NU KÖR VI!










Grattis till min älskling ..

.. som fyller 20 år idag! DE SKA FIRAS!!!


pepp

IKVÄLL KOMMER JAG SOVA GOTT! Vinst med 3-2 idag känns grymt skönt måste jag säga, bra jobbat tjejer!! Sjukt pepp tills imrgn för då är det våran (stylisterna&frisörerna) tur att ha studentskiva på bj, BE THERE ;) Kommer bli sjukt roligt.

PUSS

sthlm

Gårdagen spenderades hela dagen i stockholm! Mycket trevligt, men de tog en jäkla tid innan allt vart i sin ordning haha. Hittade mina drömskor efter ca 20 min, loveliiiiiii. Hade tur med vädret första tiden men sista timmen öste det ner regn usch.






puss

Äntligen helg IGEN. Veckorna går allt annat än sakta, mums. Idag gjorde jag&carro nagelförlängning på varandra så det är lite svårt att skriva höhö, kikade på fotboll med Bino när vi kom hem också. Imorgon blir det stockholm med Jeppar för att köpa det sista inför studenten & skivan, kan bli braaaaa :)

Inte riktigt filat och klart när bilden togs men de har ingen dött av ;)

Whataya want from me

Nu blir det sängen, känns som att skoldagen imrgn kommer bli lång .. MEN morgondagens höjdpunkt är att vi ska få göra nagelförlängning på varandra tills studenten, ih. Sen ska jag vara med min bästa vän imrgn också, kan ju inte bli bättre! PUSS & GODNATT





klippklipp

Ledigheter idag GILLAS! Ska snart hoppa in i duschen för halv 5 ska jag somsagt klippa mig. Har bestämt mig för att det bara blir lite toppning & uppklippning, ingen lugg denna gång. Kommer inte vara fint under studentmössan + att det kommer vara varmt i sommar, så de får bli till hösten istället :)

EH en sak till bara - fick hem min studentklänning igår!!!!
Men den är för stor ... ? Får sy in den, annars jeevlar ..


natteravn

nehej, folk är dåliga på att kommentera märker jag ;) Men livet går väl inte under för de, ska göra min en spelarlista idag iallafall till flaket så de blir nå! Sen får väl allas låtar slås ihop nå någe vis.

Ingen skolkampen för mig idag iallafall, sjukbacillerna har tagit över mig. Brukar vara värst på morgonen, så hoppas på det även denhär gången. Vill så gärna träna ikväll, åker dit och ser hur de går! PUSS OCH SMACK


musik

Några som kan vara snälla och skriva lite musiktips till vårat studentflak?! VORE GULLIGT =D


tisdag

Betygssnack hela dagen & jag känner mig nöjd. Men en sak jag verkligen inte är nöjd med, är att jag har blivit sjuuuk! Fyfan. Men tur att det kommer nu så hinner det nog gå över till nästa vecka ialalfall. Ska lägga mig i solariumet ikväll också, måste bli bruunbruun tills studentveckan, hihi.

Nu ska jag lägga mig och sova lite & bli frisk.




underbara dagar

Underbara dagar, alla jobbiga prov är slut och nästa vecka tar jag studenten. Kan ju inte bli bättre!! Studentskiva på om en vecka också, åååhå! Ser fram emot veckan, betygssnack imrgn, skolkampen på ons, ledig torsdag och på fredag ska vi äntligen få göra våran efterlängtade nagelförlängnin på varandra, hihi. Helgen kommer sen!

Ikväll blir det träning, tack för mig.







saftkalas

Vart ju somsagt grillning hemma hos Line&Josse i lördags med laget, mycket trevligt! Här är lite bilder;
















problem

Jag har ett stort problem. På torsdag ska jag klippa mig men jag vet inte hur? Ska jag klippa tillbaka luggen eller ha den som den är, eller klippa lite snelugg? Dagens stora problem. Sen vill jag färga de också, mörkare?






västerås

Igår hade ju somsagt vårat lag en liten kickoff så vi åkte till Aros foret! Ungefär som fångarna på foret där man går in i massa olika rum och ska klura massa saker, klättra på väggar och ha allmänt roligt! Läs detta noga - MITT LAG VANN! - Japp, de gjorde de :) höhö. Mycket bra jobbat av oss, men tyvärr fick jag inga bilder innifrån men vi överlever nog ändå.





aros

Jahaja då är man hemma efter en lång dag i västerås med mitt lag! Har vart på Aros Fortet och klurat ut massa roliga saker! Bilderna lägger jag ut imrgn för nu hinner jag inte, det blir party och grillning med laget, MYS!


bilden säger allt ..

.. SÅ TAGGAD!


romantisk

Sista rycket, idag var den sista helhetsstylingen vi gjorde i skolan & jag gjorde min på Madde! Romaniskt var temat och hon var så söt såå. Nu är det helg, SÅ skönt.




jeans byxdress


cubus

Sista dagen på praltiken idag, tråkigt tycker jag. Jag&Linn slet som djur idag och det var sjuuuuukt varmt, men nu ska man inte klaga!! Fick med mig en jättesöt byxdress också, visar den lite senare. För nu måste jag ---> tyvärr <--- plugga religion, prov imrgn, spyr på det!



alors on danse

Nu är det inte långt kvar i skolan, typ två och en halv vecka, sen tar vi studenten?!?! Kan faktiskt inte förstå de. Min klänning har inte kommit än heller, suck .. Men den ska komma den här veckan eller i början på nästa, måste inhandla skor också!!
Idag var iallafall Malin mitt smink-hår-och nageloffer, tack sötnos!






mode & trend

Nu är mode&trend kursen slut och de avslutade vi med en liten modevisning, mycket roligt! Fick själv ställa upp som lite modell men de gick bra ändå. Vi fick lite inspiration från Lady Gaga när vi stylade - lite annorlunda, lite vågat & lite brillor.










mode&trend

Ojojoj nervösmänniska. Imorgon har vi på mode&trend kursen modevisning som slutprov, och JAG ska gå modell?! Sjukt. Säger inte så mycket mera, bilderna kommer upp imrgn! Kan säga så mycket som lack, bustier, galet.
PUSS PÅ DE!

sunshine

Födelsedagsfirande med släkten gillas skarpt. Fint väder hade vi också, smutt. Fick pengar och massa flytta-hemifrån-saker, mycket braaaa. Kanske lägger ut lite bilder på presenterna senare om jag får ork, har ju faktiskt storstort prov imrgn att plugga stenhårt på, de är då de gäller inom naglar!










SOL

Världens bästa väder ute idag, så jag har legat och pluggat & solat hela dage, underbart :) Ikväll kommer släkten hit för att fira mig, har alltid haft tur med vädret på mina födelsedagsfiranden!






marine groove

Mami kom nyss hem från Åland, och hon hade med sig en parfym hem till mig! Gissa om jag vart glad? Älskar escada, har alltid (nästan) haft den och kommer nog alltid ha den (;



Svenska fotbollsförbundets fotbollsskola

Torsdag&Fredag 10-12 har vi några från dam och herrlaget vart ledare på fotbollsskolan. Rätt roligt faktiskt, NÄR barnen lyder om man säger så haha. Slutade som vanligt med vattenkrig!

Ikväll blir det lugna puckar, för imrgn kommer tjocka släkten och firar mig!









20års firande

Gårdagen var jättelyckad tycker jag, förfest hemma hos Linn och sen vart det Kalas för hela slanten som sagt :) Mycket roligt. Bilderna får faktiskt tala för sig själv!




















60s

Som jag skrev så ställde Malin F upp som mitt offer i skolan igår, här är två bilder på ögonen jag gjorde!




partyyy

I skolan idag var Malin modell, gjorde henne till en 60tals brud, snygging! Jag Carro och Linn skulle iväg och sola efter skolan i Sunnesta så vi tog bussen dit en halvtimme, kom till solariet och de va ju såklart proppat med folk, så vi fick ta bussen tiillbaka in till stan och sola på solpalatset istället! EN SAK TILL - hade min debut på systemet nyss, kändes rättså olagligt ;)

Nu sitter vi hemma hos Linn och förfestar lite, ikväll blir det KALAS!!




soooon

hejhopp, inte så värst mycket roliga saker som händer i mitt liv just nu, skolans plugg bara matar och matar på. Men imorgon är det inte vilken dag som hellst, utan min 20års dag!! Ska firas på Binos studentskiva på Kalas, kan ju inte bli bättre :)


80s

Här är lite bilder sen dom här två brudarna var på 80 tals fest när jag hade fixat dom, så roligt att det knappt finns gränser på färger på detta tema ;)








taggad tjej



Gårdagen spenderades hemma hos Lisa framför en film med lite snask, gotti. Nu sitter jag här, klunkar vatten, dunkar musik & taggar inför match! Ska iväg om ett tag och sola lite först, men klockan 16.00 i Heby gäller det, seriepremiär. Kan ju inte bli härligare.













80s

Ikväll ska mina kusiner och deras tjejer på 80tals fest & dom ville att jag skulle hjälpa till och fixa till dom lite, och självklart vill jag de! Snart kommer dom, lägger nog in lite bilder på resultatet senare ;)

modevisning

Äntligen hemma! Expoklassena på GUC hade modevisning mm och vi hjälpte såklart till att sminka modellerna! Synd bara att vi inte hann stanna kvar och kolla på visningen, men hoppas det gick bra ändå och att allt vart som tänkt :)

Nu ska jag hem till min Jeppar och kika på Avatar och äta gott!










tifen

Möte, fika och prat med laget ikväller, trevligt och gott måste jag säga. Efter så kikade vi på herrarnas match mot Vattholma 2-2. Åh så sugen jag blir på att spela när jag kikar, längtar verkligen till söndag då våran seriepremier mot Heby är, DERBY!! ;)




hårigt

Skoldagen bestod av att fixa balfrisyr på Jossan, och äntligen är examinationen avklarad och nu kan jag slappna av :) Mycket skööönt. Här är iallafall frisyren jag gjorde på henne!


dagens ..

.. planer;
  • Skola
  • Praktik
  • Möte
  • Kika på fotboll

en glass efter skolan förtjänar man!


helhetsstyling

Hade modeller med oss till skolan idag, och idag var det min tur att ha med någon-som-inte-är-20-år-längre som marre sa, och jag tog med mig Johanna! Mycket trevligt måste jag säga. Här kommer lite för och efterbilder på hennes smink, hår och naglar!

Dom två första är en tagen med blixt och en utan men de blir nog bra ändå!





tisdag

Gårdagen spenderades i skolan först, förbereda inför modevisningen. Efter skolan åkte jag carro jeppar och marcus till donken och åt driiivare, hur gott som hellst faktiskt. Fattar mig inte på folk som kan ta beställningar samtidigt som dom tar betalt av andra, vissa har ju tur ;)






stress

Gårdagen vart väldigt stressig, åkte iväg på bingon direkt efter skolan så han inte skriva någontinng, TYVÄRR ;) Lägger in bilder från igår och idag senare när jag kommer hem från träningen, chiiiiaaaao.

HÅRMODELL SÖKES!

Nu på torsdag klockan 9.00 behöver jag en som kan ställa upp som hårmodell till mig i skolan någon timme bara. Halvlångt hår blir perfekt! Om någon vill ställa upp så hör av dig till mig så fort som möjligt (;

Frisyrmodell alltså, behöver inte va rädda att jag ska klippa och ha mig!


INNA








På carros begäran, haha!



 

 


lördag

Denna dag har bestått av att sova, äta glass & mysa i solen med älskling, gillagilla. Fresten så fyller jag 20 om elva dagar, herregud säger jag bara - fatta att lilla jag blir 20 år haha, känns bra ;) Har hört att sommarvärmen kommer att komma då också, kommer bli dunder!! Nu blir det barca sen sängen - nattinatti





your love is my drug

Igår var det valborg och det vart ju lyckat trots allt! FINT väder fick vi och de va väl de som var huvudsaken, här kommer lite bilder som får förklara sig istället!
















RSS 2.0