jobb jobb jobb jobb





Min fjällrävenjacka till salu!!

Hör av dig om du är intresserad.





alexandra stan






Tips - 12 smycken

Nu ska jag tipsa er om någonting! Ylva gör egna smycken och dom är jättefina allihopa! Vi har flera sorter på salongen så kom gärna in på Seos och kika! :)








saknar jossan!






poncho

Den här fina ponchon fick jag förra året av Anna-Karin om jag inte är helt ute och cyklar? Har inte tänkt så mycket på att jag har haft den & så såg jag den idag, den är ju superfin! Och dessutom väldigt skön, passar perfekt till hösten.







musik igen





resor

Hej bloggtorka. Jag har inte så värst mycket inspiration till att skriva, eftersom jag inte har någonting vettigt att skriva om.
Helgen har gått fort, igår var jag & Jesper hemma hos Andrea med Markan, åt mat och kollade på resor.
Som det ser ut så blir det nog en utlandsresa i början av oktober!! Vore grymt. Behöver komma till värmen och bli lite brun ;)

Cavo Spada är ett hotell vi har kollat på som jag vill åka till!







pink lady





,

Första gången jag hörde låten var den KASS, nu är den FRÄN.





seos hårstudio

Nu har vi glädjen att välkomna våran nya medarbetare Jenny Bruno
Certifierad ögonfransförlängare, även hud & spa terapeut.

Är du intresserad av ögonfransförlängning så finns hon hos oss den
8 september.
Det finns fortfrandra några tider kvar.

För mer info & bokning
0292-71600





ny tröja





lördag-söndag

Hej mina vänner.

Lördagskvällen spenderade jag tillsammans med Josefin. Förade lite hemma hos henne sen åkte vi till heby för lite fest i parken, och det var faktiskt över förväntan kul! Gick hela vägen dit och tillbaka i klackar så mina fötter mådde så dåligt på natten.

Imorse vaknade vi hemma hos Fredda som va snäll och lät oss sova kvar, käka lite pizza sen fick vi skjuts tillbaka hem till tärnsjö. Kände att vi behövde ett BUBBELBAD så så fick det bli!






lite musik såhär på fredagskvällen





fredag!

Fredag idag och jag har jobbat och stått i. Här är bilden på naglarna jag gjorde på C, det är hennes egna fina långa naglar, som vi har gjort förstärkning på. Fräscht!





14.10

Hitta nyss mina blåa byxor så dom tänkte jag använda idag. Nu går jag och jobbar, kommer hem senare ikväääll. Så ni vet. Kanske blir en springtur då om jag orkar!







Seos Hårstudio!!

Erbjudande!
Under vecka 33 erbjuder vi 10% när du bokar valfri nagelbehandling.
Vi har då även 10% på alla hårvårds produkter!

Välkomna :)





fredagkväll

Nya favoritlåten justnu. Sabina var här igår och lekte och då tipsade hon om den, bästa bino.

Träningen igår gick bra, men tror att jag råkade stuka tån eller något liknande för det gjorde ont, och nu gör det fruknadsvärt ont. Stackars tå. Match på söndag, blir nog bra tills dess!

Ikväll ska jag umgås med Jesper och bara ta det lugnt tror jag. Och imorgon kommer Wiik hem från Kreta, hoppas på att träffa henne snart :)



Justja, slingade håret i torsdags också, bild kommer ;)

nu träning!!



Efter träningen blir det a-lags match! Nu kommer Emelie så - TJAO



musiká











15.44

Tjoooooooooooooo!

Nu har jag kommit hem, har lekt med Jossan. Var och kollade på fotboll i heby igår, våla mot heby. 2-1 vart det till våla. Sen åkte vi hem till tärnsjö och sov kvar i Jockes lägenhet och goffade chips!
Imorse vaknade vi och kollade på Bröderna Karlsson, braaa film måste jag säga.

nu - träning


Superstooooooooooor



lidingö-helg

I lördags jobbade jag ett tag, sen åkte jag & johanna iväg för att glida runt i stockholm! Kom till lägenheten och då vart det storstädning för fulla muggar, tacos middag och sen åkte vi runt lite och kollade på bla Laila bagge & Sofia wistams hus, feta kåkar säger jag bara! Hittade även ett supermysigt ställe vid vattnet där vi stannade ett tag och kikade lite på båtar. Avslutade kvällen med lite kortspel och mys.

Imorse vaknade vi skaplig tid men det ööööste ner regn, så vi åkte till affären, handlade lite onyttigt och satt och svullade i oss det hela dagen innan vi skulle hem!

NUUU blir det sängen, jobb imorgon!








chris mhina - last dance





NY KLOCKA





lite av dagens jobb





21.19

Nu ska jag gnälla lite tror jag.
JAG HATAR ATT VARA SNORIG!!! Nyser, snyter mig, snorar och bla bla bla. Svider under näsan nu också.

Sådär nu har jag klagar klart. Ska lägga mig och kolla på desperata hemmafruar nu, dricka coca cola och äta maltesers. Ja det kan man göra en torsdagskväll.





äckerö

Hemma.

Vart en liten tripp med äckerölinjen idag i det fina vädret. Jag mamma Caroline och faster åkte! Satt och solade, fikade & åt. Alldeles lagom. Var helt slut när jag kom hem men åkte ändå och fixade lite jobbgrejor ändå. Så jag missade tyvärr träningen .... JAG VILL BÖRJA TRÄNA NU!
Men är supersnorig och halsen gör ont, eller den börjar bli bättre nu, så kanske var lika bäst att jag vilade från träningen idag också.








barnvakt åt viggo

På kvällen har mamma haft lite tjejmiddag hemma så då tog Carola med sig lilla viggo, som jag fick vara barnvakt åt! åååh supersöt.
http://publishme.se/909310/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body


man blir trött av att leka!


jobbdag

Jobb dag idag, och det gick suuuper. Caroline var och fixade sina naglar, vart lite rosa på henne! Glömde tyvärr bild men det får vi fixa någon dag. Sen hade jag en annan kund senare på dagen, och jag blir så himla glad av att jobba där! Har världens bästa arbetskamrater och kunder, man känner sig så glad när kunderna verkligen visar att dom är nöjda.

Tog bort det hon hade på sina naglar, och la lite extra gelé så dom skulle bli starkare!
En förstärkning på sina egna naglar helt enkelt. Mer behövs inte om man redan har långa fina naglar.




15.48



Blir lite glest med bloggning såhär på sommaren men det överlever ni!
Idag var jag ledig så har varit in till uppsala med mamma och hämtat våra nya pass. Resten av dagen har jag legat och stekt i solen.

Träningarna börjar idag igen, SKÖNT! Var på tiden. Men har ont i min hals så åker bara dit och kollar, så det inte blir värre. Och hoppas att jag kan träna på torsdag istället!



RSS 2.0