hitta en bra låt ..

.. så den tänker jag dela med mig av!



Idag har jag jobbat och slitit, började 9 och kom hem 19. Så nu är jag trött & imorgon blir det bad&sol.


GODNATT





jordgubbir

jordgubbar såhär på kvällskvisten är aldrig fel, och Allsång på Skansen på tv. Då märker man verkligen att det är sommar. Måns Z har blivit ny programledare så det var ingenting att klaga på, och September var med hon också så nu vart man ännu mera taggad tills på lördag! DÅ BLIR DET ÖS





stek-tisdag









förstärkning

Kom hem sju ikväll, vart en lång dag på jobbet men jag gillart.

Imorse gjorde jag förstärkning på en kund som redan hade långa naglar själv, så la på lite gelé och lite vitt på kanterna så att naglarna vart lite hårdare och fräshare. Fint till sommaren såhär.



Bara att boka tid om du är intresserad. Ring till salongen på 0292-71600 eller hör av er till mig så fixar vi in en tid som passar!



20.58

Nu såhär på kvällskvisten åkte vi ut till Selja för lite kvällsfika på bryggan. Jordgubbar och massa gott, älskar sånna här fina sommarkvällar när man kan sitta i tunna kläder utan att frysa.

Nu sitter vi hemma hos mig och väntar på att klockan ska bli 21, då blir det film! Sen sova, upp tidigt imorgon och jobba :)






båt

Vart en liten spontan båt-tur med familjen Hellman, utom Jocke, på dagen idag.








midsommar

Midsommar då.
Vi var hemma hos Marcus några stycken. Vi grillade, käkade jordbubbar med glass&grädde, spelade kubb och hade allmänt trevligt. Senare mot kvällen drog vi iväg och kikade på lite olika ställen men hittade ingenting värt så vi åkte hem till Marcus igen, där vi stannade till ungefär halv 1.

En bra midsommar helt enkelt :)








Tur med vädret hade vi också!!



midsommarkläder

Nu har jag bestämt vad jag ska ha på mig imrgn. Tänkte ta klänning först men tror det kommer bli för kallt, så blir en vit tisha och den här blommiga höga kjolen till, så får det bli!





äntligen!!

NU funkar det att lägga upp bilder, det var på tiden. Här är iallafall Mathildas naglar jag gjorde idag!





bilder????

VARFÖR GÅR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER? blir tokig snart.
Så det här får bli ett tråkigt inlägg utan bilder. Idag har jag jobbat från tidig morgon till ikväll, mycket nu innan midsommar så det är sköööööönt.

Nu är ja ledig hela midsommarhelgen så nu ska jag leva loppan, nästan. Har inte bestämmt mig vad jag ska ha på mig imorgon, kanske kan lägga upp och visa vad jag har för alternativ? KANSKE OM ETT TAG!!
Puss så länge :)



första doppet 2011








dom har gjort det igen, lovely





20.35

Jobbat idag och efter worket följde Jossan med mig home så vi lagade lite pastasallad som jag har levt på den här kvälle, supergott. Nu sitter jag och väntar på att Johan Falk ska börja men tiden går alltid så segt när man väntar på något ..

Söt jag är




petter&september

Wohooo, äntligen är biljetterna beställda! Ska äntligen få se Petter live, och September också för den delen! KOMMER BLI SÅ KUL!!












harbokross!!

Grymt härligt att se hur Tärnsjö spelade idag mot harbo. Det bara kröööp i mina ben efter att få ut och spela, men har man otur med skador så har man. Bara till att vila massa massa nu!

Matchen slutade iallafall 9-4 till oss och det var en enormt skön seger, fortsätter vi såhär så går det bra!




Lånade bilderna av Sara Andersson.



22.27

Dig kan man alltid lita på, speciellt om man har tråkigt. Ikväll fick du bli min telefonkompis, kompis.




Vart hemma ikväll, har varit hängig nu i några dagar så tänkte att det var bäst att passa på att vila nu när man kan. Så kan jag ladda inför nästa helg istället, midsommar för hela slanten!!



kvälls truddilutt





19.25

Godkväll lördagsmänniskor!

Idag har jag verkligen inte haft någonting för mig, väldigt seg dag måste jag säga. Och ikväll har jag fortfarande ingen aning om vad jag ska hitta på, så vi får se vart kvällen tar vägen.  Skulle ha lekt med Vickan idag men kom lite emellan, så det var supersynd ..





smink-kväll!





löshårs kväll på seos

Ikväll på Seos hade vi inspirations kväll om löshår. Massor av roliga saker fanns att prova, bla clips, lösluggar mm. En väldigt lyckad kväll och jag har fått en hel del tips om vad som finns att göra med mitt hår.
Så nu är det bara att boka in en tid för förändring!



Någon av dom här färgerna ska jag slänga i mitt hår, spääääännande.


Utan löslugg


Med löslugg


& jag gjorde en förlängning i mitt hår..

..skoja, provade lite bara. Inte riktigt min färg och en aning för långt kanske.



ledig dag

Torsdag idag och jag har varit ledig. Ganska tråkigt att vara ledig om jag får säga det själv, men sen bestämde jag & Jossan oss för att leka lite granna. Hon kom till mig på eftermiddagen så drog vi ut på lite picknick i gräset i solen. Hade bakat en kladdkaka under dagen så den tjockade vi i oss en bit av.







Pink, hon kan hon

Gammal låt av pink, som jag hittade nyss.





TORSDAG!

Torsdag 16/6 kl 18.30 har vi en inspirations kväll för alla som gillar löshår.
Vi visar enkla tips på hur man fäster löshårs delar själv. Det går även bra att köpa & beställa hår under kvällen.

Meddela gärna om du kommer, till mig eller till Seo:s hårstudio 0292-71600


Varmt välkommen







3 ½ år

Jesper hjärta Josefin





vickans naglar

Vickan är för söt. Hon ville prova någon rolig färg på naglarna med det slutade med att hon bangade och körde med fransk manikyr och några pärlor, men det är alltid fräsht!

Mig hittar ni på SEO:s hårstudio i Östervåla!
Ring 0292-71600 och boka tid eller hör av er till mig!



Snart ska jag bli midsommarfin om mina naglar, passa på du också!



uppdate

Ojojojojoj, har inte skrivit här på 4 dagar. Förlåt mina trogna läsare, men har verkligen inte haft tid och i två dagar har jag inte haft internet heller, men nu är jag fit for fight igen!

Vart ska jag börja? Helgen kanske.
Var en lugn fredag, spenderade den på jobbet sen lekte jag med jesper på kvällen.
Lördagen började med sol, sen åkte vi och kollade på fotboll i Storvreta. Kvällen spenderades på vallen med mina vänner. Var väl sådär alltså, men swinfly som uppträdde var bra tycker jag. Ska lägga upp lite bilder och videosar från det snarast!

Och i söndags då, då var det matchdag och vi mötte Iron. Vart en skön vinst med 5-1. På kvällen kom Victoria hem till mig och sov kvar, för igår skulle hon fixa sina naglar hos mig på salongen. Lägger ut bild på det senare också. Sov kvar igår gjorde hon också, så två dagar med victoria är aldrig fel.






justnu





skills

Visade upp mina skills för Jeppe nu på senheten på kvällen. Eller, var nog mest han som visade mig, men jag tror att jag kan balansera bollen på huvudet nu iallafall.
Övning ger färdighet!





fredag!!!

Här är en av förlängningarna jag gjorde på jobbet idag. Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?





22.06

Nu är det väldigt mycket blogg-torka här i bloggen, vet inte riktigt vad jag ska skriva om.
Men jag lever och ska försöka ta tag i skrivandet imorgon igen för nu ska jag kolla på gossipgirl!
GODNATT



tillökning i familjen

Välkommen junior!





21.58

FINA DAG.
Jobbade idag fram tills mitt på dagen, sen var jag bara hemma och njöt utav det fina vädret vi har fått i Sverige. Senare på kvällen kom Jossan hem till mig och lekte så vi drog ut och lirare volleyboll med några grabbar. Och en sak lärde jag mig .. spela inte volleyboll om du har långa naglar smällar, inte skönt.

5-0 till Sverige också, priiiima.










today

Tjo
Vad finns det att säga om den här dagen då?
Gick upp rätt tidigt faktiskt för jag och mamma skulle fixa en massa pappersarbete som tog ett bra dag men nu är det klart iallafall.

Vid två tiden åkte jag till Tärnsjö för då skulle vi på samling inför matchen. Och den tänker jag inte skriva så mycket om förutom att vi förlorade. Supersynd. Men vi tar dom på hemma plan sen ;)

Sängen är renbäddad så nu ska jag krypa ner och sova, jobbdag imorgon. GODNATT


Tröst-köpte lite nötter, tyckte jag förtjänade det.



SKÅL

Big brother final står på schemat!





!

Kom precis på att Veronica Maggio gör FIN musik.





igår

Igår var en lustig dag.
Hade panik inför vad jag skulle göra på kvällen, för verkligen ingenting hände. Pratade med Sandra om att vi ville hitta på någonting. Tog bilen och åkte till henne, åkte ut till Hellan (?) och åt massa gotti. Sen ficki vi för oss att vi skulle åka till Sala och ta in på hotell men det var för dyrt, så det fick bli lite steg på the dancefloor istället.

Väldigt spontan kväll men sånt tycker jag är roligast.




jobb på läderloppet

Jag & Ankan var superduktiga, räddade tydligen liv på folk också :) Bra dag. Hann äve med att tvätta Tifen!








en av dagens förlängningar



Vilket roligt jobb jag har, man blir så glad av att jobba med människor.
"Jag har aldrig kännt mig så fin om händerna i hela mitt liv"  Sånna kommentarer värmer :)





today

Då har en till dag i mitt liv gått. Torsdag.
Vaknade upp med Jesper imorse hemma hos han, körde fram tedde till fotbollsskolan och hem igen. Vid två åkte vi fram igen och kollade när Tifen mötte Våla och den matchen slutade 2-2. Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt och njutit av ledigheten så vi unnade oss en varsin pizza med cola till.

NU BB!!






ny aprikos-tröja






untz untz





äntligen ny header







22.16

Idag åkte jag och jeppe in till stan för att kika på lite studenter och åka på Simons studentmottagning. Skulle bli regn och åskväder men det verkade bli lyckat väder iallafall!
Åkte hem till Jennie på kvällen för hennes mottagning också, hon var så söt så.

Såg en supersöt ekorre i ett träd hemma hos Jeppar. Plutt






igårkväll







RSS 2.0