@stan

Idag har jag vart i Uppsala och umgåts med Elin! Mycket trevligt måste jag säga. Vi käkade på cupiiido, pratade massor och shoppade såklart, höhö. Lägger nog upp lite bilder på de senare ikväll. Nu är jag förövigt sjuuuukt trött, måste lägga mig och vila innna cupmatchen ikväll!




J&G

Godnatt mina vänner, har nyss ätit jordgubbar med grädde. Imrgn ska jag in till stan och träffa Elin, så godnatt igen!


sol&bad

Idag var jag sabina vickan jennie jeppe & joel på söderfors och badade vid poolerna, myyyyycket härligt måste jag säga, sjukt skönt i vattnet. Brännan har bättrats på en aning och nu sitter jag här och ska snart åka på fotboll, idag igen =) PUSS








PUSS


wow

Imorse åkte jag in till stan för att gå lite ärenden, fick med mig en tröja hem också, den på bilden. Lite slapp & skön sådär! Har bara legat och sola sen jag kom hem, och ikväll blir det fotboll i heby! Efter de kommer Sabina hit och sover för imorgon ska vi åka och badaaaa, de ryktas om rekordvärme ;) mjao







lite färg på benen har man fått ..



åh

Puss på vädret & bajs på min kamera. Alltså jag fattar inte, sån sjukt otur man kan ha med kameror, nu funkar det inte att knäppa kort med blixt?!?!?!?! Ska in till stan imorgon så då måste jag lämna in den där jag köpte den, för kameran måste funka om 2 veckor för då drar jag till GREKLAND!!

Nej dehär går inte, måste ut och sola igen.




skön

Min hals sviker ut totalt, låter som en jävla kråka. Så sitter och smaskar i mig piggelin & knaprar halstabletter, skönt som tusan. Ikväll blir det luuuugnt, älskling kommer ett tag :)

skön låååt


midsommar 2010

Midsommar i Öregrund vart lyckat! Åkte dit till tre och smällde upp tältet med lite hjälp, och sen drog vi ner till klipporna och grillade, MYS! Otur som vi hahe så kom det regn såklart men de gick över lika fort och strålande sol vart det. Senare gled vi bara allmänt runt i öregrund hihi. Slutade med att vi åkte buss hem klockan fem imorse ändå och nu sitter jag här och har inte lagt mig än haha. Kanske borde sova?

Tack mina fina vänner <3


















öre

Imorgon är det midsommar, och jag i ett nötskal har ju knappast börja valt kläder än - panik. Måste ta tag i dethär nu & börja packa lite. Barbent med en fin klänning skulle sitta som en smecka, MEN de blir nog för kallt så de lär ju bli långbent för mig del, med tanke på att jag fortfarande är sjuk.
ÖREGRUUUUND!


not

Hej mina vänner jag alla jag inte känner! höhö. Gårdagen spenderades somsagt med BINO, vi åt chips och annanas & kikade på Taken, grym film. Varnar er bara, blanda aldrig annanas & chips, de gör sjuuukt ont på tungan!! Fråga mig inte varför, de är så bara.

Kände mig lite småhängig hela dagen igår och imorse när jag vaknade va jag så gott som död - igentäpt av snor i näsan, halsen smärtade och var svullen och jag har legat sänkt i sängen hela dagen idag .. Så typiskt mig att bli sjuk när man ska göra nått roligt?! Hoppas verkligen jag mår bättre imrgn.




s-t-e-k

Stekstekstek, idag är det stekväder på hög nivveee. De gillas & jag ska stekas i solen och bli brun. Lite senare kommer Sabina hit och då ska vi antagligen smida klart våra planer inför midsommar & jag känner på mig att denna midsommar kommer bli niiiiiice.

Men hörrni dehär går ju inte, kan inte sitta vid datan! PUSS 







123

Sjuuukt jobbig träning idag, men lite fys&tävlingar är aldrig fel, och vinnarskalle som man är så ger man ju gärnet! Vill inte ens veta hur de kommer kännas i benen imrgn höhö. Nu ska jag lägga mig och kolla på playa del sol, PUSS!

hoff

inte långt kvar ..

12 juli drar vi till Grekland! Synd bara att min babe inte ska följa med ..








soccer

Nyss hemkommen från matchen, de vart 2-2. Och de är vi nöjda med! Visst, en vinst skulle verkligen inte sitta fel men med tanke på att vi mötte fyris som ligger i toppen så va de en grym insats av oss! MEN mitt lårhelvete gör ont igen, tur att de är lite uppehåll nu så man kan vila.
Nu blir det film och kanske en liten powenap, de förtjänar jag ;)

forgive me

Jävla tråkigt man kan ha, alla nördar kollar på fotboll & här sitter jag och gör absolut ingenting, kul?! Ska fortsätta ösa i mig vatten, för imrgn är det sista matchen innan uppehållet!
Snickesnackar lite med Sannis om att vi måste styra nått snart, låter ju PRIMABALLERINA!

mums(; love

städ

Igår var jag med Jossan på kvällen, och idag gör jag ingenting. Min älskling kommer hit ikväll iallafall! Funderar på att städa lite, ser ut som ett bombnedslag i mitt rum ..
Tyvärr så finns det inte så mycket att blogga om nu, men så får det vara!


nya långskjortan

Har suttit och smidit lite planer inför midsommar, hoppaaaaaaaas på fint väder.
GODNATT&PUSS MED ER!





!

grillning - mys - lite fotbad - solning - prat - toften - friiiiiends











valbo

Idag kom Malin till våla för att umgås lite med mig, vi drog iväg till Valbo för att kolla om de fanns något shoppingbart! haha, hittade lite smått & gott, bla en längre jeansskjorta. Kameran har inga batterier nu men lägger in bild sen (= Bjuder på två sköna låtar sålänge




2½ år <3


säger bara 5-0, YES







not afraid



Gårdagen då

Skulle först på allsång i harbo men så vart det inte eftersom det regnade så mycket så Jossan&Linnea ville dra på ferre i våla men de ville inte jag. Så jag låg hemma och hade tråkigt ett tag, men ringde Sannis och vi styrde upp lite! Åkte till henne för att föra lite, sen drog vi hem till Mackan som hade fest och de slutade med att vi GICK fram till Puben.

Bråk överallt och vi hade verkligen ingen skjuts hem & bussarna gick inte så det slutade med att jag gick fram till polisen (haha så typiskt mig) och frågade om dom skulle till våla och om jag&madde fick åka med, men de skulle dom tyvärr inte så vi fick tillslut åka med snälla Albin hem, tack för de =)


Nu sitter jag & öser i mig vatten för klockan 17.00 är det match mot hagby!!


ye

Fick en liten försenad födelsedagspresent av Jennie när jag va hos henne i fredags, jag fick VÅGHALS! Gud så roligt, de är som sanning och konsekvens. Längtar bara tills nästa förfest, detta kan spåra ;)






hå, jag har fått en ny favvislåt ..


marknad

Idag tog vi oss en tripp till gysinge för att gå på marknad, fick med mig lite bröd hem och en hårmassagegrej, AAAAAAS skön - alla måste prova!!
Snart ska jag hoppa in i duschen för senare kommer Jossan och då blir det livat ;)



-

Valbo nästa!

commander

Idag har jag haft finbesök, ätit pizza med madde, stekt i solen och lagat pannkaka till mami&papi, snällt av mig. Har faktiskt inte så mkt mer att skriva förutom att jag ska åka och gymma nu, puss på de!









my lips like sugar

Min lilla Madelene är i Östervåla! Har vart och träffat henne ett litet tag & jag har verkligen saknat henne hur mycket som hellst. Prata om hur mkt som hellst, ätit munkar utan att slicka sig runt munnen och bara myst. Vickan skulle ha kommit till mig idag också men så vart det inte, så vi ska ta det nästa vecka istället!

Ikväll blir det fotbollsträning - loveliii.












men mmmm ..

.. på dessa godingar från Scorett!! Längesen jag köpte skor nu & jag funderar starkt på om domhär ska bli mina nästa offer? Hoppas dom är lika fina i verkligheten också (= Puss på dom & godnatt på er.


glarre

Jag & min Jossan styrde car:en till pellansmacken och köpte oss en varsin mjukisglass, MUMMMMS. Helgens bravader är nu bestämmt trooooor jag, låter bra tycker vi, mjao.

Nu ska jag lägga mig och kolla på New Moon!



silver balkan

Nu sitter jag hemma hos Jeppar medans han städar, ska snart åka fram till tärnsjö och umgås med min Jossan :) Eh jag är arbetslös? haha känns inte så bra. Måste ta tag i att börja söka lite snart!!
NU SKA VI UT I SOLEN, PUSS!


CAROLIIINE



Satt nyss och kollade igenom massa bilder, och hittade några på mig&min vän Carro. Och då kom alla minnen upp i huvet, tänk att vi har stått ut med varandra i 14 år i samma klass & har fortfarande inte tröttnat, och nu kommer vi aldrig mer att träffas varje dag i skolan? De fick mig att fälla endel tårar måste jag säga. Lilla småtticarro, du kommer alltid vara min vän - kommer sakna dig <3 PIFF&PUFF





















grill



Igår var det trevligheter på g! Damlaget samlades hos Nattha först och grillade och lekte lekar, verkligen jätte mysigt :) Sen drog vi oss vidare till POKNIS för att parta lite men jag drog hem rätt tidigt, var rätt sliten sen gårdagen ;)

Elin var nyss här och hälsade på & senare blir det fotboll i Skuttunge!














STUDENT 2010

pepplåt

































dagen innan

Lunch i skolan var det idag, och allmänt mys. Efter de drog vi in till stan och shoppade allt sista inför imrgn och fikade lite, me like. Nu måste jag gå och lägga mig för imrgn klockan 4 ringer klocka, uschaaaa. TAGGA TILL NU!!






TAKEN

Såg denhär filmen igår och måste säga att de är en av dom bästa filmerna jag har sett! För er som inte har sett den säger jag bara KOLLA!! Ni kommer inte ångra er ;)


STEK

Idag har vi bara stekt, stekt, stekt och .... stekt?! Måste bli BRUN till studenten, åh!









mys

Igårkväll åkte jag&min älskling till Sälja, käkade chiiips, skrattande-kon-ost & drack cider, mycket gott måste jag säga : ) Älskar att sommaren är på väg och jag hoppas för allt i världen att vädret håller sig tills på fredag, för då smällder det!!!!!!!








bildregn från skivan

Hade så sjukt roligt igår, tack alla för en BÄST kväll!!
Temat var - såhär har du aldrig sett mig förut. Lite svårt så många följde det inte ;)




































RSS 2.0