Vi började hemma hos Jennie med att spela spel, äta mat och ha trevligt. Sen drog vi vidare till Västerås för att glida runt på cityfestivalen! Kl 20 började September spela och hon var grym! Spelade ungefär en timme, och Petter började 22 så där imellan satt vi bara och väntade. Vägrade lämna platsen längst fram!
När han kom ut och spelade vart det verkligen hysteri i publiken, sjuuuukt bra var han och det var världens röj längst fram!

Efter spelningen satt han och skrev autografer så självklart gick vi dit och bad om lite kramar, ska aldrig mer tvätta tröjan. Ja jag är 21 år men han är ju så snygg och SÅ bra, så då får man vara lite flickig.













Videosar kommer inom kort! Tar ett tag att ladda upp.




ny bikini





RSS 2.0