musiik

LEDIG IDAG! underbart, behövs verkligen. Idag måste jag förbereda inför morgondagen - framför allt kläder!! Ska inte blir regn imrgn iallafall, står ingenstans så vi får lita på de, men lite sol skulle inte skada.







skuuulan

Dagens hantverkslektion bestod av att hitta modeller att sminka på & Nattha var snäll och ställde upp! Gjorde lite eyeliner och sotade ögon på henne, och ögonbryn lite snabbt på slutet så vi hann inte direkt noppa men de fick duga ändå!

Har fresten helg nu, och GUD så skönt det är!! Hur härligt är inte de? Ikväll är det träning och sen kommer Jossan hit och sover, ska göra nagelförlängning på henne också.


beach

Här är min bikini jag köpte igår, helt perfekt till mig, så enkelt är det bara ;) HEJ GREKLAND, HEJ BRUNA KROPP!




stridsråtta - jag&carolin

Överstressad och dum dag, var verkligen irriterad på de mesta som hände i skolan, uscha. Dig tycker jag inte om för fem öre, bara så du vet. Hann med att shoppa lite under den långa rasten & de gjorde mig lite gladare! Sen hem och åka till tärnsjö för att stå på bingon fram tills nu, verkligen roande. Men nu måste jag sova för imrgn ska det sminkas i skolan, tror jag?

cykelrunda i stan

Hade praktik idag istället för på torsdag eftersom dom behövde lite hjälp på cubus inför imrgn! Jag Linn och Tiff cyklade runt i hela uppsala och delade ut lappar, rätt mysigt i solen. Lapparna på alla cyklar på stationen var nog jobbiast men de gick fint ändå. Mötte väldigt tjuriga människor också, fattar inte varför folk ska bete sig så stört? Sånna som dom har inget liv =D






cubus

Imorgon tycker jag att alla ska besöka CUBUS, för det är alla vänners dag vilket innebär att det är 30% på alla kläder och 15% på kosmetik. Ska själv dit för att köpa min en bikini och kanske shorts (;


kryssningen i bilder


















birka

Nyss hemkommen, har varit på kryssning med hela släkten! Bilder kommer inom kort :)

helg

ohyeees, nationella svenska b skriftliga är äntligen överstökat! Nu är det bara muntliga kvar men de ska nog gå för sig. Helg nu och det är jävligt skönt, ska hem till Jennie idag på lite fördelsedagsfirande  & vidare hem till Jeppe senare :) Kommer bli suuper!

njuuut



presenter

Att vara intresserad av naglar och dekorationer så är detta SÅ roligt att få, jag vart som ett litet barn på julafton haha! Nagellack, stripes, stenar mm, åh vad jag ska hålla på (:

NU - GYM




examination

Här är två bilder från idag på, en på naglarna jag gjorde. Vi skulle göra en hand med vita tippar & en hand med naturella, och fick mycket bra resultat så nu är jag happy :) Vi fick också med oss jätte mycket roligt hem, visar om ett tag för nu ska jag äta!




håll en tumme för mig idag

Idag gäller det, slut examination i nagelförlängning. En från göteborg ska komma och bedöma resultat och kommer även visa lite dekorationer och sånt efter! Kommer bli en nervös men rolig idag :)
Lägger in bilder när jag kommer hem!

skoldag

hantverkslektionen bestod av att sitta och bli sminkad av Linn och sen hann jag med att göra lite röda läppar och bryn på henne, riktigt läckert vart de ;) Ikväll blir det träääääning, nu vill jag bara att serien ska börja!!






spring

Dagen i skolan bestod av att planera inför modevisningen, gå igenom inför svenska b nationella & få ännu mera religionsuppgifter att göra. Carro & jag hann SÅKLART med att knäppa lite fina vårkort som vanligt haha!




morning after dark


valborg

Idag finns faktiskt ingenting intressant att skriva om, om jag ska vara ärlig. Skola och träning är det som dagen får stå för :)
Men jag har upptäckt en sak .. Kollade i min almanacka imorse och insåg att det är VALBORG NÄSTA FREDAG?! Helt sjukt fort dagarna nu. Och vad ska man hitta på då? Stan på dagen iallafall, äta jordgubbar och dricka campange ;) Hoppas bara på att det är fint väder, men vi brukar ha tur på dagen iallafall & de är huvudsaken!

Här är några få bilder från förra valborg





söndagsmys

Denna fina dag har bestått av att först umgås med Jossan - glida runt lite i tärnsjö, ätit glass & hälsat på hennes mosters SVINSÖTA hundar!! Var även på kalas hemma hos Jennie som fyller år idag, GRATTIS till henne :) Har även hunnit med att vara hemma hos familjen Hellman och ätit god mat! Nu blir det Wallandeeeer.










lördag

Grillning nere på IP idag med lite folk från laget, mycket trevligt! Alltid rolig med korv och galenskaper när man är trött. Ikväll ska jag hem till min Jossan och göra nagelförlängning på henne, får se hur de går med såntdär köpegrejs ;)




DIF

Djurgården är i SMfinal, hur grymt som hellst! Första av sju finalmatcherna vann dom, det börjar lukta smguld ;)


helg

ÄNTLIGEN! Examinationerna i stylist är slut, SKÖNT! Får väl se vad man får för betyg sen, men det bästa är att nu är det klart och man kan börja tänka på annat. Fick ännu fler biljetter till våran studentskiva den 31a maj på BJ idag också, säg bara till mig om vilka som vill köpa :)




torsdag, snart helg!

Go´kväll människor. Praktiken idag gick ultimat. Hittade en FIN bikini idag & ett par ännu finare shorts som jag och Tiffany ska köpa sen (: Imorgon är det examination nr2 i stylist fast teroretiskt så ikväll kommer jag bara få sitta och nöta med alla papper. Så mycket som jag har pluggat denna vecka har jag nog aldrig gjort förut, blir nog bra dehär.

Livsnjutarn, haha!


dagens citat, haha!

"Tjejer äter glass när de blivit dumpade, är ensamma, skoltrötta eller kåta. Choklad är tydligen för pms"

två bilder från dagens skolarbete




SOL SOL SOL

Stress dag måste jag nog säga, usch. Det har gjort mig sjukare - inte okej. Men det är bara att kämpa & stå i nu de sista för snart går jag ut skolan för gott!! Underbart. Och ännu underbarare är att det är vår på riktigt nu, loveliii.
Hade ju slutprov i stylist idag, bilder kommer lite senare när lilla Carro har vart snäll och skickat dom till mig, fram tills dess måste jag vila!




exxx

Imorgon gäller det, då måste man vara på topp! Därför ska jag lägga mig & sova nu, godnatt.

sjukling såhär års, blä

GODMORGON! Imorse när jag vaknade hade jag feber, igen?! Hade ju de för 17 dagen innan lovet började .. Måste vara nått fel på mig. Men kollade faktiskt runt i min blogg & jag hade inte vart hemma från skolan och varit sjuk förrns typ 5 Feb, bra gjort av mig :)
Men idag kände jag verkligen behov av att vara hemma & krya på mig eftersom imrgn har vi examination i smink, naglar&hår i skolan, nervöööst. Och då går det inte för sig att vara sjuk inte.


student 2010

Hämtade fresten ut studenttröjan idag!! Studenten närmar sig med stora steg & jag börjar faktiskt bli nervös, vad ska häna med mig efter skolan?!?! De lär nog visa sig ;)


måndag

Då har man börjat i skolan igen då, rätt skönt ändå! Och nu kan man äntligen börja använda tygskor utan att dom blir totalt nerkladdade, mycket braaa. Träffade våran nya svenska lärare idag eftersom våran gamla ska föda unge snart, suck .. Men hon verkade helt okej ändå! Ikväll blir det träning, wohoo




kill me

Ohno idag börjar mördarveckorna, fifan. Alla slutprov i skolan när det gäller stylist ska slutföras, jag kommer vara som i min egna lilla bubbla och inte ha kontakt med utevärlden hahaha. Nej men de är faktiskt så, dom här två veckorna framöver kommer döda mig tror jag, stackas liten.

Chris Brown - Pass Out


SOL

Sitter ute i fina vårvädret och pluggar, fast det blir faktiskt inte så mycket plugga av om jag ska vara ärlig .. Man måste ju hinna med att sola också! Nej sitta vid datorn har jag inte tid med en dag som denna. Jag&solen är som ett par skor - vi går ihop ;) hahaha!








JJ

Jennie min lilla prinsessa har gjort min kväll rolig måste jag säga, tänk så mycket tok vi kan hitta på & alltid är det lika roligt! Ätit, busat, film, busat, ätit, ätit & ätit är det vi har gjort, JAM!










hej pluggis

Att man ens ska behöva plugga på ett lov? Det gillas verkligen inte av mig. Men jag måste eftersom vi har slutprov i skönhetsstylist veckan efter lovet & det är inte lite heller som vi ska plugga på, suck .. Men snart är det över, tänk så skönt!
Nej nu måste jag ta tag i dehär för snart kommer Jennie och hälsar på!!




lite musik på lördagskvällen

 


brum

OH, jag har precis hämtat ut mitt körkort som har kommit! Vad ska man göra så att man slipper se ut som en brottsling på sånnahär kort? Haha så sjukt fult, men men bara polisen som ska se det i värsta fall ;)



Gym igår med laget & efter de så gick jag hem till Jossan sen sov jag där, trevligt värre. Idag blir det luugnt, trött som ett djur. Älskling kommer hit senare och äter chirre med dirre med mig, hihi.

utgång

Igår var det utgång som sagt, men ingenting gick riktigt som vi hade tänkt oss - KAOS haha. Skulle på förfest på VIP och sen vidare till Kalas men folk sa att det var strömavbrott på kalas & att det var sjukt dött där så vi stannade kvar på VIP hela kvällen, men det visade sig att det inte alls hade vart strömavbrott? Sjuk kväll, men ändå rättså trevlig om man bortser från otrevligheterna :)


kalas

Ikväll kommer DJn Alex Moreno till Kalas i Uppsala så vi tänkte dra dit! Inte ett dugg taggad nu, eftersom jag såg att någon hade dragit pengar från mitt konto så nu har jag endast 179 kr?!?! Måste vara från sony ericsson, sjukt! Får lösa detta på något vis. Annars hoppas jag på en trevlig kväll :)


BJ

Snart studenten & idag släpptes biljetterna på studentfesten på BJ, skänt att vi fick en varsin, NU ÄR JAG TAGGAD!!





fin dag

Körkort måste firas tänke jag & carro så vi åkte runtrunt på våla (haha), köpte glass av en väldigt trevlig gubbe & knäppte fina vårkort! Tänk så fint väder de kan vara :) Nu är det iallalfall en enorm lättnad måste jag säga, nu kan jag äntligen börja slappna av och tänka på annat som är viktigt, mycket bra!
Match ikväll mot Gåvan, får väl se hur de går också men ska nog bli braaaa.






bara för attt jag tog körkort idag!


high on life

Älskar verkligen att det är lov men tyvärr så har jag väldigt mycket plugg framför mig (!!) Denna vecka kommer ändå inte bli så lugn - träning ikväll, match imrgn, träning onsdag, gym torsdag, match lördag? Men de är bara att bita ihop. beach 2010 ;)


KOMISKT


nytt

Lite av de jag köpte i stockholm i fredags, spetsbody&bustier + studentklänningen men den visar jag inte förrns studenten ;)


FEST

Jag är alltid lika dålig med kameran på fester, man har ju inte tid! Ändå en ganska lyckad kväll om jag får säga det själv. Dagen idag kommer dessverre idag vara lika lyckad känner jag, ska lägga mig och kolla på nått roligt nu tror jag, hörs hejs!










glad påsk!

Påskafton idag så jag&Jeppar fick oss ett varsitt påskägg mums! Kvällen är fortfarande ostabil haha, men kanske tar oss en titt förbi folkan? De återstår att se :)




shopping

Underbara stockholm idag med älskling! Shoppade, åt & njöt av de fina vädret. Hann med att träffa kusin också som åkte med hem till lilla våla & saker fick jag med mig hem också :) men inga solbrillor och inga väskor, men annat roligt! Lägger upp bilder på de imrgn, är helt slut just nu!






april april

Äntligen är denna dag över, alltid lika nervös haha. Imorse var jag sjukt taggad på att luras men ingen gick på något? torrisar .. Så jag drog till med skämtet man gjorde när man va mindre, tejpade på osthyveln haha! Rätt barnsligt men alltid lika roligt att kolla när folk kämpar som djur för att få fram en ostskiva =D Min humor på hög nivå.


shopp

Eftersom vi ska till stockholm imrgn så har jag kommit på att de vore bra för mig att veta vad jag ska köpa/behöver, annars blir det så mycket onödigt ;) ska komma från mig .. haha!
Behöver iallafall ;
  • nya solbrillor
  • en väska
  • Sen leta om det finns någon studentklänning och KOLLA på studentskor!


solsolsol

Fortfarande sjuk så det vart ingen praktik för mig idag, segt. SÅ får vara hemma och vila för imrgn ska jag&jeppar in till sthlm och shoppa om jag är frisk & vädret är fint! Men kollar man på internet så ser det ut att bli strålande, kan ju inte bli bättre? (= myyys


RSS 2.0