band of horses - the funeral

Idag har jag inte haft tid med bloggning,work it work it.  Men nu ska jag iallafall hem till min vän Josefin och göra lite naglar och umgås! Ikväll ska jag hem till min älskling också, för imorgon far vi till stockholm och shoppar loss!!


mössa

Måste bara säga .. tack den som kom på mössan. Va nog allt jag hade att säga för denhär gången!

uppsala igen

Idag har jag vart i Uppsala igen, de va ett jävla rännande på mig i den staden. Nu får de vara nog, för på fredag åker jag&jeppar till stockholm istället och shoppar loss istället, hoppas det inte regnar bara.

Nu sitter jag och väntar på att min fina vän Jennie ska komma.

Ja jag vet att jag har randiga strumpor i mina ballerina skor, big nono. Men gick faktiskt inte så bland folk (;



uppsala

Dagen har jag spenderat i Uppsala med mamma. Det vart fika och shopping för hela slanten, och nu är jag sjukt trött. Ser ut som att mössan är smutsig på bilden men de är nog bara ett dumt ljus. 







min helg

Den här helgen har vart väldigt lugn, har inte gjort nå speciellt alls faktiskt. Det betyder ju alltså att jag måste vara olugn nästa helg.
Snart ska jag hem till Rosie så hon får fortsätta öva på sitt smink, för snart kommer den stora dagen!!
Förövigt så är min vecka helt fullproppad med massa saker, work it work it.


hold yuh

Kom i säng halv 6 i morse så idag blir det en degdag. Sabina kommer hit och hälsar på också, finns inte så mycket mer att säga än att min pappa är kålsvart och jag är avis.


allt för min syster

Jag & mamma har suttut och gråtit till den här filmen ikväll, herregud säger jag bara. Vilken film, jag satt helt stum hela filmen och tårarna forsade ur mig.
För er som inte har sett den - SE DEN!


humor

På facebook kan man ju gå med i massa olika grupper och jag såg nyss att flera hade gått med i gruppen "alla vi som tycker att Fredrik Reinfeldt ser ut som Alfon Åbergs pappa" och den här bilden till:



Den va bäst idag, nu kan jag va glad hela dagen!

only girl in the world

Hallihallå. Duschen hemma hos oss har nå fel så det är iskallt så nu sitter jag och skakar som ett asplöv. Inatt kommer pappa hem från grekland så ska hämta dom halv tre om dom landar i tid, och innan dess ska jag nog styra nått med fröken madeleine.




TATOO


23.07

För ett tag sen kom jag hem ungefär från Storvreta och det har varit riktigt trevligt måste jag säga! Vi har hunnit med en massa saker som att glida runt på city gross, klippt hår, lagat mat, kollat på idol och och och ....
JAG HAR TATUERAT MIG!

Bilder på de kommer imrgn så ni får allt vänta era nyfika ungar! hihi.

Mallan högg in på chokladen


Prova fula glajjer är alltid lika komiskt


De bjöds på Ben&Jerrys


ännu roligare att tönta sig och tro att man är 10 år fortfarande, tur att ingen såg oss

shine

Här sitter jag och äter spagetti och laddar inför en heldag i storvreta med Malin och Vickan! Ska bli mycket roligt men nu har jag inte tid att skriva mer för jag ska åka och hämta vickan i Uppsala! MJAO



spikad

Från och med nu är jag spikad framför tvn.

20.00 - idol
21.00 - Berg flyttar in
22.00 Kungarna av Tylösand



ny hårfärg

nej de gick inte att få någon bra bild på håret med denhär dumma kameran som vägrar blixtra. Och inte ville jag fastna på bild idag heller så de här får duga för att se färgen åtminstone!

Och ikväll .. jag vill göra nått kul!


partysugen!


SKOR

Dom här skorna som är från Kenzas höstkollektion MÅSTE jag ha, de är en sak som är säker. När dom kommer ut är dom mina!


när jag hörde den här ..

.. vart jag på bra humör!


13.33

Håret vart finnemang, de mesta av de slitna är borta och de va det som va meningen. Nu får jag vänja mig med en aning kortare. Bild kanske kommer upp senare eller imorgon med lite tur! Måste färga också.

MEN
de jag skulle komma till var att jag solade efter, och dom har nya rör där, och jag måste säga att de tar som sjuttsingen. Brabrabra. Ska hämta pappa på arlanda på lördag, greklands-stekarn, och då kommer man se ut som ett lik jämfört med honom.


frisören

Nu sitter jag här & har precis duschat. Fönar håret för jag ska iväg till frissan klockan 11! Blir nog inte nån helförändring kan jag tänka mig, så rädd som jag är om mitt hår, men de ska nog bli bra!



amazing

Ny vecka - nya tag. Idag har jag haft finbesök av Vickan&Carro, vart en chilldag med filmmys. Jag mår inte speciellt bra alls, känner mig yrslig och konstig men jag hoppas att det går över snart!



21.32

Eftersom jag kom hem så sent igår så har jag vart helt död idag, så jag har legat och degat på soffan hela dagen, kollat lite på idolreprisen. Älskling kom hit på kvällskvisten så vi har suttit och kollat på Ensam mamma söker och ätit gott. Nu blir det filmmys.


r

lördagskväll

Gårkvällen vart inte som planerad för fem öre, men vad gör de? För så mycket som jag skrattade igårkväll, så mycket har jag nog inte skrattat sammanlagt på en månad & jag är ändå den som garvar väldigt ofta.
Jag säger bara - ta en sked med kanel och försök svälj.


sick puppies

Godmorgon goddag godmiddag, ja kalla det vad ni vill. Pissväder idag och pappa tajmar in det och drar till Grekland en vecka .. hur avis är jag inte på en skala 1-10 egentligen? Minst 11. Kvällen är ännu lite oklar, men jag&ove ska iallafall ha solsidan maraton I think och sen får vi se vart vi tar oss!


mmmm

Fredag innebär onyttigheter, och idag gjorde jag & jeppar en cheesecake, sjuuukt gott. Så nu sitter vi och smaskar i oss den till idol!




R.I.O - hot girl



klippt

Men äntligen! Har tagit tag i att beställa klipptid idag, och de vart på tisdag, SKÖNT. Nog för att jag hatar att klippa håret, men de behövs verkligen nu för det är så slitet i topparna .. slänger nog i en färg också så är jag fit for fight sen!


SOL

Vaknade upp av att det ÖSTE ner regn idag, jippi eller? Så jag tänkte att jag åker och solar en sväng och bättrar på brännan lite grann! Om jag orkar, ska äta fruskost först.

solarium i sunnersta kan va de bästa jag provat!

23.32

Jag måste säga att jag garvade igenom hela Kungarna av tylösand idag, dom är så sjuka så de finns inte! Nu ska jag ringa min älskling, säga godnatt & sen kolla på gamla avsnitt av Paradise hotel! (dokusopanörd som jag är)


nytt

Jag och min friend caroline vart kära i Linns hund igår, så självklart ska lilla Tuffs få vara med och pryda min header för tillfället! Fint va Linn?


en dag i stan

Kommit på vem Tuffs är? För er som inte har gjort det så är det ju såklart Linns lilla chihuahua, i die så söt. När jag flyttar måste jag köpa mig en lite vovve.

Jag&Carro tog oss iallafall först till Sunnersta för att få lite färg på kroppen, och sen åkte vi vidare till Linn och umgicks och fikade. Linns katt löpte så den tjöt hela tiden, stenk*t katt.
Nu på kvällen har jag vart i Heby och kollat på fotboll och nu blir det sängen!








vem fan är tuffs?

Godnatt mina vänner, nu ska jag sova för imrgn blir det solning med carro och sen hälsa på Linn och hennes nya Tuffs! Och nu kanske endel av er tänker:
-vemfan är Tuffs?!
Ja de kan ni fortsätta med, men har ni riktigt tur så får ni reda på det imrgn kväll!




Josefin like that'


19.32

Har nyss kommit hem från min kära vän Lisa. Först så började vi att baka kladdkaka & som ni SER på bilden längst ner så vart den totalt misslyckad, hur lyckas vi?! Men god vart den iallafall, kunde hälla den ner på tallriken.

Dom har ju precis köpt en varm och gosig bubbelpool som vi har legat i och levt loppan i, woonderful. Sola skulle vi också göra men då var det tyvärr fullt så det får bli på onsdag istället!









21.25

Idag finns det absolut ingenting vettigt att skriva om, för det ända jag har gjort idag är att ha haft idolmaraton med tvn & att jeppar kommer hit snart.

Imrgn ska jag hem till Lisa och vi ska bada i deras nya bubbelpool, WI!


lagfest

Och en sista vinst vart det ju idag också tjejer, oh så bra. Nu har vi uppehåll i ungefär 2 månader & det suger så jag måste verkligen ta tag i att springa själv nu.

Eftersom det var sista seriematchen så bjöds det på lite smörgåstårta efter och sen vart det lagfest!! Började få sjukt ont i huvet, (och jag tror tyvärr att jag börjar bli sjuk) så jag kilade hem tidigt.

vi är så sjuka tillsammans men jag kan inte annat än älska det!


pitbull

Nu snart åker jag till tärnsjö för att kolla på herrarnas match & sen är det våran tur att spela våran sista seriematch för i år som sagt, det här tar vi!!

ny favoritlåt!! FULL VOLYM OCH DU ÄR ÖVERTAGGAD!


fredagsmys

Min älskling kom nyss hit, vi har vart och beställt hem pizza och ikväll blir det idoltittande! Somnar nog tidigt, eftersom det är sista seriematchen imrgn, hemma mot hagby klockan 4!

man behöver inte alltid vara seriös

(8)



nej de går absolut inte, tacka den som kom på musik!!

bad hair day

Vissa dagar vägrar mitt hår & jag sammarbeta, och en sån dag är det idag. Ska köpa mig en sån här mössa för den skulle sitta som en schmeeeck!


.

vad hände med Kungarna på Tylösand? Vilka jävla dårar.


who wants to be alone

Jennie har precis åkt hem och jag ska sätta mig och kolla på tv. Hittade min cam & kom på hur mycket jag och sabina knäppte med den förut, så passade på att tönta mig litegrann.




varsågod, där får ni en bra p to the arty låt

idol

hejhej hemskt mycket hej.
Idag har jag hunnit med att städa & vart hos duktiga Rosie och blivit sminkad! Lägger nog ut någon bild sen när jag har fått! Om ett tag kommer Jennie & jag vet inte alls vad vi ska hitta på, blir väl en hel del prat som vanligt (;

Igår började idol och jag har fått en favorit redan, Janine Nyman. Hon kommer gå långt, jag bara vet det.



knivsta häng

Det vart en heldag i Knivsta! Det vi har gjort är att .. äta? Kom dit, då handlade vi lunch, vi gjorde sallad och svullade i oss all den. Sen pratade vi mest och sen vart det middagsdags & då smällde vi ihop någon påhittad nudelgryta, sviiiingott. På senheten började idol och då ville vi äta igen, så digestivekex&brie ost fick vi i oss, även lite chips. TUR för mig att det är träning på torsdag ..

Tack för en trevlig dag tjejor!







knivsta

Oj va mycket folk som har kikat in här nu ser jag, va trevligt! Bara för de ska jag försöka vara bätrre på att uppdatera. Men nu åker och & bilen till Knivsta, PUSS!

lyssnar man flera gånger blir man beroende

angel

Träningen gick bra - check.
Imorgon blir det Knivsta med mina tjejor.
Imorgon kväll börjar idol.
Nu blir det sängen - godnatt.



fotboll

Måndag och det innebär vadå? JO TRÄNING. Så äre. I helgen är det sista seriematchen och de suger men vi lär ju ta hem en sista vinst då! Slitna skor är skönast men jag tror nog att mina 36or sjunger på sin sista värs nu alltså?




SÖNDAG

Ojoj vilken dag. Jag&faster åkte somsagt hem till Sofie idag för hon hade fyllt år, och när vi kom dit var vi tvungna att lämna hennes cykel på lagning så den fick ligga i bakluckan & sofie fick hålla fast allt med fötterna, stackarn. Men hon var glad ändå! Var kvar där och fikade och mös.
Jag har världens bästa kusin.


Åkte hem till Malin på eftermiddagen och jag måste säga, så mycket som vi har skrattat idag, så mycket har jag nog inte skrattat på länge. Övertrötta var vi nog, men sjukt roligt hade vi iallafall. Grejen som skulle hända ikväll vart inte av eftersom vi hade massa annat för oss, men i veckan så DÅ NI!








söndag

Vinst igår kunde inte göra dagen bättre, SKÖNT. Nu har vi klättrat upp flera placeringar i tabellen också, ojoj.
Idag ska jag åka och hälsa på min kära kusin i Väsby med min faster och efter det drar jag & bilen vidare till Malin i Storvreta! Kan hända speciella grejer ikväll alltså, men kan inte avslöja än för jag vet inte om det blir av! (; Håll utkik.

jag&malin för gaanska många år sen!

månkarbo

MATCH IDAG! Full fokus, dehär tar vi. Vatten, banan, hög musik .. nuni!




SVERIGE

20.00 - EM kval mot Ungern!

Vi laddar upp med godis i en väldigt fin godisbag!





hej ..

.. nytt utseende! Är verkligen inte proffs på sånthär, men byta bild och bakgrund kan jag nog allt, SÅ jag tänkte att eftersom det börjar bli höst så kännes löv passande jaaa.


musiká

Imrgn är det näst sista seriematchen buhu .. så nu sitter jag här och klunkar i mig massor med vatten & väntar på att Jossan ska komma hit. Vet inte vad vi ska hitta på men de blir nog en hel den snack och skvaller som vanligt, what girls like to do (; Ska försöka mig på att ändra lite desing på bloggen kaske, får se om jag orkar!


!

Ojojoj så hurtig man är! Jag&Jesper har varit ute på en springrunda i de fina vädret idag, bra gjort av oss.

Har nyss kikat på Taken också (för hundradelelfte gången?) med mami&papi och det är världens bästa film om ni frågar mig. Jag har sagt det förut men säger det igen - ni som inte har sett MÅSTE KOLLA!


18.20

Jag kom på en sak precis justnyss - DET ÄR SEPTEMBER!! Hur plågsamt är det inte att sommaren är över snart? Men en sak är faktiskt bra och det är att man börja handla höstkläder snart & det älskar jag!! Och skor .. Nej nu måste jag sluta drömma mig bort i shoppingvärlden, träning väntar.











uscha

åhnej, åhnej, åhnej! Jag är förkyld som en tok, vart de nyss? Hoppas de är nå annat jag känner av bara, typ gräs .. Vill verkligen inte bli sjuk nu för jag vill träna fotboll!! Ska nog lägga mig och kolla lite på Time out för att fördriva tiden.

KALLT ute, ta mig till varamre länder tack!!

RSS 2.0