-

toast, oboy och timeout - godnatt!


!

Sådärja, nu har jag vart hos min stora skräck .. TANDLÄKAREN!! Fy. Men de gick fint, hade grymma tänder såklart (; Ska väl tillbaka om ett år ungefär, så nu kan man vara lugn i ett år sköööööööönt.

Nu ska jag lägga mig och kolla på alla avsnitt av Fångarna på foretet!


standing where you left me

Idag var vi i stan en sväng, för jeppe skulle till kiropraktorn och knäcka lite. Drog vidare till Gränby efter och sen ner till stan, köpte bara en foundation. Interssant att veta? Nej förstog väl det, nu ska jag dunka musik istället och snart träna!

Erik, han kan han


PUSH BABY

Tärnsjö IF  8 - 0 Fjärdhundra! Lekstuga ;)
Nejdå, men de va en rusktigt bra match av oss, sjukt skönt att ta igen sig! Nu blir det hemgjord pizza för jag är sjukt hungrig!


GRATTIS KUSIN!!

i love you <3


bodil

Jag&Jeppar va och hälsade på hemma hos Gurra när vi kom hem, för dom har köpt en chihuahua!! Bara några veckor gammal .. så söt! Visståå CARRO?!

Nångång i livet ska jag ha en sånhär!






fredag

godmorgon på er. Sitter och käkar frulle nu, ska snart åka iväg till Gävle med Jeppar! Sen blir det nog en sväng i Valbo också. Nej, de här har jag inte tid med, PUSS!







tatooo

En tatuering är en sak jag har velat haft hur länge som hellst. Har iallafall kommit fram till att jag skulle vilja skriva mitt namn på handleden .. Litet och diskret. Men sen är det ju allt med pengar och att våga? Jag som är så sjukt rätt för nålar .. nåja, de får bli en framtidsfråga! (;


en dag i Uppsala

En trevlig dag på stan har det vart. Träffade upp Vickan Sabina & Linn och vi drog direkt till Storken och fikade, mummmmaaa. Sjukt dåligt väder eftersom att det har regnat hela dagen så man var inte så sugen på att knata runt på stan, men fick iallafall med mig en pincett hem som jag behövde, eftersom dom tog min i tullen i Grekland!!







beautiful life

Nu sitter jag och äter frulle & ska strax åka in till stan och träffa mina fina vänner! Ska hem till 4 igen för då ska jag vara lite makeup modell åt Rosie!



PUSS

bildbevis

Jag är rent ut sagt livrädd för hästar, för jag flög av en häst när jag va mindre. När man man kunde åka häst&vagn på julen, så hade hästen inte ätit tydligen (?) så han fick nå fel och kasta av oss alla som satt där, idiot.
Idag var jag och amanda till hennes mami bland hästarna, och jag KLAPPADE en! Väldigt stolt måste jag säga.


amanda

Idag har jag min amanda på besök, MYCKET trevligt! Sjukt längesen vi sågs .. Har glidit runt på våla med cyklen hela dagen och knäppt massa kort. Vi har kommit på att det spelar ingen roll hur gammal man är - man måste få vara barnslig ändå! Så de så . Nu ska vi ut igen, men denna gång med bilen. HEJPA










mumma

Domhär två från Scorett skulle verkligen passa in i min lilla samling just nu känner jag, behöver nya skor! Snart är det höst också och då behöver jag en ny höstjacka .. vad ska man ha denhär hösten tro? : ) återstår att se!


14.00

Nu är det match, nu är det bara att tagga.







BEP

har precis kommit hem ifrån heby, åkte nämligen dit och träffade Linda&Elin och massa trevligt folk. Har nog haft en roligare kväll förut, men bättre än att sitta hemma iallafall!
Ska nog gå och lägga mig nu eftersom vi har match imrgn,
TÄRNSJÖ IF - VAKSALA KLOCKAN 14.00 i tärnsjö!!
Taggatagga.

nattinatti,


boll

ikväll har jag vart och kollat på fotboll somsagt, vart tyvärr 1-1, rätt segt. Va mer tärnsjöbor där än Uppsalabor, väldigt komiskt. Nu ska jag lägga mig och kika på film GODNATT ..





en hel bänksida bara med tärnsjöbor haha!

syster <3


otippad kväll

snart kan man hitta små dammråttor här .. nejdå men det finns verkligen inget intressant att skriva om.
Igår satt jag iallafall hemma och hade sjukt tråkigt på kvällen, så ringde Elin mig och sa att hon ville komma och hälsa på mig helt otippat! Visst sa jag , men de fanns ett problem .. hon hittade inte till våla?! Så, snäll som man är tog jag bussen in till Uppsala och mötte henne så åkte vi bil hem :) roligt att träffas måste jag säga!

Nu snart ska jag hoppa in i duschen för ikväll ska jag åka och kika på fotboll i Uppsala!


tisdag

GODDAG MINA VÄNNER OCH ALLA JAG INTE KÄNNER!
Träningen igår bestod av garv ungefär, sjukt kul hade jag! Om ett tag kommer Jossan hit och räddar min sjukt tråkiga dag! känns brabra.  Glider iväg till tvn nu tills hon kommer,

PUSS


kicka boll

ikväll är det fotbollsträning & det finns tyävrr ingenting annat intressant att skriva om just nu. Bara att min Jesper har kommit hem äntligen!


kan man bli beroende av en låt ?

isånnafall har jag blivit de, just precis nu.


kalas

Kom nyss hem, har nämligen vart lite 30års fest hemma hos min kusin Martin - trevligt trevligt! Nu sitter jag här och är helt sjukt uttråkad och gör ingenting, vill inte lägga mig nu?!?! Hoppas någontig roligt dyker upp snart ..





en dag i stockholm

Väldigt mysig dag i sthlm med eve måste jag säga! De va så sjukt längesen vi träffades så vi hade en hel del att prata om!
Var inne på BikBok och Eve skulle prova jeansshorts, och när hon är klar och vi ska gå därifrån så hittar inte människan sin mobil, så vi slet i alla kläder och väskor där inne och hade panik som heter duga. När vi nästan hade gettt upp sa jag till henne; du la inte mobilen i fickan på jeansen du provade?
"JAAAAAAMENJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA de gjorde jag!!!!!!!!!!!!" och självklart låg mobilen där och väntade på oss!
Smart tjej, haha men fick oss ett gott skratt iallafall :D Grymt fint väder har vi haft det också, så de kan inte ha blivit bättre. Hittade sakerna vi va ute efter också, fick med mig en höstkofta med mig också, kan visa sen kanskeeee.

tack för en bra dag <3








natti

godnattgodnattgodnatt, nu ska jag sova för imrgn ska jag upp tidigt och åka till Stockholm! Ska bli NICE väder också ..  så solbrillorna på och päängpå. MEN ingen av oss hittar vidare bra i stockholm så detta kan ju bli en dag att minnas !!

gammal men bra låt!

SJJ

Hela förmiddagen har jag och Milla vart ute i våla och försökt sållt reselotter och de sög. Sjukt fint väder så vi ville hellre bada, men ICKE, här måste man ligga i om man ska komma någonstans i livet!

Nu sitter jag och väntar på att Sanna&Jossan ska komma, längesen jag träffade båda så de ska bli supermys.

Inte nyaste bilden haha, <3



KLACKAR

Förstår verkligen inte hur man kan vara så besatt av skor som jag är, de måste va nån dragningskraft hahaha! Jag kan vara glad flera veckor när jag har fått hem ett par nya skor faktiskt, tragiskt men sant (; Mina jag hade på studenten har jag bara använt en gång, dom va så sjukt obekväma men jag måste ta tag i att använda dom snarat, snyggaste jag har sett på länge faktiskt! Nästa fest kör jag på dom, tror jag.



ge mig solbränna, tack

Mums på vädret, stekande sol ute ju! Kan ju inte sitta inne nu heller, måste ut och få färg eftersom ungefär ALL färg har försvunnit från Grekland. Hur kul känns de liksom? Senare ska jag hem till Jennie och träffa henne innan hon åker utomlands .. vill också!! En sista minuten mot varmare länder skulle inte sitta fel just nu (;





vickpårumpaaa

Har pratat med eveliina idag och vi har kommit fram till att de va ungefär minst 4 år sen vi träffades, hur sjukt? Så vi tänkte göra någonting åt saken, så jag tar tåget till sthlm på fredag, för då ska vi fika och mysa (: Hoppas på fint väder också för det ska bli SÅ roligt!


welcome to the world

5-2 mot heby, jag är så glad! SKÖNT måste jag säga, de går bara bättre & bättre för oss. Ikväll blir det nog jeevligt lugnt, skulle åkt hem till Sanna men de blir i veckan istället : )


saknar min babe som är borta i ö-vik och jobbar två veckor, snart bara en vecka kvar .. <3



Club Can't Handle Me

Gårdagen var faktiskt lyckad! Hade inte så jättehöga förväntningar och det är då de brukar bli bäst. Idag känns det däremot inte lika roligt, men måste ösa i mig massor av vatten inför matchen imrgn. 14.00 i Tärnsjö är det DERBY ;). Vi möter iallafall Heby, ska bli roligt!

Nu blir det slöa och kolla på film. Lägger in bilder från igår senare, har kameran hemma hos Jennie, men kan bjuda på en smeck låt medans ;)



viva

Sitter här och har precis färgat håret, har ju blivit så himla solblekt så la i mörkare färg som jag brukar ha, blir smutt. Men nu måste jag skölja ur set så det inte blir FÖR mörkt, då kan jag inte visa mig ute! ;)


ta mig tillbaka ..

.. till denhär dagen, SJUKT KUL! Kännslan går inte att beskrivas


im still loviiin you

Träning - check! I helgen börjar serien igen,  wooonderbart. Ryktas om lite sol nu dagarna framöver & de hoppas vi stenhårt på att de stämmer (:

NU - FILM



gulle

"Ring det lokala taxibolaget och påstå att du glömde din morfar i deras taxibil igår. Beskriv honom som artig men tafsig. Hans namn är Jonas. När de inte känner till att din morfar påträffats, svarar du; Äsch, han va ändå så gammal!
Och lägg på."



HAHAHA!

ÖN

Igår var det ju ön och vi drog förferre hemma hos mig med ölspel och våghals.
  • Jag var tvungen att sitta med ögonbindel en kvart
  • Nelly fick blanda vad hon ville från kylskåpet till Sabina som hon va tvungen att dricka upp
  • Nelly skulle ringa ett taxibolag och driva om att hon hade glömt hennes morfar i taxin (kommer film på de)
  • Och en jeeeevla massa annat skoj
Mycket skratt vart det iallafall och lite för lite bilder, lägger in lite mer sen när jag har fått från Karr :)
Ön var faktiskt ingen höjdare tyvärr, tror det är lite överskattat, eller så var vi övertrissade sen förferren. JAJA.





äcklig mjölk&saft-drink och hamburgardressing, hah!

körabil


Har haft kusin på besök idag och hon har visat mig hur duktig hon är på att köra bil , här är lite videobevis HAHA!





ja, man fick sig ett gott skratt iallafall!
;)

SC

SUCK!! Kollar vädret tills imrgn. Och på smhi & yr står det att det ska bli regn, och på klart & tv4vädret ska det bli mulet & tråkigt. Hoppas att alla fyra har fel, att det blir stålande sol för imorgon ska kvällen bli allt mer än lyckad! :)

Måste pallra mig iväg från datan nu, snabba cash väntar på tvn!




STYR DET

Här är det dött som vanligt, förlåt IGEN. Vart ju somsagt krogen i lördags med Sabina & Karro, fast det var inte så jättemycket folk så det var rätt så ovärt - vi taggar tills ön imrgn istället! Idag börjar iallafall träningen igen efter uppehållet vilket ska bli sjukligt skönt :) Smack på det.

inga bilder sen krogen heller eftersom blixten på min kamera inte funkar, SÄMST!!



RSS 2.0