Max

Igår var jag fresten och hälsade på världens gulligaste kusinbarn - Max :)


onsdag.

Josefin åkte nyss hem, har alltid lika roligt med dig! snart är det inte långt kvar tills dagen D , mouhaha! Soft dag i skolan, började med nå stilarbete så vi bläddrade lite i tidningar bara, sen höll vi på med vårat UF-företag.


- Jossan du kommer bli en såndär "Jag-tror-jag-är-kung-i-trafiken"
- Va, varför då?
- Ja men du kör du så fort
- Mamma, jag körde 40 .. ?
- JA, men de känndes som 100!


JAG VILL HA KÖRKORT NU NU NU!!













onödigt.

Kom till skolan och kom på att jag bara hade en enda lektion idag, gud så onödigt! Gick iallafall och beställde körlektoner efter skolan, jag är på gång nu alltså! Känns mycket bra ;) Stickade tröjan jag köpte i lördags har redan gått sönder efter en gångs användning, så jag ska få en ny av dom! Skulle egentligen ha träffat erika efter skolan , men hon skulle till tandläkaren så kanske blir imrgn istället! saknar dig gumman

Ska tvinga stackars lilla mamma att åka med mig till affären och löpa läsk, känner att jag måste ha de! Pappa den jäveln har ju fresten åkt till grekland & jag är inte alls avis, vem vill åka dit liksom? okejdå, kanske jag ..
Idol ikväll för dom som inte vet, såg de nu! Tydligen kvalvecka där vi tittare ska rösta, måste kika (:





today


  • Lära mig hur min nya mobil fungerar
  • Kolla på fotboll! Tärnsjö - Alunda
  • Övningsköra
  • Leka med Jesper
  • 20.00 - välja mellan att kolla på Ensam mamma söker eller playa del sol .. ?

shopping i valbo.

Precis när jag hade åkt för att shoppa loss i valbo så kom min morbror och kusin från Sthockholm som jag inte hann träffa, men som tur så va mamma i fart med kameran och knäppte på min lillkusin, söting! Jag&Jeppe hade iallafall det trevligt i valbo, vart lite stessigt där i slutet innan affärerna stängde, men jag hann köpa lite smått&gott ändå!

Kusin Tova



Sony ericsson W995




Stickad tröja



EN höstjacka, väldigt dålig bild.



Tröj/kavaj



Och en väldigt mysig sjal!



Köpte även lite smink + tillbehör, leggings och sånt , men de är inte ens värt att lägga upp bilder på ;)

ballar av stål

sitter och underhåller mig genom att kolla på komiska klipp!



Fredag.

Reklam i idol, så passar på att skriva några rader. Ändrade planer för kvällen, vart ingen jossan för hon blev sjuk så de får bli en annan dag! Har hunnit med att prata lite med min Mathilda i tele också, gosunge! Imorgon åker jag & älskling till valbo och shoppar loss, kommer nog garanterat bilder på inköpen ;)
Det blir fredagsmys ikväll istället med mamma&pappa, med onyttigheter att stoppa i oss!



..

plugg

Ni killar som är så kaxiga när det gäller erat körande - ge upp direkt. Vi vet den svarta hemligheten ;)





dagens.


  • Fortsätta plugga på körtkortsteori
  • Kanske träffa Mathilda?
  • Städa
  • Duscha/fixa mig - dra till jossan!

,

hm, vilken tid lär jag ställa väckarklockan på .. AJUSTE jag är ju ledig imrgn så jag kan sova hur länge jag vill! godnatt


underbar låt





skobyte?

VIssa skor vill man bara aldrig slänga, hur fula dom än är! dom fula är oftast sköna? Men nu ska jag iallafall äntligen slänga mina ballerinaskor som knappt har nån sula kvar, och förhoppningsvis ersätta dom med ett par snygga heels, låter bra huh?



gårdagen.

Igår drog vi somsagt till BJ! Jag vickan sabina lina och malin. Förfest hemma hos sabina, mycket trevligt! Sen drog vi vidare till BJ. Till en början var det inte så mycket folk, men ju längre tiden gick desto mer folk kom det, tillslut kunde man knappt gå där inne för de var helt PROPPAT! Helt okej kväll ändå, finns inte så mycket mer att skriva om gårdagen, låt bilderna tala för sig själva ;)

Sov hos Vickan & vaknade med huvudvärk, JARRÅ. Åt iallafall vofflor som vickan skapade, mycket duktig. Nu är jag iallfall hemma & ska hoppa in i duschen!



















BJ

NU - skola
SEN blir det BJ för hela slanten, NU KÖR VI!

22/9

Idag va jag & jossan och gjorde lite affärer efter skolan haha! bilden säger allt :)
Förövigt hade vi naturkuskapsprov idag & för er som undrar så gick det åt pipan. Typiskt mig att alltid plugga på fel saker, men sånt är livet ;) så jag tröståt med lite chips efter provet, bästa medicinen när man är ledsen! Nu ska jag ta tag i mitt hudarbete för sista gången, måste skicka in de ikväll.







,

Ikväll tänkte vi fira med lite hallon och blåbärs paj + vaniljsås, bara för att vi är så glada idag! Ensam mamma söker är det klockan åtta också, super!

VINST

3-0 till tärnsjö, YES!




klacken var tillbaka på plats!



Min baby



Inte mycket till konkurrens, dom vart tysta efter ungefär 20 min .. haha



Ett glatt tärnsjöfirande!










solsolsol

GODMORGON!

Idag är det söndag, vilket innebär vadå? Ja precis, fotboll med Jossan & familjen Hellman! Tärnsjö har bortamatch mot rex - vinna eller försvinna! Känner på mig att det kommer bli en mycket spännande match och jag håller alla tummar jag har på att tärnsjö ska vinna! Efter fotbollen måste jag hem och göra klart mina läxor som jag skulle ha gjort för läängesen, men som vanligt är jag ute i sista sekund. Naturkuskapsprov på tisdag, och jag har inte ens öppnat böckerna? haha så typsikt mig. Men som sagt, jag tar tag i dom ikväll så löser sig allt sen!

Solen är på topp, och brillorna åker på!


Kofta

Köpte förresten denhär mysiga koftan igår, perfekt nu när hösten är på väg! För en gång skull börjar jag tycka om hösten, när man kan börja använda mysiga koftor och stora sjalar till och matcha med ett par snygga klackar, love it!



update

Sen vickan åkt hem har jag hunnit med både det ena och de andra! städat & diskat = bara tråkiga saker. Sen har jag faktiskt hunnit med att måla naglarna & ätit nudlar också, vilket jag älskar! Ikväll ska jag iallafall vara med älskling, får se vad som hittas på!
Nu ska jag försöka plugga lite mer, så man får dedär förbaskade körkortet snart!


lördagsmorgon

Lördagar börjar oftast bäst med en ansiktsmask! Den vart verkligen stel i ansiktet efter ett tag, äre såhär det känns med botox tro? stelt & konstigt.


benjamin.

Skoldagen slutade med shopping, sen drog jag & min benjamin (victoria heter hon egentligen, så det inte blir missförstånd) hem till mig, käkade & kollade på idol. Efter ett tag drog vi ut och gjorde östervålas befolkning osäkra på en mycket stadig cykel! eller? Ja den frågan kan ju diskuteras.
Vi har iallafall haft mycket kuligt (: även fast vickan nyser stup i ett.



Dagens konversation ;

Random person; - ursäkta, har ni cigg på er?
Jag&benjamin; - nej tyvärr,
Jag efter några sekunder; - vi använder inte cancerpinnar fresten!
Random person; - eh okej , haha ..
Benjamin ; - HAHAHA!






Klockan råkade bli över 00.00, men dagen jag skrev om är iallafall FREDAG !

segdag.

Hemma idag, mådde inte så bra imorse .. Nu ska jag försöka göra klart hudvårdsarbetet sen ska jag nog kolla på en film - Håkan Bråkan. haha!


öppethus.

Tog bussen hem från skolan 19.15 idag, normal tid? Verkligen inte. Men vi hade lektioner från 8.30 - 15.00, sen hade vi öppet hus fram till 20.00! Jobbig dag, men den gick ändå snabbt & var roligt : ) Eftersom vi va på öppet hus idag kommer vi få ledigt en annan dag, kanske dagen innan höstlovet och på den dagen kommer det hända grejjer vill jag lova!


Finns inte så mkt mer att skriva om idag, så det får bli bilder istället!

trötta människor


det bjöds på småplock och cider


hungrig carro?


Jag gör manikyr på carroo



& Linn gör på sin man!

KAOS

Idag har det verkligen vart en kaos dag somsagt.

Dilemma nummer 1.

  • Vi skulle knäppa kort klockan 10, men endel hade missuppfattat tiden så dom missade kortet så det vart en massa krångel, alla vart sura på varandra men vi fixade de iallafall till slut, så vi fick knäppa om lite senare på dagen!
Dilemma nummer 2.
  • Våran klass ska tillsammans med frisörerna ha studentskiva tillsammans, så vi skulle bestämma datum idag. Alla vi stylister ville ha den 31maj, medans ungefär alla frisörer ville ha den 1a maj (vi tyckte inte de datumet var bra eftersom det är dagen efter valborg). Alla var irriterade och ännu mera sura nu för att vi alltid råkar ut för en massa dumheter.  Men tillslut fick vi våran vilja igenom, så skivan blir av den 31 maj på BJ och det kommer bli grymt :D

Denhär dagen har inte vart rolig, och till råga på allt så slog jag i huvudet i ett skåp i skolan så jag har en fum bula i skallen nu, inte okej. Jag&Linn avslutade dagen på donken för att tröstäta lite grann!


skolfoto

Jag tänker inte vara en sån som kommer med "dagens outfit" varje dag, för de gör alla andra. Men idag tänkte jag bara visa vilka kläder jag hade tänkt att ha på skolfotot, som jag hade stoora problem med igårkväll! Ska jag vara ärlig bestämmde jag mig precis nyss för domhär, 20 min innan bussen går? haha kan nog vara jag i ett nötskal!



hm ..

skolfoto imrgn, vilket innebär panik.
Som alla andra år dagen innan skolfoto är det alltid panik- vad ska man ha på sig? hur ska håret vara? ska man sticka ut, eller vara en tråkig människa som ingen lägger märke till? alla dessa problem, år ut & år in.
Hellst av allt vill man bara ha vanliga kläder som inte är speciella alls, men eftersom jag går styslit har man ju ännu mera krav på sig hur man ska se ut, kan jag själv tycka. Usch så svårt & vilka krav man har på sig som ung tjej ;)
Kanske ska skippa kortet helt och hållet? de skulle nog jag & emma hellst av allt vilja, men eftersom det är sista året så får man ställa upp för laget.

Nu blir det tv-tittning & efter de måste jag ta tag i kläderna, så man har de klart tills imrgn så man slipper så på morgonen och ha ännu mera panik!

läxa.

Nu sitter jag & försöker börja med min dumma läxa, ska skriva om huden typ?
Den ska va inne nästa onsdag, och vi fick den för flera veckor sen. Men vem orkar börja med en läxa direkt, som ska vara inne först om flera veckor? inte jag iallafall. Har aldrig gjort - kommer aldrig göra. Jag jobbar bäst under press ;)
Men nu försöker jag vara lite duktig iallafall & börja med den i någorlunda bra tid! framsteg? Ja de kan man ju tycka.




14e september.

sovmorgon är aldrig fel, börjar nämligen halv 2 idag! tummen upp för de!
idag är den den 14 september också , vilket innebär att jag & älskling har vart tillsammans 1 år och 9 månader! <3

Nu ska jag äta mina nudlar & sminka mig, sen bär det av till skolan med endast en fjuttig lektion.



fotboll.

söndag = fotbollsdag som alltid.

ja , nu sitter jag alltså hemma hos familjen Hellman och ska snart åka fram på fotboll i tärnsjö. Anna-karin håller på att laga god mat som vanligt, som vi ska smaska i oss innan vi åker!
Tärnsjö möter förresten Norrskedika tror jag? det visar sig nog när vi kommer dit haha.




Hejsvejs!


lördagskväll

medans jesper kollade på fotboll passade jag & tedde på att göra marängswich, hur gott som hellst!





dagenefter.

igår var det fest i kanickebo, så vi drog en liten förfest här innan. Eftersom folket kom kvart i 7 med bussen & dom skulle äta och så innan, så vart det inte mycket till förfest kanske, men de va trevligt ändå :) jag har kommit på för ett tag sen att jag är välidgt trött på festerna häromkring, alltid samma folk, samma saker som händer, ja ni förstår . .
Men tack tjejer för ni ville komma & tack älskling för skjutsen!

Idag mår jag som jag mår & därför ska jag lägga mig och kolla på en film under mitt duntäcke, det gillas. Ikväll ska jag vara barnvakt åt Tedde med jesper , blir nog en lugn kväll :)













fick ingen bild på sabina, men hon var iallafall med också!

FEST!

hemma från skolan, nu ska jag in i duschen för snart kommer Jennie Sabina Karro & Nelly, ikväll blir det en härlig favorit i repris!

Skolan

imorse när jag vaknade vad jag verkligen stendöd, hur trött som hellst! pallrade mig upp upp ur sängen efter många om och men för att spendera en LÅNG dag i skolan. Började med att vi fick lära oss ansiktsmassage, verkligen skönt!
Lite senare på eftermiddagen gjorde vi nagelförlängning på FR3 (frisör 3:orna för dom som inte förstog) och min kund vart jättenöjd, pjuuoh!

Nej nu ska jag lägga mig och vila tills min älskling kommer, då blir det idol för hela slanten (:


 

 

före

 

 

efter
Man ser väldigt dåligt hur de ser ut, men vad gör de om 100 år?






färsking!

Idag fick jag för mig att jag skulle skaffa en blogg!
Så vad gjorde jag åt saken? resultatet ser ni här haha! fattar ingenting, men de ska nog lösa sig i framtiden ;)



RSS 2.0