your love

godmorgon kära ni.

Sitter och väntar på att Karro ska komma för ikväll vankas det utgång med Sabina! Kalas för hela slanten. FAST jag är lika sugen på att åka till statt, men meeeen. Ska nog hoppa in i duschen nu och börja fixa! PUSSPUSS




vegas skies

tänkte vara snäll och bjuda på en fin låt (;





nattinatti

BRAAAAA

Kom precis hem ifrån Jennie! Har umgåts med henne, sabina karro och nelly idag, super mys! Planerat lite inför helgen och ön på tisdag och det kommer bli kanonbrrraaaa.

Imorgon ska iallafall jag & mamibami, kanske papi? åka till ikea och köpa en ny byrå, ÄNTLIGEN! Sen på kvällen blir det triangeln i heby, får se hur det går med min fot.

saknar min lilla pallopin

someday

Dagarna flyter på och jag gör inte så mycket vettigt så därför finns det ingenting att skriva om. Träningsvecka denhär veckan, så jävla surt att man har fel på foten då. Är ju triangeln på fredag som jag VILL spela, men vi får väl se hur det blir med den saken.

Snart ska jag nog ta och baka någonting gott men vet inte vad? Lär visa sig (;





booook

Jag är verkligen en som inte tycker om att läsa böcker när man måste, men när man är utomlands så är det rätt soft att läsa i solen. 14 År till Salu & Det ska bli ett sant nöje att döda dig, är två av böckerna jag läste och dom va sjukt bra båda två! Och rekommenderar JAG som avskyr att läsa egentligen, så är dom bra höhö.


24!

Hääär var det dött, imsorry. Men jag har haft så mycket annat för mig! Var ju somsagt 24timmars fre-lör, och vi drog till med en skräll och kom TVÅA! Sjukt otippat men de va vi värdaaa : ) Men jag skadade mig i foten så kunde bara vara med i dom första matcherna, men hejade på mitt fina lag resten av matcherna. Nästa år ser vi till att kamma hem hela skiten tycker jag ; )

Sov endast högst två timmar på dygnet, men när jag kom hem på lördagen drog jag hem till Sanna för lite partyyyyyy, kom precis hem.
















sound of missing you



Godmorgon godmorgon!! Kvällens schema står för 24timmars, och för er som inte vet vad det är så är det en fotbollstunering ute i Östa som pågår i 24timmar. Börjar ikväll och slutar imrgnkväll! Man får mixa ihop egna lag & det måste vara minst två tjejer på plan i varje lag, detta kan bli KUL! :)

hejpaaaaaaaaaaa


bildbomb från grekland










































greeeece

Nu är jag äntligen hemma i Sverige, kom hem inatt. Har haft det underbart och bilder kommer nog upp imrgn, måste packa upp och sånt tråkigt idag. PUSS VA!


:)

NU DRAR JAG TILL GREKLAND!!

englishman in new york

Vi skulle bada i östa men så långt kom vi somsagt inte förrns dom ville ha skjuts med båten till Ön. Men när vi satt oss i båten och hade glidit ut en bit vägrade båten starta så de va bara att börja paddla in, haha. Försökte starta den med hjälp av bilen men de gick åt pipan det med, men vi hade de rätt mysigt ändå!

Åkte hem istället och kollade på Farsan! Fråga mig inte om den va bra för jag somnade efter halva som vanligt höhö. Stackars Jeppar : )














bad

Lördagen bestod av att vara barnvakt åt tedde, så vi var och badade i östa på dagen med mina kusier & kusinbarn! Lite halvdant väder men varmt ändå. På kvällen drog vi ut till Sälja för att ta ett nattdopp, men Jocke och dom ville åka iväg med båten till ön, men de vart allt annat än planerat haha. Lägger upp bilder om ett tag ;)

Lilla max



.

Idag är vi barnvakt hela dagen så de finns ingen tid framför datorn, NU BLIR DET BAD!

alejandro remix





sol

Finns inget intressant att skriva om här faktiskt idag, har bara fortsatt målat på och nu är det klart! Imorgon ska jag&jeppar vara barnvakt åt tedde som är bestämt sen länge tillbaka, får se vad vi hittar på.
Ska lägga mig och kolla lite på solsidan nu tror jag, mjaooo


jobb

Äntligen har man fått lite extra jobb, eller en vi känner behövde lite hjälp att måla staket så jag&ställde såklart upp! Jobbar imorgon också, sen kanske de blir lite bad eller något annat mys. Måste nog börja packa lite grann tror jag, åker ju till Grekland på måndag, hihi.




De ska synas vad man har gjort!!


tre bilder från rix fm ..

.. i västerås. Jag&Marris trängde oss längst fram höhö






städ

Vaknade upp av att vädret sög, så idag blir det nog storstädning inne på mitt rum! Tror jag? Sen ska jag försöka ta mig i kragen och ut&springa lite, måste hålla kvar konditionen nu när det är uppehåll i fotbollen! De är ju faktiskt snart 24-timmars och då måste man vara iform!

HEJPA

biomys

Nyss hemkommen från bion, vi såg ju somsagt Kommissarie Späck, och för er som inte vet vad det är för film så är det typ som en parodi på Beck - hur kul som hellst! Om man har den humorn såklart höhö. Nu ska jag lägga mig sängen och kolla lite på Dagens man och somna tidigt för en gång skull!

FRESTEN - MIN SABINA HAR KLARAR KÖRKORTET IDAG, hon är bäst!

PUSS&GODNATT KÄRA NI




rubrik

Ännu en dag i solen, finns faktiskt inget bättre om ni frågar mig. Vi drog ut med Jockes båt till östa typ, och åkte runt, åkte på en gummigrej bakom och vattenskidor! Inte för att jag vågade skidor, men jag ska nog prova en vacker dag ;) Kommer slå ihjäl mig ..

Ikväll ska vi nog åka på bio tror jag - Kommissarie Späck! haha











SOMMAR

ching ching nu drar vi med båten till ön! PUSS

bilder från gårdagen


















söder

sommar sol och bad i söderfors idag IGEN, finns faktiskt inte så mycket mer att skriva. Har totalt bränt mig på rumpan så jag kan knappt sitta - inte okej. Ikväll ska vi iallafall hem till Caroline & Martin för att fira Caroline! MYSIGT


hah, man får sommarstämning iallafall!







sun

Den här fina fredagen har spenderats i söderfors med mina fina vänner. Strips, sallad, nybakta bullar & massa annat gott hann vi smaska i oss, nu är jag svinmätt fortfarande och de svider lite på kroppen men SÅ ska det vara för det är faktiskt sommar!

Ikväll kommer Jossan hit så nu måste jag gå och duscha bort kloor-lukten.

















v-ås

HEJ KAJ - HALLÅ BÖRJE! Har precis kommit hem ifrån Västerås, de har nämligen vart RixFM festivalen där ikväll, trevligt som tusan. Jag Jeppe Marina B, Jocke H, Joel H, Dennis H & Oscar T tog oss en tripp dit och kollade på uppträdanden, bla OLA, velvet, star pilots, broken door mm. Bilder därifrån lägger jag nog upp på lördag eftersom jag inte har någon sladd just nu.

Nu måste jag lägga mig & sova för imorgon ska jag upp tidigt och bada med mina fina vänner :)


RSS 2.0