kvällskvisten

Oj va snygg man känner sig sig såhär på kvällskvisten .. eller? Antar att man måste bjuda på sig själv ibland!
Nu ska jag plugga körkortsteori, måste verkligen nöta nu sista!! För JAG ska få körkort snart, hoppas jag =D
Har faktiskt sovmorgon imorgon, börjar halv ett .. lite småskönt sådär faktiskt.




skor

Har hittat så snygga skor, måste bara beställa hem dom! Kanske blir imrgn om jag har lite tur hihi. Tänk dom tillsammans med slitna jeansshorts, ett slappt linne och bruna ben! mmm hot, vill ha sommar (;



Bilden kommer från have2have.se!

film mys

Sitter här justnu med Jennie, vi har nyss kikat på En häxa i familjen haha! Så söt film. Om ett tag kommer Jeppe så då ska vi åka hem till han ett litet tag, längesen nu! Blir nog trevligt :)

Bilder!

Nu har jag äntligen fått bilderna ifrån fredags när Emina var min modell i skolan, fixade hår - smink - naglar. Fick ingen bra bild på naglarna tyvärr, men livet går vidar ändå ;)
Kommer snart igen behöva någon som vill ställa upp som modell, då kommer de blir klassiskt eller romantiskt tema! Mer info om dag lägger jag upp när jag vet!






singstar party

Kom precis hem ifrån tärnsjö, har varit några från laget och partat lite. Fast jag va såklart skötsam ;) Det vart singstar för hela slanten, tror jag&natta dooooing the rules (!!). Alltid lika trevligt att umgås med laget & det tycker jag vi borde göra oftare!

chips&godis och mina nya leggings jag fick av min älskliing, TACK!




Spårat!


GOD NATT!

 




lagtävlingar

Idag hade vi lite sammarbetsövningar tillsammans med laget, kallt men roligt! Och mitt lag vann ju såklart =D

Vi skulle åka pulka ner för en backe på tid



Sälja en burk med ozon haha



Hitta en kille med nätlinne, mjukisar och dryck i handen



även sjunga och dansa till diggelodiggelejj ;D
& ha pulkarace runt hus!

fredag!

Precis kommit hem från stan! Stylingen på Emina gick jätte bra, bilder kommer nog imorgon :) Efter skolan kom jeppe och hämtade mig eftersom vi skulle på stan och käka mat, dragon palace vart de! 18.15 började bion, den va verkligen BRA! :) Nu blir det tvmys.



nk

godnatt

Nu ska jag lägga mig och sussa, så jag orkar med morgondagen. Emina ska vara min modell för imrgn ska vi göra smink, naglar & hår - dramatiskt ;) Bilder kommer imrgn!





snabba cash!

Imorgon ska jag & jesper fira våran 2års dag i efterskott, så vi ska ut och käka sen kolla på snabba cash (= Är väldigt taggad på att se den filmen, hoppas verkligen jag inte blir besviken på den! Förövigt hade jag praktik idag, dagen gick väldigt fort måste jag säga, sånt tycker vi om!
Nu blir det halv 8 hos mig (;


kläder!

Denhär jackan vart jag sjukt sugen på att köpa, vill ha vill ha! Skulle ju sitta som en smeck som vårjacka, men jag blir besviken ifall den inte är lika fin i verkligheten som på bilden. Skorna till skulle jag inte banga på : )


bjuder på en låt innan träningen ;)




LOCKAR

För att mina självlockar ska komma fram så måste jag låta håret självtorka,(i flera timmar!!) för om man fönar som vanligt blir de bara massa tok & de har gjort att jag aldrig har lockigt. Men jag kom på en sak för nån månad sen, jag kan ju använda mammas "lockhårfön". Man sätter bara fast dendär grejen på hårfönen och börjar föna, så kommer självlockarna fram i håret, hur bra som hellst! Sparar tid gör man också (; Hur smart som hellst! Slänger såklart i lite bobbys extreeme mousse i håret innan jag börjar föna, funkar perfekt!






GELÉ

Idag i skolis fick vi först gå igenom lite om dekoration, i skyltfönster och inne i butiker, rätt intressant faktiskt! Sen fick vi som var intresserade lära oss ett till nagelförlängningsmaterian - gelé! Så snart kommer vi börja göra gelénaglar på dom som vill också :) Om någon är intresserad av att göra nagelförlängning eller något så är det bara att höra av sig till mig så bokar jag tid i skolan!





hittade en förtjusande hund i en tidning, det skulle va som en dröm att ha en sån =D

OTH

One tree hill är helt seriöst de bästa jag har sett. För er som inte har sett (men de är säkert bara jag som ligger efter och inte hade sett de förut) så tycker jag verkligen att ni borde kolla hela serien! Faktiskt läskigt så besatt man blir av de (;




"klassens ..? "

Efter skolan idag satt vi oss ner för att bestämma "klassens .."som ska stå på våra sidenband sen, synd bara att man inte får reda på vad man blev förrns studentskivan SISTA MAJ!! Kommer vara sjukt nyfiken ;)




halvåttahosmig

Sitter och kikar på halv 8 hos mig, vilket komiskt program. Ska åka och träna fotboll om ett tag, sen blir det hem och sussa! Rätt soft dag imorgon, börjar halv 9 och slutar halv 11, då blir det OTHmaraton hela dagen =D





NY VECKA

Från och med idag ska jag börja bli nyttigare! Jag äter påtok för mycket onyttigheter i veckorna, nu får de va slut på de ;) Sen har jag & Jeppe planerat att vi ska ut och springa dom dagarna vi inte har träning också, får se hur detta slutar!


jeansshorts

En tråkig dag som denna har jag bara sommar i huvet, gud så mycket jag längtar! En sak som är säker för mig i sommar är iallafall mina jeansshorts och avklippta tights under. Nog för att man hade så förra sommaren, men jag tycker det är snyggt så de släpper jag inte i första taget (;


TIPS

Denhär duschkrämen måste jag faktiskt tipsa om, samma märke som hårinpackningen jag tipsade om förut. Och dom luktar sjuukt gott, just denhär luktar melon :) Inte så värst dyra heller, helt klart värt att prova!

Rosetter!

Jag har äntligen hittat en perfekt hemsida med massor av söta rosetthårspännen! Alla färger, storlekar och mönster & de kommer passa utmärkt till sommaren! Vill ha alla, men de blir nog rättså dyrt så jag måste nog tyvärr välja bort några.




Sommaren med Göran!

Efter lång tid har jag äntligen sett Sommaren med Göran. Jag hade jätte höga förväntngar på den, men jag vart faktiskt besviken. Visst, den va rolig ibland, men har sett roligare filmer (;


3/5 toasters, haha!

JAG VILL HA VÅR ..

.. och använda vårkläder!





lördag.

Ansiktsmask och hårinpackning är en mycket bra start på dagen! Någonting man mår bra av och man känne sig totalllly fresh (; Nu har jag nog kommit på vad som händer ikväll, och de är att Nellsan kanske komme hit och hälsar på om hon fixar skjuts! Mer vet jag inte, de visar sig senare (:


today

Dagen i skolan bestod av att kolla på modefilmer - då&nu. Inte så värst bra, men de duger. Vi piffade såklart upp stämningen med lite gott fika! Snart får jag finbesök av Amanda&Fia, roligt att träffa dom båda eftersom de nästan aldrig händer. Sen ska jag hem till Lisa och mysa med henne och Bellisen, trevligt trevligt :)
Nej nu måste jag rusa - fläskfilé, pommes & beasås väntar!!




Börjar dagen med en bra ny låt från Kesha!


!

Försöker mig på att fixa designen lite, vill kunna! Nog för att jag är supernöjd med de Linnéa fixade, men jag vill prova mig fram så jag lär mig någongång! Nej får försöka mer imorgon, nu ska jag kramas med kudden min : )

fossingar

Nu såhär på kvällskvisten har jag tagit hand om mina 36:or, fotbad+fotmassage! Fötterna är faktiskt viktigt att ta hand om, spec när man är fotbollsspelare ;) Sen nagellack på (som är ett måste för mig) så man ser fräsh och fin ut! *


öppet hus

Nyss hemkommen från skolan, har haft öppet hus i skolan för alla 9or som ska börja gymnasiet. Så vi treor stod där med vårat UF-företag. Långtrååkigt, men ändå komiskt (: Finns så mkt galet folk!

Carro med psykologiläraren Jonas som passade utmärkt i våran turban!



Vårat fina bord



glass

Godmorgon sverige! Idag har vi öppet hus i skolan, så jag och carro ska dit för att fixa lite om ett tag. Men först måste jag bara säga, okej nu kommer säkert många skrika rakt ut .. men jag har aldrig smakat ben&jerrys glass? Såg massa nyss, så jag vart vääldans sugen på dom! Nån smak som är extra god? ;)



dramatic

Dramatisk makeup stog på schemat idag alltså, emina fick somsagt vara mitt offer! Vädligt roligt : ) Vart väldigt mycket rosa, hon fick även rosa hår ;) Nu bär det av till träning, sen soooooova!






hårfärg

Har kommit på att jag vill byta hårfärg, göra någonting roligt med mitt hår - en förändring. Färgen på bilden är sjukt snygg, vill ha!! Men kommer nog aldrig våga tror jag, tänk om jag ångrar mig ..?! Men tänk om de skulle bli fint? Med tanke på att jag är så rädd om mitt hår kommer jag säkert aldrig göra de, men man vet aldrig med mig ;)


14.17

Nyss hemkomen från skolan, ska ta tag i att städa mitt rum vilket verkligen behövs. tråkigt nog.  Imorgon ska Emina vara min modell i skolan, vi ska sminka en dramatisk makeup ;) Får se hur de slutar, bilder kommer nog senare imorgon!



 

en gamal goding


ögonbrynspenna

Dehär blir ett tråkigt inlägg, eftersom de ända roliga som händer i mitt liv idag är fotbollsträning ;) Har föresten provat dendär ögonbrynspennan nu, som jag skrev om förut och undrade ifall den var bra .. och JA de var den! Den vill jag verkligen rekomendera till er som vill fylla i ögonbrynen, men ändå inte ha dom för skarpa. Precis som jag vill ha!


Jag finner inga ord, haha!

Jag&Sabina har gjort väldigt mycket roligt under våra år, här är ett smakprov från väääldigt längesen ;)







ompyssling!

En tråkig söndag gör jag till en omplyssling-av-mig-självdag istället! (haha) Har gjort hemmagjord peeling och ansiktmask.

Peeling (för att få bort döda hudceller) - 2 msk socker & 1 msk flytande honung. (kan behövas pyttelite vatten) "gnugga in" och skölj bort efter nån minut.
Ansiktsmask - Mosa avokado med gaffel eller mixer, och smeta in i ansiktet! Kan tillsätta lite olivolja om man vill få den lite jämnare. Skölj bort efter ca 10-15 min.

Peeling                                   


Ansiktsmask


Mycket bra måste jag säga, inga konstiga ingredienser, och man blir mjuk och fin i ansiktet =D

vår/sommarkläder

Nu vill jag bara har vår & värme, så man kan börja använda nya kläder! Dom har redan börjat med vårkläder&färger i butikerna, de gillas skarpt!




VILL SE!

Dessa två filmer vill jag verkligen se, alla pratar om Avatar att den är så himla bra. Sen snabba cash verkar helt bra den också, måste se båda! :)




sala roadtrip

Fredagen bestog av fredagsmys med vickan hemma hos mig framför tvn med onyttigheter, och idag tog jag vickan och mamma en tripp till sala för att kika litegranna, köpte lite underkläder, en tröja och leggings! Mycket nöjd :) Vad som händer idag får kvällen avgöra själv.


hantverkslektion

Idag var det en vanlig dag i skolan, när vi fick öva på lite valfria saker. Så jag Bella och Vickan passade på att öva lite frisyrer, jag gjorde en kunt med tvinnat hår.



Sarat & Selini busar


haha nöörd


Sarat övade lite röda läppar och Eyeliner, SMACK!

modell sökes!!

Hemma från träningen, man känner sig alltid lika duktig efter.
Men NU är de så att jag söker efter någon som kan ställa upp och sitta modell till mig på onsdag om en vecka? (20/1) Klockan halv 9 ungefär. Ska göra en dramatisk sminkning, alltså lite crazy! Om någon vill så är det bara att höra av sig :)


skönhet/spabehandling

Som sagt så hade vi ansiktsbehandlingar idag, SKÖÖNT! Rengöring, peeling, massage, ansiktsmask mm, och man fick så fin och mjuk hy, låter väl lockande? ;)
Men en sak kommer jag aldrig förstå, hur jag och carro ALLTID ska få skrattattacker när man ska vara som mest seriös? Den frågan kommer jag få leva med i resten av mitt liv tror jag ;)












RÄNSNING!

Nu ska jag ränsa min garderob, gud så jobbigt, och dehär är inte ens hälften av alla tröjor!! Kommer ta hela natten haha, men det är behövligt (; KOM OCH TA!




Städa utan musik finns inte i mitt liv ;)






12/1 , 13.31

Första skoldagen gick alldeles utmärkt, började 8.40 och slutade 9.45, VÄRT! Har degat i soffan och kollat på one tree hill, ska fortsätta med de och även kika lite på gårdagens paradise hotel!
Imorgon i skolan ska vi få lära oss ansiktsbehandlingar, kan bli riktigt roligt :)



sista lovdagen

INTE OKEJ! Jag vill ha mer looov, alltid ska de gå så fort. Inte för att man gör något annat än att dega på loven, men ändå (; Ändå skönt att komma igång. Nu i början kommer jag behöva modeller med till skolan för lite olika saker, håll utkik om nån är intresserad! :) Mer info kommer om nån dag!
Idag blir det stan - körlektion! Sen hem till Jennie innan träningen. Där emellan ska jag försöka fixa och dona inför skolan imrgn, måla naglarna, välja kläder mm.




JAG ÄLSKAR DIG !



söndag

Nu är nya designen äntligen färdig, tack snälla Linnéa för hjälpen :) Sitter justnu hemma hos älskling och väntar på att han har duschat klart, världens segaste! Bara två lediga dagar kvar nu till skolan börjar, ovärt! Men ändå skönt att komma igång :)


Vad vore livet utan musik?










TIPS!

Måste bara tipsa om denna hårinpackning! Den är superbra, man får sjukt mjukt hår och den luktar hur gott som hellst. Är inte så värst dyr heller, så värt att prova!


NY DESIGN INOM KORT!

Sitter och kollar på Just my luck nu, ska snart sova för iimorgon (ellerja, egentligen idag om man ska vara petig) är det träning. Linnea ska även fixa min bloggdesign, roliigt! Så nästa gång ni kikar förbi kanske det ser allorlunda ut :) Tummen upp för de!

 

 

GODNATT


PARFYMER

Jag ska köpa mig en parfym, men kan inte bestämma mig för vilken. Har haft alla tre, och dom luktar rättså sött allihopa. Tycker inte om parfymer som luktar starkt, uschusch. Men den gula i mitten är en sommardoft så den finns inte i affärerna justnu (SYND!!), och den till höger har funnits väääldigt länge, men älskar hur den luktar! Har inte sett den ute i affärerna, nån som vet vart man kan hitta den? :)


huuund!

Vart och pratat med Rosiiie idag, ang aloe vera, ska nog satsa på de när jag har tagit studenten, värt! Om inte innan, det visar sig nog. Då kan jag jobba hemifrån, och köpa mig en chihuhua! WIHO! Måste spara pengar och övertala mam&pap bara ;) Såg på tv här om dagen om olika hundkläder, och det är en sak som är säker att min lilla Diva ska ha :)







utgång

Bj igår då, en lyckad kväll om ni frågar mig! Satt hemma hos Vickan och förfestade lite, jag vickan sabina malin amanda mickaela och hennes pokj, sen drog vi till krogen vid halv 11! Helt tomt med folk i början, men efter en halvtimme va de SMÅCKAT med folk, shit man kunde knappt komma fram! Men trevligt va de :)
















BJ

Nu ska jag in till stan för körlektion, sen ikväll blir det BJ för hela slanten! ;) Tror bestämt att jag lägger in lite taggmusik lite senare!


det ökar, det ökar! De tycker vi om =D




gemigsommar

oj vilken het bild, hej jag vill ha sommar

smärta

Träning igår tillsammans med herrarna va de ja, åherregud. Det är roligt, men verkligen riskabelt! Blödningar på knät, spark på benet, tappa luften, smäll på käken .. Haha det är inte lätt, & idag kan jag knappt öppna munnen, stackars lilla käke :) Idag ska jag iallafall umgås med Jennie, trevligt värre, får se vad som hittas på!

Fresten är de nå fel på värmen i vårat hus, SVIN KALLT! Så därför lägger jag in en svinkall bild.










bradag

Godmorgon! Idag är det en sånhär fin dag, de tycker vi om! Ska hem till Jossan lite senare och vara med henne, fram tills vi har träning tillsammans med herrarna, fast jag har fortfarande ont i halsen så vi får se hur mycket jag kan vara med.
Nu blir det one tree hill + varm choklad :)




!

Wihooooo jag är glad, jag ska kanske få göra en väldigt rolig grej! Ingenting är bestämt än, men om det blir så så kommer det att bli väldans roligt! Kan inte kläcka ur mig någonting än ifall det inte blir av, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)




EKIS

Kvällen vart roligare än vad jag trodde, umgicks med min vän Julia! Åkte till Pellans och åt onyttig mat, sladdade runt med bilen som galningar, vart jagade av psykade människor (som dom egentligen inte var). Ja de va bara lite av vad som hände ;) Tack för en trevlig kväll, måste göras om oftare!


lördag.

Kom precis hem från tärnsjö, damerna tränade tillsammans med herrarna. Gick sisodär, va inte direkt på topp idag kände jag. Den stora frågan är Vad som händer ikväll? Bara att höra av sig till mig om det finns nå värt ;)

ögonbryn

Någon som har provat denna ögonbrynspenna från Depend? Den ska tydligen forma och färga ögonbrynen på samma gång, och den färgar håren, inte huden! Ögonbrynspenna är väl kanske inte nått jag skulle använda direkt, tycker inte det är snyggt med raka fejkade sträck som ögonbryn, men denhär verkar faktiskt bra :)


löfte

Nyårslöftet 2009 var att jag skulle pierca tungan, och CHECK! Vad ska jag nu ha för nyårslöfte 2010? Försöka svära mindre kanske? Vore en bra idé ;)


NYÅR

Nytt år, nya möjligheter ;)
Var jättetrevligt igår hemma hos mig, vi käkade och hade oss! Hann tyvärr inte med efterrätten, men vi klarade oss ändå! Roligaste när vi skulle till bussen, aldrig vart så stressad i hela mitt liv HAHA! Folkan var inte så värst roligt, är somsagt trött på stället men eftersom ungefär alla åkte dit så drogs man med :) Fick inga roliga bilder heller, dom sitter i minnet istället ;)













RSS 2.0