22.33

Den här dagen har vart seg seg seg och seg. Eller stessad kanske man ska säga. Har vart i uppsala för att leta efter en nyårs-outfit och de tog ett tag måste jag säga, herregud alltså. Men i sista sekund hittade jag precis de jag va ute efter, braaaaaa.
Resten av dagen har jag bara packat&packat, så nu är det packat&klart tills åre, bara lite småsaker kvar som ska in i väskan imrgnbitti. Hinner nog med att skriva nån rad innan vi åker, annars så hörs vi nästa år! Hoppas alla får en bra nyårsafton! (:





Å-R-E

Taggad tjej! Nu är allt äntligen bestämt, fixat & klart in i minsta detalj. Vi drar till Åre på torsdag, är där över nyår och åker hem på söndag! Är det bra eller hur bra som hellst? Ska försöka bota min skid-skräck också, de blir nooooog bra.









18.45

HEJ!
Har faktiskt nästan ingenting att skriva till er, så jag vet inte riktigt varför jag börjar skriva. Alltid lika svårt. Men nu kom jag på! Kan skriva att jag ska lägga mig i min säng med mina mysfiltar och ha solsidan maraton, gu så mysigt! Sådärja, nu va de gjort.
De här vart ett lite konstigt inlägg måste jag erkänna, därför slutar jag nu så det inte blir ännu mera knas.



ser ut som en liten femmåring utan smink, men det är livet.


new thing






22.45

åh, titta vad jag hittade i post-lådan här om dagen! Från lilla Caroline. Tänk att vi har gått i samma klass i 14 år, de kan nog ingen slå! love yoooooou





med andra ord

Nu såhär på kvällskvisten har jag jesper mamma&pappa ätit cheesecake och spelat Med andra ord, gud sånt roligt spel. Skrattar så man vet inte vart man ska ta vägen, så roligt är det. Nu har jag inte tid att sitta här - tvn lockar!





21.46

Dålig uppdatering av mig men det finns en anledning förstår ni.
Nej men igår satt jag hemma och var väldigt otaggad på att dra ut på krogen, men jag hoppade in i duschen och vipps så vart jag genast väldigt pepp! Så jag jossan och jennie drog till statt och körde gärnet! Första gången jag var där, och det var helt okej. Har haft roligare & har haft tråkigare, bättre än att sitta hemma! Sov kvar hos jeppe och idag har jag varit helt dödens, slut som människa.
Hunnit med att lekt lite med Marris också.





15.34

Jag finner inga ord. Idag kom min älskling till mig ett tag på dagen, och helt plötsligt fick han för sig att vi skulle ut och åka bil? Och jag var verkligen inte sugen på det men jag tänkte att visst, om han så gärna vill så lär vi väl gört. När vi kom ut ställde han mig framför bilen och sa; öppna backluckan! Då förstog jag att någonting lurt var på gång, och vet ni? Han hade köpt en platt tv till mig!!!! Åh jag vart så himla glad så jag började gråta en skvätt.






julklappar

Julklapparna jag fick, är supernöjd! Kunde inte knäppa kort på allt, eller ska jag vara ärlig så orkade jag inte. Fick iallafall pengar, smycken, smink, flytta hemifrångrejer, busskort, biobiljetter, underkläder, bodybutter, och så lite småsaker. Hur bra som hellst!









23.07

Hoppas att alla har haft en bra julafton, för det har jag haft! Himla trevlig om ni frågar mig, och de gör ni ju eftersom ni är inne här. Dagen har gått sjukt fort faktiskt, julafton som alltid brukar gå så segt.
Fått massa fina presenter, men dom lägger jag upp bild på imorgon för nu har jag inte tid, ska lägga mig och fortsätta kolla på Tomten är far till alla barnen, sen ska jag kika på sista avsnittet av Morden i Sandhamn. Kommer somna ovaggat ikväll, nattinatti på er!












god jul

Igår hade vi uppesittarkväll här hemma framför tvn&bingolotto, vann inte ett dugg. Har alltid otur i spel, men som tur har jag tur i kärlek hihi.
Käkade första julskinkan med senap på , guuuuuu så gott!!
Nu ska vi in till grannen och käka frukost, god jul på er alla!






dan före dopparda'n

Nu är jag äntligen hemma så jag kan koppla av! Har vart i stan hela dagen med andreas & stefan, shoppat dom sista julklapparna. Dum som jag är så shoppade jag de mesta dagen innan julafton, måste va de dummaste man kan göra, men de gick fint ändå! Mycke folk var det också.
Hittade det jag skulle så nu är jag nöjdface!

Här är våran fiiiiina julgran, och imrgn är det julafton hihi





00.49

Ojojoj här i bloggen dammar det lite, förlåt mina kära hihi. Nej men jag har faktiskt inte haft tid att sitta vid datan så mycket, för idag har jag vart i stan hela dagen och skulle shoppa julklappar men de gick åt skogen, så ska göra ett nytt försök imrgn.
Haft lite harbo-besök nu på kvällskvisten, har färgat hår och haft solsidan maraton!! Guu så bra.





15.21

Nyss kommit hem, för en timme sen kanske. Har varit uppsala för att fixa lite grejor först, sen hade jag massa tid över så har hinnut handlat mina första julklappar HA det var verkligen på tiden. Nu har jag några kvar och dom ska jag köpa imorgon! Nuuu ska jag lägga mig och kolla på dagens avsnitt av Julkalendern, älskar det haha. Hade jag vart liten hade jag vart kär i Ingo!




höll på att frysa ihjäl om jag ska vara ärlig



Style by Tyra

I'm in loooooooove. Jag älskar ringar men köper aldrig och äger knappt några, men nu har jag kommit in i någon slags period när jag bara letar efter ringar hela tiden. Här är bara några av alla Tyra har designat, och jag bara älskar dom! Verkligen min stil på ringar, måste ha hela högen!





20.03

Dagen idag har jag vart med min jesper, vi solade imorse för att bli bruna till nyår! Sen har jag inte gjort så mycket vettigt, kollat på grinchen har jag faktiskt gjort, as bra julfilm!!
Nu på kvällskvisten har jag och mami bakat knäck, guu så gott! Man lär ha ett sjuh*lvetes tålamod om man ska få in de i formarna, men de klarade jag galant!







oth

Åh jag har verkligen kommit på en sak jag önskar mig i julklapp .. one tree hill boxarna! Tusan också att man ska komma på allt så sent, dumt av mig. Åh de är så bra. Skulle kunna sitta och bara kolla flera dagar i sträck, om någon inte har sett så rekommenderar jag verkligen att kolla.





the catalyst

Såhär ser det ut på söndagskvällarna hemma hos familjen Lundborg/Karlsson. Godis, fötterna på bordet och allmänt slappt bara, men så ska det väl vara? Guu så skönt. Nu är det paus, men vi kollar iallafall på The day after tomorrow, rätt seg film om jag får säga det själv.






söndags sysslor

På söndagar orkar man verkligen inte göra någon nytta alls, och det har jag inte gjort heller. Har umgåts med min kesin sofie, vart hemma hos faster och planerat julafton lite grann. Så ja, lite nytta har jag nog gjort idag. Bra Josefin utan e på slutet.
Nu tänker jag lägga mig och fortsätta läsa Gynnings bok, meliiiike.

Om ni udrar vad vi gör på bilden så ligger sofie på mig och drar en såndär massagegrej i håret, sjukt skönt.





basket

Igåår då. Evelina min fina vän från Jönköping kom till Uppsala för att spela basket mot Sallén, så jag jocke och jossan åkte dit och kollade, hon va så duktig så. Synd bara att vi hann träffas så kort stund, hade hoppats på längre. Men får träffa henne någondag på jullovet mabye :)






12.52

Nu åker jag jocke och jossan och kollar på när min vän Eveliona spelar basket, hörs senare!





filt

Åh, när mamma kom hem igår hade hon med sig en present till mig! Världens mjukaste&mysigaste filt. Ni vet sånnadär ultramjuka gosedjur? Klart ni vet. SÅ mjuk, fast ännu mjukare! Pefekt nu när det är så kallt ute :)





nails

Jossan har vart häääär ikväll, suttit och gjort nagelförlängning på henne, målat och trixat med pärlor hit & dit. Min kamera är sämst så de vart lite sliskiga bilder, konstigt ljus osv men vad gör de om 100 år? Nu har jag iallafall kört henne till bussen, så nu ska jag lägga mig och fortstätta kolla på mysteriet på Greveholm hihi.






ny favvis låt





bilder + lite text

Nu har jag kommit hem och gjort mig sängklar, har somsagt varit i Knivvsta och hälsat på Vickan med Malin&Sabina. Hon hade gjort så mysigt så för oss, dukat upp med lussebullar, pepparkakor, julmust å massa gotti. Hur mysigt som hellst om ni frågar mig alltså.

Nu ska jag lägga mig och kolla på dagens avsnitt av julkalendern, älskar den! Åh ingo är så söt.







10.26

godmorgon mina sköna.
Nu sitter jag här och borstar tänderna och ska snart in till stan! Ska gå lite på stan och leta julklappar med jeppar i dehär snöovädret, sen ska jag göra en annan grej & efter de ska jag och sabina hem till Vickan och umgås! Kanske sover kvar där, har inte bestämt mig än, beror på hur morgondagen ser ut. Så skriver jag inget mer idag är det för att jag är där, har alltså inte försvunnit (;





julkort

Julkorten klara och skrivna, så nu kan jag bocka för en av alla grejer man måste göra innan julafton. Nu är det bara julklapparna kvar, (;






18.50

Trött tjej. Har nyss, eller ja nästan nyss, kommit hem ifrån Uppsala. Jag mår illa som en gnu, inbillar mig som vanligt att jag har fått magsjukan. Jeppes bror har haft det, och nu är jag rädd att de har smittats!! Då är det illa, men hoppas somsagt att det bara är en dum inbillning. Får knapra lite svart&vitpeppar, det sägs att det ska vara bra, men usch va äckligt.

nej nu ska jag sluta tönta mig, ska skriva lite fina julkort :)




13.03

Nu är jag klar för att åka in till stan på möte om ett tag, har hunnit med att sola lite grann också! Finns inte så mycket mer att skriva så jag slutar såhär. PUSS


21.20

Hej hörrni. Nu på kvällskvisten har jag&jeppar gjort lite onyttigheter att äta bara för att fira till det lite. Ugnsgratinerad fruktsallad med smält choklad över, och glass till de. hur gott som hellst! Fast det var ju somsagt fruktsallad, och frukt är ju nyttigt! Nu ska vi lägga oss och kika på dagens avsnitt av paradise hotell, godnatt på er!








hur rolig är inte denhär människan?

`





3år

14 december, alltså har jag & jesper vart tillsammans i 3 år idag.
Tiden går så fort, jag älskar dig




!!

En sak är säker & det är att jag inte har köpt en enda julklapp än!!
Alla pratar om att dom är snart klara med allt, så kommer jag och inte ens har börjat. Typiskt mig :) Men de tror jag noog blir bra, får ta tag i det i veckan. Åh de är så roligt att slå in fina julklappar .. nu måste jag ta tag i dehär!






bulle

hejhejhejhejhejhejhejhej! - TJA!
Nej men idag har jag lekt med min fina vän Caroliiine. Eller i morse drog jag och solade med jeppe, skönt. Nu kommer jag börja med de igen, typiskt.
Ja, men jag har somsagt umgåts med Carro idag. Åkte hem dit och bakade lussebullar, och de vart ett himla kladd måste jag säga. Skulle knäppa lite fina vinterbilder också men de vart bara kaos av allting haha. Nåååååja, såhär blir det ibland.








torr humor på kvällskvisten



Jag vet att ni skrattar innerst inne, godnatt med er mina kära!


våla - bajen fans

Hejpåeeeer.
Idag har jag tyvärr inte haft tid att skrivit någonting här på min lilla blogg, har haft fullt upp!
Åkte och hälsade på Jennie mitt på dagen ett tag och direkt när jag kom hem åkte jag&madde och kollade på hockey i våla. Östervåla mötte Bajen fans, och de va ett himla drag måste jag säga (för att vara i lilla våla). Stockholmare kom dit med bussar, typ 5 poliser va där inne och höll koll att det inte skulle bli nå tjaffs. Och jag menar, nu snackar vi inte globen-storlek i vålas ishall, det är mycke litet. Så jaaaaa, lite väl översatsigt var det nog, men de är alltid roligt.

Spelade in två videosar men dom vägrar att laddas upp på youtube, så de får bli lite senare dom kommer in här.






cupdonk

Denhär dagen gick ju väldans fort måste jag säga, vipps så va de kväller. Cupen dårå, gick väl sisodär faktiskt. Men ah, som jag skrev så mötte vi lag som spelade flera div högre än oss så oavgjort en match och förlust med bara 1-0 en match är inte illa, om ni frågar mig.
När det var slut drog vi hela laget, nästan alla,  till donken för att ääääääääääääääta. Guuu så gott, satt som en smeck!!

Tog inga bilder på fotbollen, så ni får se vad vi åt istället. Hur kul som hellst (:







Luciacup

Idag är det alltså dags för oss att spela luciacupen i Diöshallen i Uppsala, matcherna är 18.10, 19.30 & 20.10. Med tanke på att vi möter sjukt mkt bättre lag så är jag nog lite nervös men det är bara att göra det bästa!

Packat&klart, nu köör vi




just nu

Pepparkakor, glögg & idolfinal.






make it rain boy

Åh va jag har varit duktig idag känner jag, tagit tag i saker som verkligen behövdes göra. Som att STÄÄÄÄDA mitt rum som såg ut som ett bombnedslag, men nu är det rent så man kan steka mat på golvet, ja precis så rent är det. Ska mabye sola lite ikväll om jag hinner, annars får det bli imorgonbitti, måste bli brun.




åh titta vilka fina djur jag har i min säng!



skrattyoga

Skratta kan väl vara de roligaste som finns???
Skrattyoga kan vara någonting som skulle passa mig&carro utmärkt, med tanke på att vi knappt kan hålla oss för skratt på vanlig yoga hahaha. Guu så kul vi skulle ha, de är verkligen nått för oss!!





stress

Äntliiiiiiiiiiiiiiiiigen. Den här dagen alltså, finner inga ord. har vart sjukt stressad hela dagen, och när jag kom hem 16.15 skulle jag handla för jag skulle steka pannkakor tills klockan va fem, åh stress. Såklart va äggen slut när jag skulle handla så vart skogstokig, och så var jag tvungen att hinna plocka undan massa skit för halv 6 skulle vi få främmande.

Äntligen säger jag bara. Nu kan jag koppla av för nu är allt klart. Men det har det hänt en dålig grej, eftersom jag har vart så stressad hela dagen och kopplar av nu, känns det som att mitt huvud håller på att sprängas och min kropp är öm och skakar. Hoppas det är bättre imrgn.

Tröstdrack lite chailatte och åt lussebulle på stan.





grått inlägg

Jag är tom, jag får inte ur mig någonting att säga, sitter bara och stirrar in i väggen. Känner att jag verkligen har vaknat på fel sida idag. Sånnahär dagar vill man bara krypa ner under täcket igen, äta godis och tycka synd om sig själv .. men det går absolut inte idag, SUCK. Förrästen så har jag hål i strumpan också, kan ju inte bli värre.

Nu åker jag till Uppsala, hej.



jag saknar dig!





14.31

Hallådär. Såhär ligger det till, ute är det sjukt fint väder, precis en sån dag som man bara vill vara ute och mysa i snön. MEN jag måste sitta inne med massa jobbiga papper och räkna och räkna, men det är det värt i slutändan. Väldigt värt. Hoppas jag.
Nej nu har jag inte tid med dehär längre, måste fortsätta räkna. Ikväll blir det träning också, yeees.







bra ord

GLÖM INTE MÖSSAN I VINTER! Har man ingen mössa så blir man förkyld, är man förkyld så blir man troligen hes. Är man hes så måste man viska. Den som viskar han ljuger. Ljuger man åker man i fängelse. Åker man i fängelse så börjar man troligen knarka. Knarkar man så dör man.
SÅ GLÖM FÖR TUSAN INTE MÖSSAN! (=



klipp

Idag vaknade jag tidigt, kan bero på att jag ska klippa mig. Har inte bestämt mig hur än, men eftersom jag är så rädd om mitt hår så blir det nog bara lite toppning som vanligt! Kommer nog någon bild senare på resultatet!




15.30

Ja jag mår lite bättre nu för nu har jag pysslat om mina små fossingar med fotbad, fotfilning och lackning så nu är mina fötter fina och lena som en babyrumpa. Men blir fortfarande ingen träning men ska åka dit och kika iallafall, kan inte hålla mig ifrån.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på PelleSvanslös, åh va bra det är.






!!!!!!!!!!!!!!!

Arg Josefin!!!
Som alla vet har jag legat sjuk i över en vecka, men igår kände jag mig skapligt pigg, bara lite förkyld. Så vaknar jag upp nu idag och HAR ONT I HALSEN IGEN OCH ÖRONEN GÖR ONT.
Drömmer jag eller händer dehär mig? Nej jag nöp mig och jag sitter fortfarande här med hals- och öronont och skriver så tangenterna glöder, ÅH!! Jag vill träna ..
Vad hände med att vi har luciacupen i helgen som kommer då? JA PISS PÅ DEHÄR.

Dom här halstabletterna domnar bort hela käften, dom ska jag ha.




2 Rihanna







söndag

Woho, mina kära kusier har vart och hälsat på i våla idag så jag har umgåts med dom hela dagen.

MAX





bilder från igår











pelle

TJA
Nyss kommit hem från Uppsala. Min fina vän Sabina hade födelsedagsmiddag som jag skrev och det var mycke trevligt tycker jag. Eftersom jag har legat sjuk en vecka nu och fortfarande inte är helt kry så åkte jag hem när dom andra skulle på krogen, vart bäst så. Nog för att det skulle vart roligt att följt med, men det är lika bra att bli frisk först!

BILDER FRÅN IKVÄLL KOMMER IMORGON!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på min favorit, Pelle Svanslös, åh.

 

 

 

 


18.13

Nu såhär på eftermiddgen har jag och mami bakat lussebullar hör hemma, mums va gott! Så ikväll blir det fredagsmys med lussebullar och idol, de borde göra mig frisk! HOPPAS.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa Ego Woman.







nya hårfärgen





3 dec

Det är redan 3 december och julkalendern har börjat, jag tror faktiskt att jag tycker om den haha! Bättre än vad de ha varit två tidigare åren iallafall, men ingenting slår ju pellesvanslös & greveholm.

MEN jag har kommit på en sak, JAG HAR INGEN CHOKLADKALENDER!! Jag har alltid de, även fast jag har passerat 20. Alltid gott med choklad. Dumt av mig att glömma.





bra kväll

Min hårdärg är/var katastof- ful & madde kände likadant om sitt hår så vi tog oss i kragen och färgade oss. Ett snäpp mörkar som vanligt! Om ni är riktigt snälla kan jag lägga ut en bild imorgon på hur det vart, men då ska ni fortsätta vara snälla!

Nu ska jag krypa ner hos min Jeppar som ligger och sover så gulligt här bredvid, nattinatti på er!





skägg

Åh va fint. Kolla va Jossan gjorde på jockes bil, KONST! Jeppe lär få sig en överraskning när han ser (;

Idag har jag mått lite bättre, ingen feber tror jag, vågar inte kolla. Men jag är fortfarande sjuk & jag måste bli frisk till lördag för då blir det galej i Uppsala! Nu ska jag lägga mig och kolla på Julkalendern, får se hur den är iår!





TIPS

Nu ska ni få ett as bra tips, men ja, för er som är förkylda och inte har provat dehär nässprayet - GÖRT! Det renar ut näsan och ända upp i hjärnan totalt, de är verkligen dunder! Nog för att det sprutar tårar på mig och jag grimarserar som att jag håller på att dö. Men de äre värt, inget snorningar på långa vägar i näsan efter!






uppsala

Tja bloggen. hehe.
Idag har det vart en smockat dag måste jag säga! Började med att jag åkte till Uppsala och gick på en kurs 9.15 - 11.15, efter de träffade jag vickan&sabina på stan. Drog en sväng på donken som vanligt sen knata vi runt lite på stan! Handlade present till Bino också eftersom hon snart fyller 20! Klockan tre igen skulle jag på möte och sen vart det raka vägen hem, fick åka bil också, hatar buss.

Nu är jag helt slut i kroppen, inte bra att gå runt på stan när man är sjuk men var faktiskt tvungen idag.








RSS 2.0