Klädtips

Har du problem med att hitta kläder som passar bra? Eller bara allmänt känner att allt i din garderob sitter fult? Så känner jag väldigt ofta, och vet ni vad man gör då? Jo sörrö det ska jag tala om, man går in till pappas garderob, letar upp en fin stor skjorta som du tar på dig & slänger på ett skärp i midjan - and voilá! Du har en ny outfit ;) Har räddat mig många gånger, blir precis som en oversize tröja!
Säkert många som har provat, men för er som inte har tycker jag att ni ska gå raka vägen in i era pappors garderober! Ni som tycker att det inte alls ser bra ut kan ju använda era tråkiga kläder ;)

Så pappas skjorta vart alltså kvällens räddare, trevligt! Bilder bjuder jag på imrgn.



om lördag

Nu sitter jag här, har tränat, sminkat&målat naglarna på mamma som ska på halloweenparty! Snart ska jag in i duschen, för ikväll blir det fest hos Martin & Carro :) Vad ska man ha på sig tro?
Snart är lovet slut också, skit! Man gör aldrig någonting vettigt på loven, man sover bort dagarna?! Inte bra inte bra ..
Igårkväll satt jag bara hemma och kollade på idol.
Någon mer än jag som tycker att idol är dåligt i år?
De tycker iallafall jag, men ändå kollar jag. Varför kan man ju undra?
Nej nu ska vi inte vara deppiga, utan göra de bästa man kan av sista dagarna på lovet!



Säg inte att du inte kan en sak, förräns du har provat det

HAHA!





Gustav -
När jag var i din ålder, så var jag så fruktansvärt förtjust i en tjej. Jag vågade inte ens titta på henne, jag vågade inte prata med henne. Och sen lååångt senare fick jag reda på att hon hade vart lika förtjust i mig
Max - var hon blind?!
Gustav - NEJ!


hahahaha jag kan inte få nog av detta! Man tröttnar alltid på alla program och filmer man ser, men Svensson Svensson är nått jag aldrig kommer tröttna på!

17.03

  • Körlektion, check! 
  • Studentkryssning bokad, check!
  • Skriva personligt brev till min tränare, inte gjort! (ska göra nu)




mmmm

Nu såhär på kvällskvisten har jag&jeppar gjort iordning lite banansplit, hur gott som hellst! Glass, grädde, chokladsås och såklart banan ;)


NYSTÄDAT RUM!


13.32

Torsdag idag, konsigt väder. Ena studen är det klarblå himmel, och andra studen är det helt grått. Nu är det helt grått så jag får ha en innedag och städa idag, vilket verkligen behövs! Körlektionen igår gick fint, jag är på gång! Fotobllsträningen med, vi har fått en tränare så allt ser ljust ut just nu.

Jag och Bella ska även åka till Heby idag för att köpa tyg till våra handduksturbaner, som vi ska göra som UF-företag, kommer blir niice!


3

Britneys nya låt, mycket bra enligt mig!


dagen.

Nu sitter jag här och målar naglarna, ska strax käka frukost. Idag blir det körlektion och efter de ska jag hem till Jennie ett tag och umgås, fram tills min träning börjar klockan 20.00 :) Ingen som vill börja spela fotboll? Vi behöver alla vi kan få dit! Känns verkligen skönt att komma igång med träning, man mår så mycket bättre då. Hoppas verkligen det blir ett lag nu som vi kan få ha kvar!


baka baka liten kaka

Det vart lite kladdkakemuffins-bak-mys här hemma ikväll, och lite galna telefonförsäljare på de! Roligt att leka lite med Nellsan, va ett tag sen, får bli oftare :)





tisdag

Ny dag - nya tag. Klockan 4 kommer kommer Nelly hit och leker med mig, hihi. Får se vad som hittas på, är väldigt sugen på att baka något gott! Förslag? Nu innan hon kommer ska jag kika lite på svensson svensson, så komisk serie. Jag är väldigt sugen på att gå på maskerad fresten, ingen som vet någon?


23.23

Vart ingen körlektion idag pga missförstånd, och ingen träning vart det för vi satt och diskuterade hela tiden. Dålig dag helt enkelt ..  Men Johan Falk blir det iallafall nu, godnatt!

MÅNDAG.


  • Köra dubbla körlektioner
  • Träna fotboll 21-22
  • Åka hem till älskling och kolla på tredje Johan Falk filmen


usch

Är det ingen som tycker att man är allmänt sliskig på hösten/vintern? Jag säger bara usch, ingenting går som man vill när man har kommit till denhär tiden på året.

Man är blek eftersom det inte finns någon sol att sola sig i, man kan ju sola solarium men det är inte samma sak, man saknar den äkta fina solbrännan!


Håret flyger åt alla håll för det är elektriskt & så ligger det helt platt - vidrigaste jag vet.


När man sminkar sig blir allt bara ändå helt fult och trash efter nån timme



Haha det låter som att jag är värsta sliskbomben, fast så är det nog inte riktigt. Men man känner sig faktiskt mycket fräshare på sommaren, sorjligt med sant.
GE MIG SOMMAR & VÄRME NU!




JOHANFALK.

Johan falk- filmerna är verkligen filmer jag rekommenderar, och jag tycker helt klart att alla borde se dom! Jag har ioch för sig bara sett dom två första, men jag tvekar inte en sekund på att dom andra filmerna är sämre. Vågar nästan säga att dom är bättre än beck, och det är verkligen toppbetyg!



lördagskväll

Nu sitter jag hemma hos Jesper, han håller på med sin tråkiga förstärkare medans jag sitter här. Bad honom att hämta lite is till mig, så kommer han upp med hjärtformad is (a) hihi gullig. Ikväll blir det lugnt, ska nog kolla på Johan Falk filmerna, hört att dom är bra! Jag är vråål sugen på chips, men får kanske inte äta de för min tunga? Gör säkert ont OCH DET SUGER.





lördag.

Jaha, då har man vart iväg och tränat lite fotboll då. Tärnsjö ska starta ett damlag så om det finns folk som är intresserade är de bara att komma och träna! Ju mer folk - desto bättre. 
Träningen började iallafall 9, så jag fick gå upp 8, fast var ändå inte så trött. Gick väl .. ah .. sådär? Har ju inte spelat fotboll på flera år, och det var nog ungefär ett år sen jag anstängde mig såhär mycket, så konditionen är inte på topp kan man säga .. Men den kan man träna upp, nu när jag ska bli nyttig och hälsosam ;)


Lite uppdate på tungan då, imorse vaknade jag halv 7 - AS ONT! Upp ur sängen och köttade på med lite is, och när jag vaknade så var den lika svullen. Åt lite yoghurt- saltvatten - tandborstning - munskölj - aloevera - is = BRA TUNGA! Nu gör det inte alls lika ont som imorse, är nog lite för att jag öste på med is igårkväll, bra gjort av mig (:



Tungpiercing!

Idag har alltså jag&jossan piercat tungorna, äntliiigen! Gjorde inte ont alls, eller skönt var de ju inte, men jag trodde att det skulle göra mycket mycket ondare. Malin Sabina och Fellan va med som stöd, tack för de ;) Stackars piercaren, vi var nog väldigt dryga.

- Okej, dra inte in tungan om du får panik
- Vad händer om jag gör de då?
- Alltså, gör det inte bara
- Okeej ..

hahaha!




IDAG!

Godmorgon alla sömntutor, jag vaknade 8 av att jag var så nervös inför idag!! Många vet redan vad vi ska göra, men för er som inte vet kommer en ledtråd:
"vadå ont? bit ihop förfaaan"
Där har ni någonting att fundera över, resultatet kommer senare ;)

tack!

Titta vad jag fick av mamma när hon kom hem, för att hon tycker synd om mig (a) Duschtvål som luktar as gott, hårspray och Sofies mode, mycket bra (:


17.15


  • Sova
  • Må dåligt
  • Filmer
  • Apelsin
  • Må bättre
Somsagt, jag mår mycket bättre nu! Har hela kvällen på mig, hela natten och ungefär halva dagen på mig imrgn att vila upp mig till den roliga grejen, ih!

åhnej ..

NEJ NEEJ NEEEEEEEEEEEEJ!!!! Fanfanfan, hur lyckas jag?! Jag blir ALLTID smittad av allting, jag hatar det! All peppar jag har ätit har varit i onödan, fy. Fick iallafall magsjukan inatt för er som inte förstår, stackars mig .. Men en bra sak är att jag fick den inatt, för då hinner jag nog bli frisk tills imrgn eftermiddag när jag&jossan ska göra en efterlängtad grej! wiho :D För skulle jag få de nu ikväll/natt hade det nog vart kört .. Så lite tur i oturen.  Hoppas att alla håller tummarna för att jag mår helt bra imrgn, känner mig faktiskt redan bättre :)

Jag som skulle hem till min älskling ikväll, blir väl ingenting av med de. Skulle inte vara så bra ifall jag smittar ner hela deras familj .. Händer ju inte allt för ofta att vi är där i veckorna, blir oftast hemma hos mig eftersom han bor mitt ute i skogen ( ungefär ) haha, så det blir så svårt att ta mig till bussen på mornarna eftersom jag inte har körkort, men om ett tag blir det ändring på de! Så vi är säkert här hemma ikväll, om han ens kommer, beror på hur jag mår. Vore helt sjukt om han inte blivit smittad faktiskt.


dans!

Har kommit på en sak - jag vill börja dansa! Gud så roligt att dansa av sig till bra musik och bara allmänt glida runt, de vore nått de! Ingen som är på ? ;)



tooo big?

Stora halsdukar är det bästa som finns när det är kallt ute, super mysiga + att det är snyggt också, absolut mitt pavorit plagg till hösten/vintern. Men den här storleken är väl ändå lite vä överdriven. Visst, det skulle vara väldigt skönt om man ska ut i en snöstorm, men snyggt är det väl ändå inte?


NY!

Äntligen är min bloggdesign fin! Tack så jätte mycket för hjälpen Linnea, kolla in hennes blogg ; neaaaz.blogg.se : )

Tisdag.

Jag säger bara BLÄ! Idag mår idag illa igen, åh. Men jag hoppas fortfarande på at t jag inbillar mig? Kanske borde äta lite pepparkorn . .
Stannade iallafall hemma idag, vore sliskigt om man skulle börja må ännu mer illa i skolan. SNÄLLA, LÅT MIG SLIPPA MAGSJUKAN! Jag tänker köra på samma regler idag, inlåst på rummet så det inte kommer in nå baciller, och stora badrummet är mitt, för jag har verkligen inte tid med att bli sjuk nu! Körlektion imrgn som jag inte tänker ställa in, sen på fredag händer det också en väldigt rolig grej, vore inte så roligt om man har magsjukan då. Vi hoppas på det bästa. Linnea ska fresten fixa min design på bloggen idag, spännande! Kan ju inte bli sämre än vad de är ;)

ohno!

Både mammi och pappi har magsjukan, OHNO! Så jag har stängt in mig på rummet, ingen av dom får komma in! Jag har även paxat stora badrummet, som bara jag får använda, dom får gå på lilla - my rules ;) När någon i närheten har magsjukan inbillar man sig alltid att man mår illa, varför? Det gör iallafall jag, eller GJORDE.

Nelly tipsade mig om att man ska äta pepparkorn för att inte bli smiddad, så vad gör jag? Går till närmsta pepparskåp och tar fram peppar, både krossad och hel. HÄR SKA ÄTAS! Proppar i mig ungefär 10 st, och nu inbillar jag mig att jag inte mår illa längre. Men det är de som är grejen med att äta dom, man ska inbilla sig.




icareklam

Hahaha det är äkta min humor! Sen finns det somsagt folk som tycker att dom här reklamerna är kränkande, men det tycker inte jag! Lite humor måste man väl ha ? ;) Del 1, del 2 och del 3, alla lika roliga!


1.


2.


3.

.

Vi är helt enkelt bäst på att baka bullar , mmmmm!







gossipgirl!

MEN JAAAA ÄNTLIGEN, som jag har väntat! Idag fortsätter äntligen gossipgirl, jag är värdens lyckligaste! hihi


, , ,

Alla undrar varför jag plattar mitt hår varje dag, jo för att det är lockigt såklart? Men när jag säger det till folk så säger alla att jag INTE har det, förstår inte varför? Här är iallafall den lockiga sanningen till er som inte tror på mig ;)
Varför plattar jag då håret varje dag, när jag ändå har lockar som endel tycker är så fint? Jo det ska jag tala om. För att dom ska bli sådär på bilden, så måste håret självtorka - vilket tar flera timmar. Och jag orkar inte gå upp ungefär 3 timmar tidigare på mornarna bara för att få lockigt hår, jag är väldigt morgontrött.
Då är det säkert flera som undrar varför jag inte bara låter håret vara blött när jag går till skolan så det kan torka där? Nej för då blir det fult och lockarna blir inte lika som när man är inne, eftersom det blåser och har sig ute.
Eftersom jag aldrig har lockigt, så har jag inte riktigt vant mig vid dom, men skulle säkert kunna tänka mig att ha på fest eller något, kanske blir nästa fest, who knows?

Suck on that ;)


idol

Idolnörd som jag är, så nöter jag alla program haha. Tror iallafall att någon av domhär två är vinnaren 2009, eller vad tror ni?





vs



dagens.



  • Plugga lite grann , (dötrist)
  • Träna?
  • Baka bullar med Jeppsson
  • Äta upp bullarna (några av dom iallafall)
  • TVtittande, Top model & Ensam mamma söker

nattbloggning.

Har försökt ettrat lite med designen på bloggen för den är inte speciellt snygg, men jag har ju inte haft den så länge så jag är fortfatande sämst på att fixa så det blir snyggt. Men det får duga så länge, det är trots allt inte designen som är det allra viktigaste.

Jag&Jennie har inte gjort så mycket alls idag, mest tagit det lugnt och kollat på Wallander - Prästen, bra där! Skjutsade henne till bussen sen kollade jag och mammi på Freaky Friday, kommer aldrig tröttna på den filmen! Strax ska jag dejta kudden och kolla på Green street hooligans tror jag, verkar bli mycket film idag. Men vad gör de? Mest skönt om jag får bestämma :)
Imorgon funderar jag på att baka bullar? Väldigt länge sen och det är sjukt gott, får se ifall jag orkar med det. Den som väntar på något gott - väntar alltid för länge . . Men imorgon kanske det blir av? Det återstår att se, gotnatt


lördag.

Idag är en såndär tråkig dag, när det inte finns någonting vettigt att göra & vädret suger. Borde egentligen plugga, men det är emot reglerna på en lördag! Börjar fresten bli sjuk också känner jag, inte alls okej. Ikväll kommer iallafall Jennie hit och underhåller mig, ska bli trevligt :) Nu ska jag nog lägga mig och kolla lite på film!


Jesper - min, bara min <3


gott

Det vart en blåbärs/hallonpaj nu på fredagskvällen, mumma!


Fredag.

Va hemma från skolan igår, hade vidrigt ont i magen = synd om mig. Gjorde mest ingenting hemma, hade tråkigt och gled runt hemma och tyckte synd om mig själv, igen haha. Idag var det chill dag, gjorde bara nagelförlängning på Lisa & sen åkte vi hem. Jag älskar i slutet på fredagarna i skolan, man får sån sjuk humor & garvar tills man gråter. Så ska det vara, alltid komiskt med er!  Snart kommer älskling och vi ska beställa kebabsallad och pizza och svulla i oss, sen blir det idolmys För er som undrar ska vi åka hem till han efter idol och kolla på film (;


Bella klippte och färgade håret idag hos frisörerna.
Vad tycks? HOOLA

Torsdag

Varför alla dessa mardrömmar? Att drömma mardrömmar är också det vidrigaste jag vet, man mår ju psykist dåligt  när man vaknar och tror att det är sant!! Kan man inte göra någonting för att få bort dom? Skulle vara de ultimata.

Idag fyller iallafall Jossan år, alla måste gratta henne! :D


snö

Nu har den förbasskade snön kommit!! Jag hatar vinter, man ska alltid behöva frysa ihjäl så fort man sticker ut huvudet utanför dörren. Snöslask är det absolut vidrigaste jag vet, man blir så blöt om fötterna, usch och fy. Det kan vara rättså fint när det är tjockt med snö, klarblå himmel och solen lyser & när det är så kallt så det biter i kinderna. Ska det vara så ska det. Men som tur är har inte snön lagt sig kvar på marken. Mycket skönt. Den ända bra saken med vintern är att man kan åka pulka haha! För skidor hatar jag, jag kommer aldrig ställa mig på ett par skidor igen sen jag & sabina störtade i barnbacken i Kungsberget och åkte rakt in i liften för jag inte kunnde stanna .. haha. PULKA SKA DET VARA ! (:






ih

Jaha då sitter jag här igendå, har precis skjutsat Jossan till bussen. Vi har lekt och taggat! Snart ska jag kika på halv åtta hos mig ( komiskt program ) sen blir det fotoll tror jag? Vågar man hoppas på att sverige ens går vidare, jaja det visar sig nog. Idag har vi iallafall haft lite hårvård i skolan, fönade håret och stylade på varandra, då jag fick lockar ;)
Förövigt har jag och älskling vart tillsammans i 1 år och 10 månader idag, hihi (:








kickoff

Idag har vi vart på kickoff med uf-företagen i musikens hus, kollat på en massa föreläsningar. Den sista var jävligt rolig om jag ska vara ärlig haha. Var hos Linn en sväng innan också, åt lite och lekte med missen!











nyttig .. ?

Har kommit på en sak, eller ja, jag har väl vetat det väldigt länge. JAG ÄR JÄTTE ONYTTIG!! Det är faktiskt sant, och jag måste verkligen börja ta tag i det. Man köper chips godis läsk osv osv på helger, sen finns det kvar när det har blivit måndag & då är man där och pillar i chips/godispåsen och stoppar i munnen! Känner att det funkar inte riktigt längre.

Så från och med nästa vecka (skulle egentligen börja idag men det slank ner lite chips) så blir det ingenting onyttigt i veckorna, punkt slut! Jag ska även börja träna, och vilken sorts träning återstår att se. Jag ska ta tag i mitt liv, vilket verkligen behövs. Och ni som tror att jag tänker börja banta tror helt fel, för det behöver jag inte. Finns säker ni som tycker att jag är fjantig också för att jag ska börja med detta, ni kan gärna fortsätta tycka det, i don't care ;)






valbo

Idag åkte jag, jeppe , mamma och anna-karin till media markt i valbo för att hjälpa mamma att hitta en bärbar dator som hon hittade! Sen drog vi till köpcentrumet för att fika och handla lite, vart en tröja för mig & en fin växt haha, tack mamma!







sverige!

KOM IGEN NU SVERIGE! Fast jag har oif tippat 3-1 till Damnark, så vi får se hur matchen slutar ;)


wihoo

Äntligen har min pälslössa kommit!!


GODNATT

Nu ska jag&toj kolla på playa del sol, sen blir det sova! I close my eyes ;)


fredagskväll.




Detta är vad vi sysslar med ungefär just nu - taggar inför vintern! Men nu blir det idol, chacha ;)

PS. vi är väldigt seriösa på bilderna ifall någon undrar .. NAT

9/10

GE MIG STUDENTEN NU!





blabla

det vart fotboll igår ändå, efter många om och men ;) Heby vann iallafall, men presslaget var minst lika duktiga! Min älskling var bäst :) Nu ska jag till skolan och proca studentmössor, TAGGAD! Bilder på de kanske kommer senare ;d




8/10

Idag hade vi prov på sotade ögon och räda läppar, gick bra. Förutom att den svarta skuggan jag gjorde på Carro vart typ blå? Men dom tyckte de va prima ändå ; ) Sen gjorde jag nagelförlängning på min goding erika!
















..

"du kan inte alltid få som du vill" nehe, men tänk om jag vill de då? BLÄ, jag vill kolla på fotboll imrgn! Men jag får tydligen stanna hemma, tråkigt nog. Får bli att börja med mina läxor = ännu tråkigare ..
Nu ska jag sova och tycka synd om mig själv, godnatt!

sotat.

Caroline malmis, där har du bilden ;) syns väldigt dåligt & så har de blivit nån dum skugga på sidan, men vad gör de om 100 år? Nu har iallafall jag & mamma gjort gympa-passet, as duktiga! Bra tips tills dom som inte orkar åka iväg och träna på gymmet eller börja med någon sport, sätt ihop ett eget gympa-pass hemma! Var fresten på gränby idag med Bella Lena och Anna-Karin också, kollade i affärer och fikade lite.
Vi har fått nå nytt arbete i skolan, att vi ska styla om en kändis (vilken vi vill) så jag ska försöka vara lite mvg-barn och börja med de redan nu. Bra förslag på en kändis som behöver en ny klädstyling? ; )



7/10


  • Skola
  • Köpa mascara till mamma
  • Hem och köra gympapass med mamma haha!
  • Öva lite sotade ögon & röda läppar, har "prov" på det imrgn.

solbränna

Sitter och kollar på gamla grekland bilder, funderade över vilket år jag var brunast .. tror nog att jag va brunast iår ;) Jag har väldigt lätt för att bli brun, och de är jag glad över! Dom generna har jag nog fått av pappa, han kom precis hem från grekland & han är kolsvart! Fast det är han iof året runt ungefär = orättvist .


nagelförlängning!




Slänger upp en bild på Eminas nagelförlängning som jag gjorde på henne i skolan för ett tag sen, för er som vill ha kostar det 250 kr, billigt och bra! Bara att höra av er till mig, vi har ungefär 8 st i skolan som gör så de är bara att jag bokar in hos någon :)

dagens


  • Göra klart stil-arbetet
  • Prata med Jennie i telefon
  • Försöka hinna med att städa + kolla på reprisen av Playa del sol
  • Åka på Aloe Vera kväll med Ange

!

det ökar, det ökar! trevligt :)



gårdagen.

Mycket trevlig dag igår, började med att vi åkte till Väsby och hämtade upp Sofie & Nicke, för att sen åka in till Stockholm och shoppa. Efter en lång tids shoppande gick vi och åt på Thairestautang, svin gott! Jag köpte skor, smink och en pälsmössa som Sofie ska hämta någondag, väldigt gullig.








P&A

Efter skolan åkte jag & emina hem till sabina och hade det trevligt. Käkade lite först, sen satte vi igång med att göra egen peeling och ansiktsmask! Väldigt bra tycker vi, eftersom man fick as mjuk hy efter.

Peeling - 2 msk socker & 1 msk flytande honung. (kan behövas pyttelite vatten)
Ansiktsmask - Mosa avokado med gaffel eller mixer, och smeta in i ansiktet! Kan tillsätta lite olivolja om man vill. Skölj bort efter ca 10-15 min.


Nu har jag kommit hem iallafall, och jag är svin trött. Imrgn ska jag&jeppe åka till stockholm och shoppa & äta med Sofie & Nicke, så jag måste vara utvilad - godnatt : )








tillåt mig små le,

Soft dag idag igen, letade i tidingar efter olika stilar bara, och andra hade vi nagelförlängningskurs så då satt vi mest och målade naglar & jag gjorde lite puttinuttigt med rosa på vickan. Jag har vart lika speedad i skolan idag som jag var igår, måste vara något fel på mig. Har man gått en lång dag från halv 9 till halv 5 så är man trött & garvar åt precis allting. Ännu värre blir det när jag är med carro, förstår inte hur vi kan skratta åt så egentligen tråkiga saker .. när man skrattar så mycket att man nästan kiknar åt en som hostar, då har man väl ändå nått gränsen? haha den gränsen når nog jag och carro ganska ofta, men roligt har vi!

mamma fyller år idag också, grattis mamibami! <3

En sak till bara - nästa fredag ska vi prova ut studentmössor, dåligt taggad man kommer bli då! wihoooo














RSS 2.0