22.34


Hard work work. Jobbat idag hela dagen ungefär, kom hem runt halv 9 så vart en ganska sen kväll. Har iallafall gått bra och jag mår bra. Nu ligger jag i sängen och ska sova, ska upp och jobba imorgon. Måste hinna med en massa pappers arbete också.
Godnatt på er :)



igår







lagfest och sala!!

Jag har haft en suuperbra helg! Vi hade lagfest igår då vi först hyrde hallen och hade roligt, sen hem till Heffan och vidare till Folkets hus senare för prisutdelningar. Åkte hem till Jossan och fixade oss för att sedan åka till Sala stadshotell. JAG HADE SUPERKUL! Nog den roligaste kvällen på länge på statt.

Mange Makers var där och spelade, och tro det eller ej, det var sjukt med drag! Hade noll förväntningar på dom små killarna, men dom kan verkligen sin grej med att mixa musik! Hur mycket folk som hellst så det var fullt drag där hela natten.





kommer nog en video från kvällen om ett tag!




fredag

Lilla tedde skulle på årsfesten i Tärnsjö så jag stylade till honom lite! Gullig.





jobb jobb jobb



På Seo:s hårstudio i Östervåla hittar ni mig!



the last song

Sabina kom och hälsade på mig idag och hade med sig en film som vi kollade på. The last song. Åh den var så bra, ni som inte har sett den måste se den!





work



Nu har jag kommit hem från jobbet, sitter och väntar på att maten ska bli klar för min mage skriker av hunger!
Johanna var och fixade naglarna idag och Colin hade hon med sig. Såklart ville han vara lika mamma och ha pärlor på naglarna. Blåa på ena handen & gröna på den andra, noga att det skulle vara lika.
Den yngsta nagelkunden jag har haft tror jag, men han kommer nog sätta en ny trend ;)



uppsala

Igår kom Jossan hem, och idag ska jag in till stan för att gå på stan! Kommer ha miljoner saker att prata om, har saknat henne så!





IKEA

Söndagsförmiddagen har jag spenderat inne på IKEA! Behövde lite småsaker och fick med mig det jag behöver faktiskt, en fin matta och lite andra småsaker.

Nu är äntligen rummet fixat, pappersarbetet klart så nu har jag gjort mig förtjänt av den hemmagjorda pizzan mamma håller på att gör nu!


Idag utanför Ikea, blåsigt och kallt. Men himla fint väder annars, sånt höstväder tycker jag om när man får burra in sig i sjalar och mössor. Nya koftan på också!



nytt i garderoben





biomys

Igår åkte jag och Jesper in till Uppsala för att först shoppa lite inne på Gränby centrum, hittade lite olika grejor. Kanske kommer upp någon bild snart på vad jag köpte, om jag orkar hih.
Efter att vi hade varit där åkte vi till Cupido och åt sallad för att sedan gå på bio. Abduction hette den. Superbra var den tycker jag! Så ni som inte har sett den borde se den.





lights





19.32

Ligger i sängen och kollar lite på datorn och pratar med Sandra i telefon.
Snart kommer Caroline och Martin hit så ikväll blir det idol och helenius hörna!

Vårat internet har inte funkat på två dagar nu så har inte kunnat skrivit någonting i min lilla blogg men hoppas ni har överlevt ändå ;)
19.32




hur fin låt?





armband

Jag som är tokig i armband har gjort mitt egna! Ylva lärde mig igår hur man gjorde och resultatet ser ni på bilden. Riktigt roligt var det så ska nog ta mig till panduro och köpa lite saker så jag kan göra flera!






club rocker & best night






work work





hjärta



Idag fyller min Jossan år och jag får inte träffa henne för att ge paket och fira, men om en vecka är du klar där borta, hoppas veckan går fort!
Hoppas iallafall att du har haft en bra födelsedag och snart ses vi, saknar dig supermycket



veckan som gått

Nu kommer bilderna från resan, äntligen.

Har haft en jättebra vecka, men lite otur med vädret då vi bara hade ungefär 3 soldagar, så då pressade vi på som galingar! Annars har allt varit bra, god mat, fint hotell osv. Var på marknad några gånger, shoppade lite, kollade på Sverige em-kvar på sportbarer och hade allmänt mysigt.
















Borta bra men hemma bäst




hemma från värmen

Bilder kommer senare!





cover





Panorama hotell

Vi har det bra, vi här i Kreta. Solar och badar och hotellet är as nice!!
Tänkte bara skriva någon rad så ni vet att vi lever. Hoppas det inte är allt för kallt i Sverige, hihi.
Uppdaterar säkert någonting mera snart.





onsdagkväll

Godkväll! Kl 22 kom jag hem från jobbet ikväll, så sent vart det men det gör absolut ingenting. Speciellt inte när man har så söta kunder som Elin. Alla borde ha en varsin Elin, hon är så rolig!









20.40

Pjuog, nu har jag kommit hem från jobbet. Vart en sen kväll, och kommer även bli det imorgon och torsdag också. Men det gör ingenting, det är bara roligt! Hade Christin på besök idag och hennes naglar fick fransk manikyr med gelé, som vi brukar!
Är så avis på henne, för hon har sån långa fina naglar som är hennes egna. Någondag kommer jag också få så ;)





STOCKHOLM

Idag tog jag lite ledig och åkte till Stockholm med Jesper & Markus. Skulle shoppa lite grann inför resan på fredag, så fick med mig hem en keps, en bh, smink & ett hårband. Skulle hitta solkräm också men får fixa det från apoteket istället.

En fika hann vi också med, fick min favorit chai latte!






Varsågod, söndagsmusik!









partaj!



Jag måste bara tipsa om Partaj, ett program som går på 5an på söndagkvällar. Superbra verkligen, humor som heter duga! Ikväll kommer jag sitta spikad.



!


kalas!

KALAS FÖR FULLA MUGGAR!
Nä, men mamma fyller år idag så vi har haft främmande här hemma hos oss ikväll. Ätit god paj, ost och kex och massa gott tilltugg, misigt. Max & Lukas ville leka med camen så vi knäppte lite roliga kort, men det vart inte så bra eftersom dom inte ville sitta still. Gulliga är dom iallafall.

Nu är jag helt slut så ska lägga mig och kolla på Partaj, får se om det är någonting att ha! Uppdaterar imorgon om det ;)






11.49

Nyss slog det mig när jag satt och kollade på bilderna, att om en vecka vid den här tiden kommer jag ligga och steka i solen där. I kreta.
Det känns helt okej ;)





RSS 2.0