22.02

ÅH!! Idag skulle jag och pappa åka och kolla på fotboll i Tärnsjö. Hann komma ungefär till Ärligbo och sen la lilla soten av, stackars lilla bil.
Fick iallafall skjuts tillbaka till våla igen och tog en annan bil till Tärnsjö och kollade på herrarnas första hemmamatch. Slutade 0-0 mot skuttunge.
Fick hjälp av Anna-Karin och Crister att bogsera hem våran lilla bil till våla igen, så nu har man väl inte bil på ett tag, syyyynd.
Nu blir det bb sen sooooova, för att orka med morgondagen!





gårdagen i stockholm

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men det beror på att jag inte har haft tid att sitta vid datan förstår ni.
Igår åkte iallafall jag&Jesper till stockholm, mötte upp Sandra och gled omkring och mös i solen och affärerna. Hittade lite olika grejor, kan lägga upp bild på dom på söndag, eftersom det är valborg imorgon ;)

När vi var klara inne i Stockholm åkte vi till väsby och hälsade på Sofie och Nicke ett tag, vart bjudna på supergod sockerkaka och ett vrålåk hann vi också med! Bra dag helt enkelt.





23.33

Ibland är det skönt att prata ut, bara få säga exakt vad man vill. Det tycker vi om.
Imorgon ska jag iallafall åka in till Stockholm med Sandy & Jesper och handa lite grejor tror jag. Ser fram emot det och hoppas det blir en braaa dag. Godnatt mina fina vänner och bekanta! :)



Där får ni en fin liten truddilutt såhär på kvällskvisten!


igår och nu

Godmorgon era ungtuppar!
Hann inte med att skriva så mycket igår, men jag och mamma åkte iallafall till IKEA igen för att handla in en massa saker. Efter det så drog vi och käkade på donken. Mitt upp i allt kom vi på att vi hade ju glömmt Lennart på ikea!! Så det var bara at vända igen. (Lennart är en hylla) Roligaste med allt var att mamma helt plötsligt på donken sa; "NÄMEN, vi har ju glömt lennart på ikea! Ska vi hämta han idag eller en annan dag??"

Folk som hörde måste trott vi var dumma i huvet.
Nu ska jag och Jesper in till stan och lämna in lite papper sen kika runt lite på stan.
Hemklippta shortsen & solbrillor på!




vinst

Igår vart det vinst!! Vi spelade inte så värst bra om jag ska vara ärlig, vi kan mycket mycket bättre. MEN vi vann ändå med 5-2, vilket kändes väldigt sköööönt! Bra jobbat Tärnsjö :)
Nätade in ett mål gjorde jag också, känns ännu skönare. Nu är jag väldigt taggad på att serien ska börja, 8 maj kör vi!




14.19

NU KÖR VI TJEJER!
Hemma-träningsmatch mot film 16.00





18.19

Hejpåer.
Älskvärt väder idag så idag har jag mest glidit runt utomhus i solen. Har umgåts med min kusiiin Sofie bland annat, och några andra härliga människor. Bra dag helt enkelt.
Nu kommer Jesper så nu ska vi umgås! PUSS










PÅSKÄGG

Även fast jag är lite för gammal för påskägg kanske så fick jag ett iallafall!
Fast .. jag tror aldrig att man blir för gammal för påskägg :)





Lilla Tedde är väl för söt






19.22

Mamma och Pappa är på åland och firar att det är påsk så då fick jag bli ensam hemma. Men det gör ju aboslut ingenting eftersom jag och Jesper har lagat lite mat tillsammans och nyss åt vi efterrätten på altanen i solen. Åh vår!!
Nu ska vi åka fram till Tärnsjö och kolla läget och sen blir det barnvakt.






första seriematchen - herr

Imorse var jag uppe med tuppen igen. Väldigt skönt att komma upp tidigt tycker jag så man har hela dagen framför sig! Åkte iallafall iväg till Tierp och kollade på när Tärnsjö's herrar hade första seriematchen för iår, och dom vann! 3-2. BRA gjort. Älskar att det var bäst väder också, så mysigt nu när fotbollen drar igång igen.






!!!!

Den 16 maj börjar jag jobba med naglar på SEO;s hårstudio i Östervåla. Kommer att erbjuda nagelförlänging, manikyrer mm.
Ni är varmt väkomna att boka tid redan nu på nr 0292-71600
:)







Naglar

Imorse var jag uppe med tuppen eftersom jag och jesper skulle åka in till stan för att skaffa lite saker. När jag kom hem kom Jossan hem till mig så övade lite nails på henne. Det är ungefär min dag.






dagen i ord och en bild

Hejsan hejsan. Har varit på kurs hela dagen och åkte på träning när jag kom hem, så därför har det varit lite dött på bloggen idag. Vickan var min modell på kursen så jag gjorde förstärkning på hennes egna naglar, fint!
Fick lära oss lite härliga dekorationer också som jag har suttit och provat, kanske kommer ut en bild imrgn om det blir någe bra.

Nu ska jag kolla på oth sen soooooooooooooova.

Skorna är fortfarande till salu om någon är intresserad, str 36.


sandy


Tack för att du finns, du gör mig glaaaad



igår

Igår lekte jag med Sandraa, hon var här över dagen och umgicks. Övade lite nails på henne, och vi dunkade bb-låten ungefär hela dagen känns det som. Så nu kan man den utantill haha. Kommer bli en sommarplåga. Träning på kvällen vart det också sen deckade jag isoffan när jag kom hem.

SNOR BILDEN AV SANDRA! Mina bilder vart dåliga, hoppas du förlåter mig för det :)





bra musik





GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!






one tree hill


Ja, rubriken säger allt. One tree hill är världens bästa serie, så nu ska jag lägga mig och somna till ännu ett avsnitt. Har fått lånat av jennie, guld värt!
Lilla Jamie, söting. Godnatt på er, imorgon är det ny dag och nya tag.





kalas hela dagen lång

Ojojoj så trött jag är. Har varit på kalas hela dagen känns det som. Först var vi hos Kickie och firade henne, träffade en del av släkten, min fina släkt.
Sen när det kalaset var slut åkte jag vidare på nästa kalas som var hemma hos Jennie Wiik som fyller år imorgon! Så nu är jag helt slut, ska kika på gossipgirl.

Mina söta kusinbarn Max&Lucas





14.06

Ja, vi var nyktra.





Årets första grillning

Underbart gott med grillat såhär på våren. Och röda såsen till det satt som en prick över i;et.
Efter grillningen drog jag och Sandra till Tess&Oscar på fest, nyktra. Trevligt faktiskt. Lägger upp en video på gårdagskvällen snart, hoppas jag får sno den av Sandy hihi.






Tack mamma!

Hon kom hem med en liten present till mig när hon hade vart i stan, en fin tröja! Superbra, den ska jag använda ikväll :) För nu ska vi hem till min faster och grilla lite för första gången i år, GOTT!





Guu så gott





återbesök

Idag på kursen hade vi med oss modellerna som vi gjorde naglar på för tre veckor sen, Sabina var snäll och ställde upp! Dom fick komma på återbesök och fixa till dom fina igen. Använde ett rosa glittergelé på, vårigt!





annonsen kom i tidningen idag





stek

Åh. vilket underbart väder vi har haft idag här hemma hos mig, säkert på andra ställen också runt om i sverige ;) Har iallafall legat och stekt några timmar, så nu kliar det likte på kroppen för jag har bränt mig lite grann. Stackars mig. Nu ska jag kolla lite på one tree hill som jag har fått lånat av min älskade vän Jennie!

Jag låg i linne och shorts, och ändå var det sjukt varmt. Nu är det vår.






www.seosharstudio.se



Klicka mellan pilarna för att komma till hemsidan!

---------->http://www.seosharstudio.se/<---------

TACK VIC

Jag fick med mig ett par shorts hem från Vickan som hon inte skulle ha kvar, så jag fick ärva dom! Åh vad snällt :)





14.17

Nu har jag kommit hem, efter ett tags åkande. Hade en väldans trevlig kväll igår hemma hos Vickan. Sabina var också med. Kikade på tv på bb, lagade och åt mat- grillad korv, sen åt vi lite jordgbbar också. Guu så gott.
Finns inte så mycket annat att skriva om gårdagen faktiskt.








just nu









knivstahäng

Snart ska jag ta mig in till stan för att möta upp Sabina. Vi ska handla lite födelsedagspresenter, sen ta tåget hem till Victoria för lite Knivstahäng! Vi hörs later mina vänner, nu ska jag äta mat.





6 april

Kom på nu att mitt körkort fyllde 1 år den 6 april, grattis i efterskott! Nu är det bara ett år kvar, sen får jag köra hur jag vill. Nästan. :)





shopp

Jag Jesper och Hampus var till Uppsala idag för att byta en sak på IKEA, sen åkte vi vidare till  Stadium och kikade runt lite. Fick med mig hem ett par nya benskydd - NICE, och ett par solbrillor. Asnice eftersom mina gamla har gått sönder.






Sweat





22.47

YES, Roddan är kvar. Hoppas han tar hem hela alltihopa, skulle vara klockrent!
Har haft lite besök av Faster, Caroline & Martin på kvällen framför Stockholm - Båstad och sen bigbrother. Ätit lite glarre också. Men nu ska jag lägga mig och kika på film med Jesper!




14.53

Hello darlings!

Har nyss kommit hem ifrån Jesper, det vart en lugn kväll igår. Kollade på matchen sen åkte jag dit, vi käkade lite sen kollade vi mest på tv sörrni.

Har lärt mig att äta en asgod sak. Ta två mjuka tacosbröd, ha på lite smör, skinka och ost imellan dom två. Sen steker ni dom ett tag så dom blir lite bruna, MYCKET GOTT! Smakar som toast.

Nog om det, här är iallafall tre små söta saker jag fick med mig hem från IKEA. Tre små råttor som man kan ha i fönstret eller vad som hellst, jag som älskar gosedjur.






nails by me







ikkk

Imorse skulle vi in till stan, jag amanda och mamma. Skulle hämta lite saker från skolan och sen passade vi på att dra till IKEA en snabbis också när vi ändå var inne i stan. Hittade en massa fint, kan visa lite imorgon kanske.
Kursen vart inställd idag så har hållt på att fixat en hel del hemma istället, bra gjort av mig. Nu är jag äntligen klar.
Lägger upp bild senare på amandas naglar jag gjort iadg!





fin besök!

Sitter och pratar med Sandy i luren och SNART KOMMER AMANDA! wihooo :)





Bruno mars - Talking to the moon






skor säljes

Nu har jag lagt ut en annons på mina studentskor ifall någon är intresserad av att köpa.
Klicka mellan pilarna (under bilden) så kommer ni till annonsen!



----->http://www.blocket.se/vi/33066707.htm<-------



11.45

Man märker verkligen att det börjar bli vår nu, nästan ingen snö kvar på marken och det är verkligen typiskt april-väder. Men jag gillar det. Hittade iallafall två väldigt fina nagellack här om dagen från Biken. VÅRFÄRGER!

Jag har lite bloggtorka eller vad man ska kalla det, vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Men det kommer nog upp någonting snart hoppas jag.





bingo

Kom precis hem ifrån Uppsala, har varit på möte och sen hann jag springa runt i lite affärer också. Hittade två superfina nagellack som jag ska prova snart.
Nu är jag lite stressad för jag ska åka till Tärnsjö och jobba på bingon ikväll, JIPPI!!






justnu

Sitter och äter älskade nappar framför tvn, men nu börjar Bachelorette så tjooooo.





10.07

Hej igen! Har inte riktigt haft tid att skriva någonting här, har haft en hel del andra saker för mig tyvärr.
Igår var jag iallafall på IKEA med mamma och pappa och sen vart jag inringd för att spela match på eftermiddagen. Gick inte lika bra som sist men så får det vara ibland.

Jag har en jobbig vecka framför mig som jag inte alls ser fram emot, en hel del att göra. Men det är bara att kämpa på och ta en sak i taget.

En sista-minuten resa är någonting jag skulle behöva nu!




färg

Kurs idag då som också alla andra lördagar. Idag lärde vi oss att bygga med mall, och fick även prova lite med roliga fäger. Åh jag blir som ett litet barn på julafton när jag får hålla på med olika färger och dekorationer, kuuuul!
Åkte iallafall hem till Lisa efter så har hängt med henne hela kvällen fram tills nu, så nu ska jag och mamma kolla på film! Skön lördagskväll.





vingåker

Godkväll!
Hela dagen idag har jag och Jesper varit ute på vift. Vi åkte imorse till Vingåker för att shoppa lite men jag hittade ingenting förutom en plånbok/liten kuvertväska. Men den va söt så jag är nöjd iallafall.  Tog några timmar med bil fram och tillbaka så nu på kvällen har vi inte orkat gjort så mycket förutom att kika på film och ätit chips.

Jag ska upp tidigt imorgon för kurs så godnatt på er!







RSS 2.0