PARTYMUSIK ATT TAGGA TILL!











30/12

Godmorgon mina sköna! Imrgn är det nyårsafton, känns spännande! Idag ska jag förbereda så mycket jag kan, städa så det ser fint ut när mina kära vänner kommer, fixa partyspellista, försöka välja vad jag ska ha på mig, måla naglar mm. Sen antar jag väl att jag måste försöka klämma in lite one tree hill, de finns de alltid tid för ;)





mer shopping

Stan med Sabina idag, var inte lika mycket folk som i lördags, SKÖNT! Jag köpte äntligen mina efterlängtade skor från scorett som jag har gått och snosat efter ända sen dom kom in, happy! Köpte även en hög kjol. Jag + hög kjol? Jaja måste välja mig, eftersom det är väldans fint! Ikväll kommer Jesper hit, mys :) Dagen kan inte bli bättre!






partyy

Nu känns allt lite skönare, nu har vi äntligen bestämmt lite tills nyår. Jag Sabina Vickan Jennie Karro & Nelly ska vara hemma hos mig och laga och käka trerätters middag, mmm! Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, fest eller liknande? Ska in till stan imrgn med Sabina och kolla om det finns mer kläder och skor jag kan köpa, wihoo!




ingenrubrik

Måndagmåndag, vad ska man göra på en måndag? Jag vill åka till gränby och shoppa men våran bil är sönder så där sprack den idén. Dom ska tydligen träna ikväll också verkar det som, men jag är fortfarande sjuk så får nog hoppa de .. eller? ;)
Jag får fortsätta nöta one three hill istället tror jag!

nyår

Nyår närmar sig med stora steg, och min sjukning blir också värre. Ohnoooo .. Måste bli frisk tills nyår!
Har ett till problem, vilka skor ska jag ha till klänningen? Tycker personligen att dom vänstra passar bäst till, men tror att det kan bli rätt kallt om man ska vara ute. Men ska man vara fin får man lida pin! Det återstår att se vilka det blir, båda passar faktiskt. Silvriga smycken och fint målade naglar blir perfekt till!
Jag kom på ett till dilemma, rakt eller lockigt hår? Lugg eller utan lugg? Åh vad det är svårt att vara tjej ;)

  
         

naglar

Sitter här nu och målar naglarna med mina nya nagellack, målar "blå fansk manikyr". Tycker att det är mycket roligare att ha färg på kanten, istället för tråkigt vitt! Det har jag jämt, oliga färger. Roligare också att bara ha på kanten än att måla hela nageln, lite annorlunda ;) Endel blir jätte chockade när dom ser att man har färg eftersom typ alla har vitt, men när man tänker efter så är det faktiskt finare ;)


shopping!

Äntligen hemma efter en låång dag på stan, SJUKT mycket folk! Långa köer och kläderna låg på golvet haha. Men jag lyckades fynda till mig lite saker ändå :)
Orkade inte gå och kolla allt för noga, så jag ska nog in snart nåndag igen, eller till gränby/valbo kanske?

Kofta


Tröja & skor



"jag åker inte hem utan ett par skor med mig"
haha, såklart vart det så ;)


Lite krimskrams

receptet på snickerskakor, måste rekommendera! :)

Fungerar som efterrätt, till kaffe, snacks, på gottebordet eller som lördagsgodis.

1 burk jordnötssmör (ca 350 g)
2 dl sirap
1 dl socker
2 tsk Vanilla
5-6 dl cornflakes, krossade
1 dl kokos
250 g blockchoklad
0,5 msk olja

1. Blanda allt utom cornflakes och kokos i en kastrull.
2. Värm upp på svag värme, och låt ingredienserna smälta ihop.
3. Rör ned krossad cornflakes och kokos.
4. Bred ut "smeten" i en bakplåtspapperklädd form. (Smeten är tjock och formbar, så du behöver inte ha någon speciell storlek på formen.) Det ska vara ca 2-2,5 cm tjockt.
5. Smält blockchokladen i micron. Tillsätt 0,5 msk olja för extra glans och ´smidighett. Rör.
6. Bred ut den smälta chokladen på kaksmeten. Låt stelna något i kyl.
7. Skär kakan i små fyrkantiga bitar, lagom stora att stoppa i munnen. 2x2 cm brukar bli lagom.
8. Förvara i kyl. Ta fram ca 10 min innan servering.

MUMS!!!

Ett extra tips är att "dra" streck med en gaffel eller en sked i chokladen då man brett på den på kakan. Ger extra snygg look!




rosetthårspännen

Rosetter i håret alla storlekar är välidgt gulligt och jag vill HA! Har letat på kicks, glitter mm, men hittar inga?! Vill hellst ha lite större, så om det är någon som vet vart man kan hitta "rosetthårspännen" så kan dom gärna få säga till mig!


snickerskakor

Fredagskväll och jag har tråkigt & är sjuk, stackars mig (: Tröstbakade&åt lite snickeskakor så jag skulle må bättre och de gjorde jag, och imorgon ska jag somsagt tröstshoppa också, kommer må hur bra som hellst imorgonkväll ;)


MPGH

Roligt att man är sjuk såhär års, känns ovanligt! Låg sänkt igår fram till kalleanka, men vart piggare senare, men nu är jag risig igen. Har vart lite med Elin idag, legat och kollat mysteriet på greveholm, hur bra som hellst! Julkalendrarna nuförtiden suger ju, vad hände med alla bra? Typ Pelle svanslös och MPGH?
Imorgon ska iallafalla jag&vickan in på mellandagsrean och shoppa loss om jag mår bättre, men man mår ju alltid bra av att shoppa så (= Skor skulle inte sitta fel .. ?


24/12

Julafton firades hemma hos min Faster Yvonne & Calle med nästan hela släkten! Fick massa fina paket - smink, massor av hårprodukter (hårinpackning, bobbys spray&mousse, värmeskydd), filmer, DIF-musmatta haha, pengar mm. Sen ska jag åka in och köpa en parfym också :) 

, 

Enda jag tycker om på julbordet är ungefär köttbullar, prinskorv, potatis och julskinka - som ett litet barn!








Jag fick vara tomte, HAHA!



GOD JUL ALLA !


dageninnan

Nu är äntligen allt klart inför julen, klapparna är köpta, julgodiset och baningen är klar och julgranen är klädd. Nu ska vi sätta oss och äta havrekex med julskinka på och då kommer väl julkänslan antar jag, hihi.


fix&trix

"Dan före doppardán", haha! Fånigt de låter :) Nu är iallafall granen klädd, men jag tycker ändå inte att det känns som att det är julafton imorgon, jag kanske är knäpp! Menmen, de kommer väl ikväll när man ska lägga sig, när man inte kan sova för man är pirrig inför morgondagen, precis som när man var liten :)

 

julklappar

Jag&Sabina böt julklappar med varandra idag också, hon fick lite ansiktsmasker, hårinpackning och smycken av mig, och jag fick ett jättefint kuddfodral av henne som hon hade fixat och trixat med själv, med en bild på oss när vi sover hihi. Hur kul som hellst, nu kommer jag sova gott! Tack så mycker, Bästavän :) <3


idol

Var somsagt i Knivsa idag med Vickan&Sabina och kollade på idolvinnaren Erik! Calle och Rabi var också där, som vi inte visste om. Jätteduktiga alla tre, men de va sviin kallt ute! Trevlig dag (=

Ett litet klipp från uppträdandet " http://www2.unt.se/UNT_TV/1,,,00.html?ID=3866 "






FOTO

Här är några av bilderna från när jag sminkade Lisa&Elin på GUC!











SNÖ

Snösnösnö, kul! Fast kallt :) Sista träningen idag, vart lite krångel eftersom vi hade "tagit" lite av herrarnas träningstid för dom har uppehåll, men nu är det nog löst. Verkar som att de blir match mellan dam och herr haha! Fika ska vi göra efter också, myys!
Imrgn ska jag och kanske Linn hem till Vickan i knivsa, för då kommer Erik Grönwall dit och spelar! Wihoo.


"Åhnej jag klär mig inte som en "snart20åring" när jag har fjällräven, stackars mig"


boring

Söndagar är tråkiga har jag kommit på, händer ingenting! Har vart och fixat luggen lite hos Hanna, och nu sitter jag och kollar på One Three Hill och tjockar i mig massa onyttigheter, men det är faktiskt jul snart & då får man äta (= Öser ner ännu mera snö också, räcker de inte snart? Jag vill ut och åka pulka faktiskt, tänk så kul =D 

Nej nu måste jag fortsätta kolla, man blir ju helt fäst vid denhär serien!


17.17

Äntligen är städandet klart, hur skönt som hellst och det är superrent överallt! Ikväll ska jag & jeppar fira våran 2års dag lite, så ikväll ska jag laga mat och efterrätt tills han kommer hem från jobbet, och tända lite ljus hihi.  Par pysslat om mig själv lite idag faktiskt ;

Duschat och gjort mig fin
Ansiktsmask
Målat naglarna på både fingrarna och tårna
Hårinpackning




Titta vilka smarta grejer, man sätter dom vita grejerna mellan tårna när man ska måla så tånaglarna inte kommer åt varandra haha (=
  


storstädning

Rolig träning, sista träningen på måndag. DÅ BÖRJAR VI HALV 8, ALLA I LAGET TAR MER FIKA! Så ingen missar de (: Nu är det slut på det roliga, för jag och mamma ska julstäda!

jullov

Sista dagen i skolan (julavslutning i kyrkan på måndag men de måste vi som åker långt komma på) bestog av städning av alla stylistlokaler, jag&vickan åkte på att tvätta penslar och penselbälten, KUL! Fick lite fika också, pepparkakor & skumtomtar, mmm! Efter skolan hade vi inte fått nog av fikat, så vi gick till Storken och fikade ännu mera!











19.23

Sista praktiken idag innan jul, gick bra förutom att jag var väldans trött! Imrgn ska vi bara städa i skolan, sen är det helg! Snart jullov också, underbaaart :)

Jag & issa och diskuterade lite på bussen på vägen hem och kom till att tjejer är ... FEJK?! Vi har smink, hårförlängning, nagelförlängning, lösögonfransar, läpp/bröst förstorning, puchup, solar solarium, brun-utan-sol osv osv. Och vad har killar? Lite vax i håret liksom, helt sjukt! Inte för att jag ska klaga eftersom det är roligt att hålla på ;) Men om man tänker efter så gör vi tjejer helt sjukt mycket med våra utséenden för att bli nöjda.

ojoj, så mycket lite smink och sprutor kan göra!
Vi tjejer ser nog inte riktigt ut som ni killar tror ;)

,

KUL MED TRÄNING! Eller? Nej inte så värst, eftersom jag sträckte låret förra träningen vart det värre nu så det vart inte mycket tll träning för mig.
Fresten så hittade jag en komisk grej, dehär ska tydligen vara 2010´s gummistövlar? Rosetter och vingar ska det vara sägs de ;) Nå vad tycks? Jag skulle själv aldrig ta på mig något liknande.





dageniord

Komisk dag idag måste jag säga. Jag och Carro såg att dom bjöd på pepparkakor och klubbor i skolan så vi gick fram och frågade varför, och man kunde tydligen bli medlem i elevkåren (?) så vi vart såklart de utan att fatta någonting, eller vi förstog att man skulle få rabatt på Jalla så de va ju bara att slå till ;) haha. Halv 2 hade vi klädvårdskurs, man skulle lära sig stryka? haha så onödigt.  Nu ska jag fara hem till Jennie, sen blir det träning!

(:

  • Skola
  • Hem och göra klart skolarbeten
  • Åka till Jennie och leka
  • Fotbollsträning 20-21

guc

Har vart ledig idag, hur skönt som hellst! Men jag har ändå haft fullt upp hela dagen - först hade jag körlektion från 13.10 - 14.35, sen har jag vart på GUC och sminkat Lisa&Elin inför fotografering.  Hade två teman, fest och rock! Kikar ni in om någon dag igen så får ni se bilder på resultatet av bilderna Felix knäppte :)




Rock chicks, Kommer mer bilder sen!

2år

Fjortondedecembertvåtusensju - världes bästa dag! Det var två år sen idag, två år sen jag vart tillsammans med min lilla bäbis :) älskardig mest av allt!


lusse

Lussebullebak med Patrik idag, roligt roligt! Svinsmå från början, sen gäste dom och blev missbildade -  MEN GODA! Nu är det bara en vecka kvar i skolan, hur skönt som hellst :) Sen är det julaftooon, och nyår, men vad händer då?!





portfolio

Pluggpluggplugg, aldrig ska man få en pluggfri söndag?! Men det är faktiskt mitt fel, som drar det till söndagar, man orkar ju ingen annan dag .. Har nästan aldrig läxor/prov, varför kommer allt innan jullovet? Helt otroligt. Vi ska iallafall göra uppgifter till portfolion, skriva om 24 kända människor, bla Coco Chanel, Christian Dior, Max factor, Gucci .. Nej nu måste jag fortsätta!

Fresten, snöar gör det också, hoppas de ligger kvar till julafton =D

lördagskväll

Vart ingen singstar igår, men det vart ölspelet och trevligheter! Åkte hem med halv 12 bussen hem eftersom jag skulle upp tidigt och köra i stan idag med mamma, vilket gick riktigt bra!

Kina&Johanna



Haha nattha!



HOOOHOOO!



Alla hatar vattenfall?


lördag.

Luciacupen idag då, gick väl ganska bra. Eller vi vann en match och förlorade två. Fast jag tycker vi va väldigt duktiga ändå för att vara ett helt nystartat lag, och vi vann faktiskt mot ett div 2 lag, inte illa! Roligt var det iallafall (:
Ikväll ska laget hem till Marina och sjunga singstar, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på ;)


ERIK

HELT RÄTT, jag säger bara helt rätt! Fyfan så bra att Erik vann, han va verkligen en värd vinnare!


fredag

Fredag idag , gud så skönt! Gjorde nagelförlängning (som vanligt varje fredag) på Erica, alltid trevligt att träffa henne! Sen hade vi naturkunskap & vi hann inte redovisa om sopsorteringen, YES! Får göra de på måndag istället, så hinner man förbereda sig mer ;)

Jag&Carro hittade en rolig godis i hennes godispåse som såg ut som en tand, och då kom vi på att vi skulle lura alla att hon hade tappat en tand, så vi kötta på med nagellack och sprang runt som galningar och alla gick på de HAHA!


.



  • Praktik på cubus 9-17
  • Göra klart naturkunskapen
  • Lära mig finter av min persinliga tränare JEPPE ;) hahaha.
  • Mammas pojkar
  • SOVA

18.53

Vaknade precis, usch vad trött jag är! Skolarbeten tar kål på mig faktiskt - otaggad brud!! Ska iväg och träna nu, vi har en halvtimme längre för att träna extra mycket tills lördag, får se hur de går :)

håruppsättningar

Frisyrer stog på schemat idag i skolan, vi ska visa upp 4 stycken innan jullovet och här är en av dom. Passar till både fest och bröllop! Inte för att jag skulle vilja ha den på en fest, men de finns nog någon som vill (; Bella lockade mitt hår också för omväxlings skull, romaaaantic! haha.








aaap

Nej, nu får det vara slut på fritiden - dags för att göra klart naturkunskapsredovisningen om sopsortering ( HAHA )! Jag och vickan valde att skriva om de för vi tyckte att de lät som att de skulle vara lätt, men ICKE! Faktiskt svårt. Fy va tråkigt .. men jag måste?


bobbys

Bobbys extreme styling serie är en sak jag skulle vilja prova på, är det verkligen så bra som det ser ut/låter? Har faktiskt provat sprayen, luktar väldigt gott och den va bra för mig tycker jag! Kostar 69 kr på kicks. Ska nog önska mig både sprayen och mousset i julklapp, mousset ska tydligen passa bra för locktigt hår (;


nyklippt

Kom precis hem från frisören, toppade mig bara ytterst lite och tog bort det som var slitet, så nu har jag friskt hår igen ;) Känns skönt! Såg väldigt rolig ut på bilden, därav den gråa ringen. Men de var ju håret jag skulle visa, inte smiket. Man ser knappt någon skillnad på frisyren, men det känns vill jag lova & det är ju huvudsaken!


MSHK

Män som hatar kvinnor får 4 av 5 toasters av mig, den var bra men lite seg i början tyckte jag. Men lätt värd att se. Nu ska vi bara se ifall tvåan är lika bra, andra filmen brukar oftast vara dåligare tycker jag själv, men vi får se :)



mån19.10

Kort skoldag - bara två lektioner, fast naturkunspapslektionen vart kaos. Vi fick reda på idag att vi skulle ha redovisning på fredag som ska vara 20 min, och vi har knappt börjat ..!? Så jag kommer sitta spikad framför datan i veckan för att försöka få klart de. Träffade pappa på stan när jag gick och väntade på att min körlektion skulle börja, så vi käkade lite på MAX för att fördriva tiden (; yam!

Frisören imrgn då, vet inte än hur jag ska ha det, men de blir nog ingen större skillnad. Skulle ha sminkat Lisa&Elin imrgn också eftersom dom skulle knäppa kort på GUC, men det vart ändringar så de blir nästa tisdag tror jag.

Fotbollsträning ikväll också, ska bli skönt!



SABINAS DAG

Grattis Sabina, 19 år idag! :D Grattis till Simone också (:


peppiiis

Pepparkaksbak idag, sen vart det julmarknad efter de, JULMYS :)




STYLISTBLOGG

Lyssna på dehär alla mina vänner - nu är det så att våran klass har skaffat en blogg, där vi i klassen ska skriva och berätta om saker vi gör i skolan, lägga upp bilder på de vi gör osv! Smink, frisyrer, mode, naglar/nagelförlängningar, modevisningar .. ja ni förstår ;) tror det kan bli roligt att följa!

www.stylistlinjen.blogg.se


önskelista

Snart är det somsagt julafton, om ingen har missat de? Jag har gjort som alla små söta kids - gjort en önskelista! haha.

  • Presentkort på Stadium, makeup store, H&M, Cubus m.m
  • Dust it - pulver , Osis
  • Pengar
  • Klocka (fast den måste jag välja ut själv, petig som man är haha)
  • Parfym - Escada, sunset heat eller Escada - moon sparkle
  • En chihuahua
  • Smink - foundation, kajalpenna, mascara bla bla bla .. det är obegränsat ;)
  • Nagellack i kralliga färger
  • Värmeskydd till håret (innan man använder plattång osv)
Finns nog mycket mer också, blir glad av vilket som hellst såklart! Fresten, jag glömde en viktig sak .....

  • EN VIT JUL!!



MSHK

Män som hatar kvinnor snackar typ ALLA om, och jag har inte ens sett den! Är den verkligen så himla bra som alla säger? Tror den är rättså överskattad, eller jag kan ha fel. Ska nog ta mig en titt på den imrgn, om det är värt?


Lördag

Har vart hemma hos familjen Hellman på middag, vi fick kyckling med nå bacon och ost på, och klyftpotatis till de, hur gott som hellst! Till efterätt fick vi glass och fika ;) Imrgn ska vi dit och baka pepparkakor med Tedde, sen kanske kika på julmarknaden i tärnsjö!

Nu börjar man komma in i julstämmningen lite tycker jag, det är bara snön som fattas ;)


Sannis

Åkte till Sannis igår, käkade kebab med strips och va mätt ungefär hela kvällen. Kikade på idol sen vart det hemfärd. Vi hann med lite hellikopter innan också haha! Hade träning idag också, har inte tränat på aslänge känns det som pga magen, men den mår bättre nu! Jag är SÅ taggad tills nästa helg - Luciacupen ;)



22.16

Borstar tänderna, ska snart gå och lägga mig och hoppas på en BRA start när jag vaknar. Är fredag imrgn, sen är det helg = SUPA OCH SVÄLJ!! eller? Nej inte direkt, ska hem till Sanna imrgn och kika på idol, sen på lördag ska jag nog vara med min älskling och laga mat kanske, träning också förhoppningsvis!

Nu blir det sängen, nattinatti :)

lätt sminktips

Att sminka sina ögon "rätt" är faktiskt inte så krångligt som man tror. Det gäller bara att veta om man har ögon som sitter tätt eller om det är brett mellan ögonen, och de ser man ganska bra. De perfekta idealet är att ett öga ska få plats emellan ögonen. Så så om ögat är 3 cm, så ska det alltså vara 3 cm mellan ögonen för att det ska vara helt perfekt.
Det är inte många som har det, men det gör ju ingenting, för smink kan ju alltid fixa de mesta ;)


Har man ögon som sitter tätt, så lägger man bara en ljusare skugga längst in på ögat och en mörkare skugga lägst ut. Det ger ett intryck av att ögonen sitter längre ifrån varandra.




Har man annars ganska brett mellan ögonen, gör man tvärtom. Lägger en mörkare skugga längst in på ögat, och en ljusare längst ut. Det ger alltså ett inryck av att ögat sitter tätare.




Mörkt tätar ihop, ljust drar isär!

....

Det är någonting som inte står rätt till, jag har ingen "glöd" justnu känner jag. Allmänt opepp på allting, men de kan nog bero på att jag mår som jag gör. Har mått illa i ungefär tre dar i rad, (får säkert magsjukan igen, eller ännu värre, grisinfluensan?! ) och igår hade jag antagligen feber. Varför ska jag behöva vara den som är sjuk hela tiden, tål liksom ingenting? Blir sur för ingenting, känns totalt värdelöst. Mår jag inte bra imrgn vet jag inte vad jag tar mig till, dehär suger!! Man blir ju bara allmänt deppig ..

Ursäktamig, men jag kände verkligen för att klaga ur mig lite, det blir nog bra snart :)



gillinge

Halkbanan idag alltså med Thildus, hur roligt som hellst! Känns som att vi är på gång på riktigt nu, nu är det bara teori och uppkörning kvar .. och de blir? ingen som vet, ingen som vet ;)


dåligdag

MEN JA! eller.. ? Mår illa som ett djur, j'vlar om jag får magsjukan igen!! De går inte för sig, för imrgn ska jag & mathilda åka på halkan. Missar både skolan och frisören idag för jag är hemma, åh. Bokade om klipptiden tills nästa tisdag, men ändå. Äkta jag i ett nötskal att bli sjuk innan jag ska göra roliga saker! Ska ligga och kolla på One Three Hill hela dagen och tycka synd om mig själv ..

EN sak som är bra - snön har tittat förbi! Mycket mycket bättre än massa äckligt slask och regn :)


RSS 2.0