måndag

Kort skoldag idag, bara naturkunskapsprov som sög. Sen skulle jag på Riskettan inför körkortet, en kurs om alkohol, drogor & trötthet. Ganska intressant, men den va 3,5 timmar lång så de vart rättså segt. Kom några från en KRISgrupp och pratade, såg ut som två gangsters, ena stor som ett berg, tatuerad och skinhead, vart ganska rädd när han slog sig ner breve lilla mig haha. Nej men dom berättade mest om vad dom har vart med om osv, intressant!

Ikväll är det träning, och imrgn ska jag klippa mig men jag vet inte hur? Funderar på att kanske klippa lite snelugg? Eller om jag ska ha kvar den vanliga luggen och toppa den lite bara? SVÅRT!!



 


PLUGGTIPS

Det finns väl ingenting tråkigare än att plugga? Nej jag tänkte väl de. Dääärför tänkte jag ge med mig av mina smarta pluggtips ;)

Ät massvis med godis, hellst lösgodis för att variera

Lyssna på musik eller kolla på tv medans, hur tråkigt är det inte att sitta inne på sitt rum eller på ett kontor där det är helt knäpptyst? Då dör man väl av uttråkning, och det är det ju ingen som vill.

Sitt skönt, hellst i en säng eller en fotölj. INTE nån stenhård stol, då har man hunnit fått träsmak i rumpan innan man ens öppnat boken. Sköna kläder måste man också ha, jeans är alltså inte att rekommendera. Obekvämt?

Ta pauser hela tiden, ingen vettig männsika orkar sitta flera timmar och plugga som en dåre. Man lär sig mera också om man får tänka på annat emellan. Kanske ett program på tvn eller liknande ;) Pauser = bra.


HAHA jag är så bra.





!

Måste bara säga en sak, att jag tycker att det borde vara förbjudet att plugga på helger, för det suger!!

Fresten, dendär dumma grissprutan man "måste" ta, jag ska nog ta den snart, men jag är sjukt nervös! Men gör den verkligen så ont? Alla säger att den inte känns, men de måste ju kännas någonting? Sen blir ju nästan alla sjuka efter att ha tagit den också? Hur kul är de på en skala då .. Uschusch säger jag bara, men de är väl lika bra att ta den antar jag.

Nåja, åter till pluggningen

första advent

Drack glögg och åt pepparkakor igår, man kommer verkligen in i julstämningen då! Första advent idag också, nu är det inte alls långt kvar till jul. Vad ska man önska sig i julklapp i år då? Mest pengar och presentkort tror jag, kläder köper jag hellst själv ;) Smycken är också bra att haaaaaaa.
Nu måste jag fortsätta plugga till naturkunskapsprovet som är imrgn, drygt!


tonight

Sitter här med min turban i håret och väntar på att håret ska torka, funderar på att ha självlockigt idag? Ska nämligen bli lite firande här hemma ikväll, eftersom pappa har fyllt år! Hembakad pizza blir det också , mmmmh.

Lite senare ska jag och Jeppar hem till han och vara barnvakt till godingen, kommer nog somna rättså fort. Är lite halvsjuk. Kunde inte vara med på träningen idag heller pga fotfan, åh! Bara jag inte har lika ont i den tills Luciaupen, så svimmar jag!!


cupido

Efter skolan gick Vickan och jag till Cupido och käkade med Emelie & Sara, mycket trevligt och gott! Gick lite på stan efter också. Har så fruktansvärt ont i foten sen jag sprang igår, trevksamt om det blir någon träning imrgn för mig om det fortsätter såhär.

NU- IDOL



naglar

Gjorde ett återbesök på Malins naglar idag, vilket behövdes ;) Alltid lika trevligt att ha henne på besök i skolan, men det blir rättså ofta så idag fick hon ett stammiskort HAHA!


Mammas pojkar

Idag hände det en liten rolig sak när jag stog och fyllde på mössor och sånt på Cubus.
- Ursäkta, kan du hjälpa mig att få ner dendär mössan, den sitter påtok för högt upp!
Javisst säger jag, vänder mig om och ser att det är Mammas-pojkar-Christans-mamma. haha. Hon fick sin mössa men tog av den lika snabbt för hon såg ut som en "tok" i den enligt henne.
Jag vart lite tveksam på om det verkligen var hon, men när min kollega kom fram till mig och sa; mammas pojkar, mammas pojkar!! Då vart jag lite säkrare ;) Lite komiskt sådär mitt på blanka vard'an.




things

Shopping vart det också idag, köpte mig min efterlängtade pälsväst! Sen kom mamma hem med en mjukisdress, långärmad baströja och trosor, tack mamma! Köpte också en välbehövlig sminkborttagning, tack till mig själv. Nu blir det sova för hela slanen, och imrgn är det praktik igen!


prinsessa

Jossan vart isprinsessa idag, men sminket syns ungefär ingenting på bilderna men de är bara att leva med ;) Vart glitter och vitt i ansiktet, en inbakad fläta i luggen + några pärlor & fransk manikyr med silver istället för vitt och nåra pärlor och stripes, dagens jobb!



MUSIK

Nu ska jag faktiskt vara duktig och plugga till naturkunskapsprovet vi har på måndag ( sjukt långt kvar!! ) Jag är ju alltid ute i sista sekund .. Ska prova en ny sak, läsa lite varje dag? Som min mamma alltid säger, får se hur de fungerar ;) Längtar tills imrgn, då blir det shoppiiiing!

Det är något speciellt med Pitbull, han är GRYM!


REA

Imorgon mina vänner tycker jag att ni ska ta er till cubus, för det är nämligen 30% på alla kläder, bara imrgn! Dom har öppet från 09.00 - 21.00 för dom har något som kallas för alla vänners dag. Skulle bara tipsa ;)


20.08

Väldigt skön dag idag, varför då då? Jo för jag slutade 10.50!! Hur skönt som hellst. Vart lite väl mycket skönt i dehär inlägget.. äh spelaroll. Imrgn ska Jossan komma till mig i skolan och vara min modell, prinsesstema står på schemat! Hon ska få bli min lilla isprinsessa ;) Spännande va? Bilder kommer imrgn!
Pappi fyller år idag också, grattis till världens bästa pappa :) Linn fyllde 18 igår också, grattis goding!!


Carro kollar på stjärnhimlen på naturkunskapen


UF

Vi såller alltså på med UF i skolan ( ung företagsamhet ) och man ska komma på någonting man vill sälja, och vi har då valt att sälja en handduksturban som Malin Enoksson har var duktig och snäll och hjälpt oss att sy, super duktig!

Har fått några frågor om hur den fungerar och den är väldigt enkel!
Man lägger den bara på huvudet med håret i handduken (bild1), snurrar tyget precis som en vanlig handduk (bild2) och sedan fäster den i en knapp som sitter i bak på handduken med hjälp av en öggla som också är ditsydd. Den sitter alltså fast på huvudet, mycket bättre än en klumpig handduk som ramlar av så fort man rör på sig.
Funkar perfekt för att torka håret, samtidigt som man kan sminka sig för att spara tid. Man kan även ha hårinpackning i håret och sätta på handduken, för att det ska verka ännu bättre!
Kostar bara 80 kr, och den är somsagt handsydd. Bara att höra av er om någon är intresserad ;)



modevisning

Idag var det modevisning på skolan, och det var nåra från klassen som skulle vara med och sminka men jag hade körlektion så kunde inte vara med på morgonen, så fick vara med lite senare och bättra på istället.  Det var kläder från holmlunds och skor från Vagabond, snygga! Vi fick även en check med 10% rabatt på Holmlunds, inte så mycket kanske, men ändå någonting ;) De tackar vi för!





gränby

Gränbymässan idag gick som en dans, över förväntan! Vi kämpade på riktigt duktigt, nu är det bara att börja göra nya ;)




folkan

Gårdagen var trevlig, damlaget började med förfest i hallen med lekar och annat roligt, Lag Korre vann såklart ;) Sen drog vi och hämtade våra pizzor och gick vidare till folkan. Älskling fick pris och massa andra också, och såklart var ju damlaget tvugna att gå upp vid scenen, vilket var ganska pinsamt.
Roligt iallafall att de nya damlaget går så bra ihop, jag trivs som fisken i vattnet!
















UF

Klippat och klistrat har dagen bestått av, väldigt duktiga har vi varit! Imrgn ska vi alltså stå på mässan i gränby kl 12.00 - 16.00, så jag hoppas alla kommer dit och kollar in vad vi har att erbjuda ;)

       

fredag.

Då var det äntligen freeeedag, underbart! Har vart en rolig vecka, men jobbigt för fötterna i slutet av dagen. Idag kom iallafall mamma till Cubus och då fick jag med mig två par uuuubermysiga strumpor och en stor blå sjal hem! Vädligt bra att ha såhär års .
Fick reda på idag att vi ska stå på gränbymässan på söndag, så imrgn kommer Carro Ange och Bella hit för att planera inför mässan, får se hur det blir.


osis

Har du svårt att få volym i ditt hår? Då är verkligen Osis dust it någonting jag rekommenderar! Det är ett pulver man har i håret: Man lyfter på lite hår och häller i lite pulver i hårbotten och gnuggar, sen har man volym! Själv har jag ingen nu, men har provat och de funkar verkligen. Kostar ungefär 150 kr, men den är det värt (!!)


springtur

Kom nyss hem från en härlig spring tur, tog tag i mig själv vilket behövdes. Innan man ska ut känns det förjävligt, men nu såhär efteråt känns det väldigt skönt och jag är stolt över mig själv att jag sprag i regnet! Imorgon är det sista dagen på praktiken för denhär veckan, sen blir det varje torsdag. Efter ska jag visa runt mamma lite vad jag önskar mig i julklapp ( typ allt ) och sen blir det donken ;) IDOL PÅ KVÄLLEN!



22.22

Praktiken flyter på fint, redan torsdag imrgn!! Trivs väldigt bra där, alltid roligt att hjälpa folk som behöver hjälp. Roligt också när ni kommer och hälsar på, de vill jag se mer av ;)
Nu vill jag ha helg och lördag för då är det förfest för damlaget i hallen, sen blir det pizza och folkan! Vad mer kan man begära en lördagskväll ute på vischan?
Har tränat idag också, så skönt såhär efteråt, man känner sig så duktig!


Komigen, ge oss snö nuva! Finns inte en männsiska som tycker om dehär kalla/regninga vädret?



!!

Fick en för tidig julkapp av mamma och älskling, jag är överlycklig :D




musiká






22.05

Trött som ett djur & mina fötter smärtar! Inte så konsigt när man har haft praktik från 08.00 - 20.00 .. Jag och Linn kämpade på bra, och vi har fått fixat och donat massor i butiken. Var faktiskt roligt :) Men som sagt - jag är väldans trött.

Vi jobbade sådär länge idag för att vara lediga imrgn, eftersom det hade blivit någon miss med praktikanterna. Men de är ju bara skönt för oss! Jag vet iallafall en som kommer shoppa ihjäl sig på Cubus nu, jag kanske? ;) Sjukt fina grejer och man blir ju helt galen när man får se dom hela tiden! Jag vill ungefär ha allt i butiken? Men de är ju jag i ett nötskal ..

Nu - säng & Twilight

cubus

Slööö söndag, knappast gjort någonting vettigt!
Imrgn börjar praktiken & jag har provat på att jobba med en hel del av vad vi lär oss i skolan , t ex;
  • jobba med smink, sminkskola i sthlm, Mariart
  • sälja smink/parfym/hudvård, ParfymeriL
  • naglar, sagokristallen
Så nu tänkte jag prova på att jobba med kläder! Jag Linn och Tiffanie ska vara på cubus på gågatan mitt i uppsala. Hela veckan, sen varje torsdag fram tills vi slutar skolan, skönt. Så nu hoppas jag att ni kommer och hälsar på så jag kan hjälpa er med era klädproblem ;)





yes

Vart inga bilder från folkan igår, de var inte så jätte värt. Eller det är väl som alla andra fester häromkring som är lite halvdanna, händer alltid samma saker. Alla håller på med alla & det blir alltid bråk - jippi. Fast det är roligt att träffa folk, det är ungefär därför man åker dit. Var också roligt att dom hade en klädkod som alla skulle följa :) Blir ju lite annorlunda då.



Kläderna jag bestämde mig för att ha på mig igår på festen, lite halvrockigt sådär. Sabina & jag skapade även ett varsitt lårsmyke också, småfestligt!


musik

Tänkte bjuda på lite partylåtar för er som ska tagga till! Snäll jag är ;)





rockparty

Har precis kommit hem från träningen, sköönt! Nu strax ska jag duscha & sen kommer Elin hit och hjälper mig att färga håret mörkare. Runt 6 kommer Vickan&Bino hit, sen blir det party! ;)

färg

Nu var det väldigt längesen jag färgade håret & jag är väldigt trött på min hårfärg, så mamma kom hem med två stycken hihi. Blir mörkare som jag brukar, passar ju perfekt tills rockfesten imrgn!
Använder alltid wella när jag färgar hemma själv, tycker att de är väldigt bra.


Fredagen den 13e

ohnoo, jag lyckas alltid att göra något man inte ska fredagen den 13:e. Kanske för att jag tror att man ska göra de dehär datumet? Eller de kanske är så att man har otur på riktigt! Kommer säkert halka eftersom det är halt ute, eller att de blir nå fel när jag byter piercingen haha. Vill inte ens veta ;)

!

Grattis Carro, du har blivit utsatt till veckans babe ;)

Motivering ; din sjuka humor

 


torsdag.

Här är Mallans naglar jag gjorde idag, vart lite rosa manikyr! Det gillar vi, mycket roligare med någon färg än bara vanligt vitt, tycker iallafall jag & brallan!




Mallan & Carro i normalt tillstånd. Ja, i våra ögon är det normalt, kanske inte för andra ;)


Jeppar



Du är det bästa jag har & jag är älskar dig! Snart 2 år tillsammans <3


22.16

Äntligen är dagen är avklarad, puuh! Har vart sjukt trött hela dagen, speciellt när vi kollade på Chanel filmen .. Men dagen gick rätt fort ändå, fick mina efterlängtade lackleggings, så nu är bara hälften av outfiten till rockfesten kvar, men vad ska jag ha mer på mig? Klänning, stor tröja? HJÄLP!

Nu blir det att krypa ner till kojs för imrgn kommer Johanna till mig till skolan för att bli sminkad osv, och på eftermiddagen kommer Malin för att få nagelförlängning av mig, love my school days ;)




måndag

Jaha så har snön kommit igen, typiskt! Undra hur länge den ligger kvar? säkert borta imrgn. Antingen ska de vara helt tokvitt ute eller att snön försvinner helt och hållet, inget mellantjaffs när man blir vidrigt blöt om fötterna.
Idag händer ingenting spännande alls, skola - körskola - träning. Som vanligt varje onsdag ;) ciiiiiao

rapattak

hahahaha alltså jag förstår inte hur dom här två människorna kommer på lika roliga rap-attaks varje fredag, så roligt att lyssna på! Man kan tipsa om någonting man vill att dom ska sjunga om, t ex om man stör sig på någonting en kompis gör eller vad som hellst.
Jag säger bara ; LYSSNA!


one three hill?

Eftersom väldigt många tappar hakan när jag säger att jag inte har sett One three hill (?) så måste jag väl börja kolla på det då. Har tänkt gjort det länge men det blir aldrig av, så nu tog jag mig i kragen och lånade säsong 1 av Johanna, & nu hoppas jag att de är så bra som alla säger ;)

Lite snabbt vad dagen har bestått av;

Skola
Körskola
Lite Jesper
Fotbollsträning


GODNATT!

precis


modell tack!

SÖKES!!

Ondagen den 25 November behöver jag en som kan ställa upp som modell till mig i skolan! Det är alltså prinsesstema , smink - hår - naglar . Hellst en med lite längre hår!

Någon som kan tänka sig att ställa upp för mig? (: Hör av er!

Mellan tiden 8.30 - 11.30

 

 

 


söndag.

Nu sitter jag här, äter på min morotskaka & dunkar lady gagas nya låt som alla borde lyssna på, mycket bra! Har vart och kört lite i sala idag med mami, gick finfint! Tror att jag ska ta mig i kragen och städa rummet lite nu, tråkigt men behövligt. Ikväll blir det gossipgirl och sista programmet av ensam mamma söker (:

Helgen har vart välidgt lugn, inte gjort nå speciellt alls, vart med Jesper och så :) Nästa helg blir det fest med Rocktema, vad ska man ha på sig då?!


gårdagens inköp

Här är mina saker jag införskaffade mig igår, en väldigt skön tröja & SKOOOOOOR såklart, min största svaghet ;) Jag kan knappt gå in i en skoaffär utan att köpa ett par skor, det låter kanske sjukt men jag är nog på väg att bli en skoaholic ;o


Mässa

Idag var det alltså dags för hälsomässa i Stockholm, trevligt att komma iväg lite grann istället för skola ;) Var egentligen inte så jätte roligt där. Det fanns en tävling, om man kunde dra sig upp på en såndär dryg stång i taket. Väldigt jobbigt, jag&Linn kämpade livet ur oss! Vi vann iallafall en varsin vattenflaska för vi var så taggade på att klara de ;)
Laila bagge var där och hjälpte till att laga nån slags efterrätt, ganska gott! Shoppade lite när vi kom hem, bilder kommer senare!





Gårdagen.

Igår kom Mallan till skolan, sminkade henne & gjorde stil/färganalys på henne. Skulle behöva en modell tills nästa torsdag 8.45, bara att höra av er om någon vill ställa upp.
På eftermiddagen kom Erica och ställde upp som nagelmodell till våran plansch, tack gumman! Valde mellan att göra gröna naglar&lime eller gröna naglar&godis, men jag valde limen för jag tyckte att naglarna nästan smälte in i godisarna ;) 

Åkte hem till Lino efter skolan för att göra nagelförlängning på henne också, åt och mös också!









,

Nu blir det skola, sen ska jag hem till Linn och göra naglar på henne & sova där sen, och imrgn blir det mässa i Stockholm!

dageN

Detta har vi sysslat med idag!
Carro och mina konstiga saker vi jämt har för oss kan jag aldrig få nog av, går inte ens att beskriva! Folk som inte känner oss lär ju tro att vi är totalt dumma i huvet ;) Men de är ändå sååå komiskt, kommer aldrig sluta upp med det.

Hade körlektion idag också, gick finfint! Nu åker jag iväg på träning :)






sovasovasova

ÅH VAD TRÖTT JAG ÄR! Inte alls taggad på skolan idag, vill bara ligga hemma kvar i sängen och sova. Vad ska man göra för att inte vara så trött? Mer än att sova länge?




dagen.

Idag var det utvecklingssamtals-dag i skolan, man hade alltså bara utvecklingsamtal sen var man ledig resten av dagen. Lyx kan endel tycka, men vad tycker då jag? Alltså, åka 10 mil för att prata om saker i fem minuter man redan vet. Men jag ska inte klaga, säkert massor som hade lektioner hela dagen höhö.
Jossan kom till mig och var här ett tag efter hon hade vart på praktik, sen kom jesper & stannade ett tag tills han skulle hem och kolla på fotboll, den nörden ;)

Körlektion imrgn, sen träning! Sköntskönt.

tvätta bilen

Hjälpte pappa att tvätta bilen lite idag, haha!






minnen





Tänk så himla mycket galenskaper vi har haft för oss carrobarro, jag menar, vilken frisk människa sätter sig i en rondell mitt i våla och fikar? tydligen vi hahaha! Och vem fan lägger in täcken och kuddar i bakluckan på bilen och sover där flera nätter? - Luktar kötbullar här .. HAHA! Och man bruuukar inte äta kaninmat, mm köttbitar .. Finns så mycket idiotiska saker vi har hittat på, hihi.

idag


  • Körlektion 10.05 - 10.45
  • Skola
  • Åka till Jennie och umgås lite
  • Träna fotboll 21-22

rynkor

En forskning har gjorts och det visar att mammor och döttrar åldras på samma sätt i ansiktet, så om du har en mamma med rynkor kommer du nog alltså få det när du blir äldre, men om du har en mamma utan runkor har du som sagt tur ;)
Får hoppas på att det stämmer, för isf - TACK MAMMA!


Blir du rynkig i ansiktet när du blir äldre eller inte?





Artikeln tagen från aftonbladet och kan läsas här;
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6047444.ab

Fotboll


Idag är det dagen med stort D för alla fotbollsfantaster. Ifk Göteborg möter AIK, vem vinner sm guld 2009? KOM IGEN NU GÖTEBORG! Hejar inte på något av lagen i vanliga fall, men hoppas verkligen inte att AIK vinner, usch och fy.
Det är helt sjukt, hammarbysupportrar har vandaliserat och haft sönder tåget som skulle ha tagit AIK-fansen till matchen så dom fick ta in ett reservtåg, dom har lagt 2 miljoner extra på poliser, är inte de lite väl för en fotbollsmatch? Det tycker iallafall jag. Men det är nog bra ändå, tänk så mycket bråk det kommer bli innan och efter matchen ..

Gårdagen i bilder














RSS 2.0