MUSIK!

Hitta'n på Sandys blogg, http://www.fanvadgay.tk/

BRA MUSIK, BRA VIDEO




19.29

Hallihallå.
Idag har det varit suuuuperfint väder ute så jag&jesper har varit ute ungefär hela dagen och tvättar våra tre bilar. Åh så fina och rena dom vart. Sen hade Anna-Karin bakat hela morgonen så vi åt lite bullar och mjölk. Gud så gott.

Nu har jag faktiskt ingenting mera att skriva för nu ska jag kolla på halv 8 hos mig på tv, Pussdå!




Teddes stövlar passade perfekt på mina fossingar!



22.06

Godkväll mina damer och herrar!
Träningen gick bra, förutom att jag kände av skadan i låret som jag fick i söndags på matchen .. dåligt!!
Just nu sitter jag och väntar på att Jeppe ska komma hem från träningen så vi kan kolla på bigbrother, men nu börjar det så jag får börja titta!



Godnatt, hörs imorgon!



17.28

Såhär såg det ut för mig mestadels av dagen. Gjorde klart det mesta jag skulle imorse så hade en skapligt ledig dag framför mig. Har suttit och peppat i mig vatten och solat, somnade i solen gjorde jag också. Så nu är jag stekt i ansiktet. Lika bra det så man inte ser ut som ett lik nu när det snart är valborg och allt.






godmorgon

Godmorgon, eller jag har fakltiskt varit uppe några timmar men ändå. Godmorgon på er andra som vaknade nyss.
Igår hände ingenting som var värt att skriva in i bloggen iallafall så därför fick det bli tomt.
Imorse hade jag telefonmöte och nu har jag lite tid över så nu skriver jag lite här.
Ska försöka plugga rätt mycket idag, ska även skriva iordning lite andra saker. Så får det bli.

Förrästen, kolla vad mitt hår har växt sen jag klippte det!! Växer som ogräs.





never say never

Förrästen! Innan jag går och sover så måste jag säga att jag väldigt gärna vill se Justin Biebers film Never say never. Jag är inget fan av han precis, men alla säger att filmen är sjukt bra så den får bli min nästa film-kollning!
Bio sugen någon? hör av er!


Han är ju för gullig!



21.43

Nu ska jag ta och ringa lilla Sandy. För imorgon ska jag möta upp henne i våla för att gå på ett litet möte, sen tänkte vi ta en liten glass innan hon ska hem! Hoppas det är sol imorgon bara :)

Men nu ska jag ringa sen kolla på bb, så godnatt på er




BS





vinst

Hejhej!
Nu sitter vi och kollar på bigbrother, men passar på att skriva lite här under pausen.
Matchen gick bra, vi vann med 4-2 mot heby! Det går bra nu. Men som min vanliga otur skadade jag mig, fick en lårkaka som är PAIN och gjorde illa knät också, men det är inte lika illa som låret som tur är. Och världens skavsår på det, kalas.
Men det är bara att bita ihop!

Nu börjar bb igen så jag ska krypa ner hos min älskling i soffan, Puss





lördagskväll

Lördagskvällen innebar lite födelsedagsfirande hemma hos Johanna i Sala med några tjejer! Spelade lite spel, sanning och konsekvens och hade allmänt trevligt. Sen drog vi vidare till Statt runt halv tolv. När alla andra klunkade alkohol på statt så klunkade jag vatten istället eftersom det är match idag! Många klagade men vad 17, fotboll är niiiiice!







igår på dagen

Då hade jag som sagt kurs från 9-16. Men som tur var fici vi sluta lite tidigare.
Hade iallafall Sabina som lite nagelmodell och övade på, gick skapligt bra tycker jag. Här har ni en bild på resultatet. Hon ville ha lite guld-silver på kanterna så det kirrade jag!





stress

Hinner verkligen inte med att skriva om dagen idag och lägga in bilder så det får ni se imorgon!
Nu ska jag dra iväg till sala för lite party, HÖRS IMORGON!



gårdagens färg vart blå

Här dammar det ser jag!
Nej men såhär är det. Igår åkte jag in på möte i stan, sen gjorde jag lite andra saker inför lördag. Sen åkte jag hem till Mallan i Storvreta och umgicks med henne! Tv-tittande, nagelfix, skratt och mycket annat mys.
Sov kvar där och drog in till stan imorse och mötte upp Sabina&Vickan för en heldag på stan. Hittade dock ingenting som föll mig i smaken.





Väldigt snygga gå-till-affären-kläder. Mjukisar och uggs ska det vara.



bb

Nu sitter jag här hemma hos min Jesper och väntar på att han ska komma hem från träningen. Har tänt lite ljus och snart blir det bigbrother.

Godnatt på er sötingar.




min hälsning

Hahahaha, kolla vad jag hittade nyss!
För 7 år sen skickade jag in en hälsning till Carro i bigbrother om att jag tyckte att hon skulle vinna osv, och sjävklart kom den med!



Året innan, alltså för 8 år sen, sydde jag & Linn Holward en nalle på syslöjden till Kajsa som vi tyckte skulle vinna. Och vid finalen såg vi att Danne satt med den, då vart vi som galna i han och ångrade oss att vi inte gav den till han!

Tänk så många som skickar in hälsningar och sånt, och just jag kommer med två år i rad. Rätt roligt tycker jag ;)



dissar dagens outfit ..

.. kör dagens naglar istället ha ha. Som många redan vet så älskar jag att ha lite galna naglar med roliga färger!





kvällshumor





dagens väderlook







tisdag

Hur mår du judit? hej på er.

Nu pratar jag med sandy i telefonen och vi ska gå och göra lunch tillsammans. Superfint väder så jag ska sätta mig solen och plugga lite hade jag tänkt. Så gör vi, det blir trevligt.
Pussva



19.19

Du, idag har det inte funnits tid för någon slags bloggning ska jag tala om för er!
Upp med tuppen, öva naglar, plugga, storstäda rummet med mera. Känner mig superduktig och snart ska jag iväg till Tärnsjö för lite fotbollsträning! Passar bra nu efter en helg med för mycket onyttigt.

Även fast Djurgården åkte ur slutspelet bär jag stolt en DIF-tröja ;)




öva öva öva öva ..

.. det har jag gjort idag. Imorgon blir det teoriPLUGG!







new






just nu..

.. sitter jag i soffan och proppar i mig godis tillsammans med mamma som sover lite ibland. Helt slut efter idag så känner inte för att göra någonting jobbigt faktiskt.
Pusspåer.




19.50

Sådär hörrni, nu har jag äntligen kommit hem från en låååååång dag.
Har börjat på en nagelkurs i gelé, tänkte att det kan vara roligt att lära sig lite flera nagelmaterial! Så så ligger det till.
Idag övade vi på applicering av gelé, både som vanligt och med fransk manikyr. Övade på jätteroliga hand-dockor. Nästa gång ska vi ha modeller med oss att öva på och det ser jag fram emot!

Nu är det bara att öva öva öva öva öva.








svart-vitt

Hejhejhejhejhejhejhejhej!

Nu har jag äntligen tid att lägga in lite på min lilla blogg. Jag&Jesper drog oss till Gävle idag för att kika runt lite. Så när vi kom dit mötte vi upp Elin, gick runt i affärer. Jag hittade väldigt snygga shorts om ni frågar mig! Lägger upp bild på dom imorgon om någon är nyfiken. Köpte även ett rosa usb-minne, FINT!

Sen gick vi hem till Elin för att kolla i deras lägenhet, även kolla på deras supercjutiga katter! Jag vill HA! Synd bara att jag blir förkyld av endel katter (allergi). Men det stuntade jag i justdå.

Nu sitter jag här och har precis kollat på let's dance. Blir en väldigt tidig kväll ikväll eftersom imorgon är jag tillbaka på fyrisskolan igen några lördagar framöver. Vad ska jag göra där tro? Det får ni veta imorgon ;)

Ser nog lite bitter ut på bilden men det kan bero på att det var vårväder i förrgår och idag ville det tydligen bli snöstorm.






21.39

Åh herremy. JOBBIG DAG! Eller kanske borde skriva kväll, för den har varit sjukt jobbig ska jag tala om för er.
Jag & Mamma har suttit och skrivit, räknat ut siffror, varit totalförvirrade osv. Arg i mellanåt och skrattattack ibland. Så är det alltid. Men nu är vi äntligen klara, känns så skönt!

Ända från klockan ca halv 6 och fram tills nu har vi suttit så ikväll kommer jag somna ovaggat vill jag lova! Ska försöka hålla ögonen öppna tills bigbrother är slut. I värsta fall får jag använda tandpetare.





nails

TJA!
Vaknade upp hos Jesper imorse ifall ni undrade. Vi var framme och handlade mat, åkte till Jocke och käkade där, GOTT. Hungrig jag vart nu när jag tänkte på mat .. ska nog gå och ta mig någonting att äta.
Nåja, efter det åkte vi hem till Jesper igen och senare åkte jag till Jossan och hjälpte henne med att göra lite nagelförlängning på henne.  Sen träning på det.

Nu sitter jag och skrattar åt bigbrother på tvn! Nattinatti på er :)





fotboll

Justnu är det fotboll på tvn hemma hos familjen Hellman! Och jag roar mig med kameran, he he.





17.12

Woopwoop. Jag har rensat endel i min garderob, eller mest städat och hittat saker som har legat längst in och gömt sig. Bla dom här två jeansen! Jag använder aldrig jeans, men det är för att alla sitter som ett skåp och är stenhårda.
Men dom här två hittade jag iallafall och dom ska jag försöka använda lite grann!

Har lärt mig att det lönar sig att rota bland gamla kläder ibland även fast det är jobbigt.








12.15

Nu har Malin & Victoria åkt hem precis så nu ska jag ta och fixa lite grejor!
Vart ganska så sent igår och vi vaknade tidigt så jag är rättså trött idag måste jag erkänna, ska försöka städa också. Då kommer jag känna mig nöjd!

Här är presenterna jag fick av Vickan från Thailand, åh vad fina!






just nu





19.28

Imorse skulle jag åka in till stan för att gå på ett möte och sedan möta Malin & Vickan i stan. På vägen mellan Östervåla och Uppsala så hade en buss brunnit och den såg hemsk ut, usch! Fick stå stilla nästan en timme och vänta.
Sen mötte jag iallafall Malin&Vickan i stan, åt lite mat och nu sitter vi hemma hos mig och ska åka på träning strax!
Har fått superfina presenter av Vickan från Thailand, visar imrgn!







Ulrik Munther

Jag har sagt det förut men jag måste säga det igen. Den här killen har talang som heter duga. Svensk är han också. Sitter och lyssnar och tröttnar aldrig. Sverige kan!







inbjudan

Ikväll får vi lite främmande av Caroline & Martin! Vi skickade den är otroligt vackra inbjudan till dom, haha!





igår

Gårdagen var mycket trevlig måste jag säga!
Caroline & Martin hade bjudit hem folk för lite melodifestivalen-tittande och roligheter. Mycket trevligt. Eric Saade vann då, som säkert ingen missade. Bästa låten helt klart men vi får väl se hur det går i Tyskland för honom!
Vi hade tävling också, vem som kom närmast i gissningar på låtplaceringarna, och pappa fick mest poäng och vann, duktig.
"Med andra ord" fick avsluta kvällen med många skratt!








middag för 2

Dagen började med träning kl 11 som slutade 12.30! Sen väntade jag kvar i Tärnsjö för att åka med Jesper hem hit till mig. Vi hade planerat att vi skulle laga tre rätters middag hemma här eftersom vi var ensamma hemma! Så det har vi precis blivit klara med. Kanske inte världens finaste ha ha, men GÅTT var det.

Nu ska vi åka hem till Caroline&Martin och kolla på Melodifestivalen-final!







josefin

Såhär såg jag ut idag. Dagens outfit är ingenting för mig tror jag.







23.56

Nemen hej!
Idag har det dammat här i bloggen, har inte riktigt haft tid att skriva. Men nu har jag, ett litet tag iallafall, om jag inte somnar.

Ikväll har jag iallafall umgåts med Sandy & Madeleine. Var först en sväng i harbo och åt pizza och hade oss, sen tpg vi svarta faran vidare Tärnsjö, där hände inte allt för mycket så vi bestämde oss för att köra hem Sandy. Jag&Madde åkte hem till mig och kollade på Solsidan sen BB.
Nu sitter jag här och ska alldeles strax sova, trött som få. Träning imorgonbitti också, hörsdå gos!

Ska nog skriva någon rolig rad i våran lilla bok.




GE MIG NYA SKOR!

Nu känner jag att mina sko-pengar börja skrika lite, det var ett tag sen jag köpte skor nu så jag tycker det är på tiden faktiskt! Men sen är det ju det där om att bestämma vilka också ..

Från Nelly



Från Scorett





sånt här blir man glad av att se!





18.32

Detta pysslar jag med just nu om ni undrar. Men ni kanske inte förstår varför jag står i en dusch och dränker fötterna och sedan stoppar i ett par skor? Himla knasigt kan endel tycka .. Bra tycker jag.
Sähär är det, mina fotbollsskor är nya och stenhårda som alla i början vilket är OSKÖNT. Så jag gör såhär bara för att skorna ska forma sig efter fötterna, det funkar faktiskt. Eller det beror väl på vilken sorts kvalle man har på skorna, men ja. Nu förstår ni iallafall.

Snart träningsmatcher också och då går det inte att spela med oanvända skor så nu ska jag knata runt i dom ofta!


Synd att dom ser orangea ut på bilden, kan vara för att jag inte har blixt. Dom är faktiskt rosa.



19.31

Nu ska jag kolla på halv 8 hos mig sen bär det av till Tärnsjö för lite fotbollsträning! GÖTT




17.52

Jag ska erkänna en sak. Jag är en riktig bloggnötare!
Vet inte hur många bloggar jag följer men det är MÅNGA! Läser inte alla men är inne och kikar för att se ifall något roligt har hänt. Har nog bloggar på varje bokstav i alfabetet ha ha!
Lilla Daniel Paris är min favoritblogg, han är så gullig! Skriver så roligt gör han också.



Gå in på hans blogg HÄR!
----------->http://www.finest.se/danielparis<------------




Dag 28 - Bild på mig och min bästa vän

Här är jag & Sabina när vi var i Öregund, midsommar 2010!





23.13

Du, du förtjänar det bästa ( :





Dag 27 - En bild på min familj

Min familj är någonting alldeles speciellt, som jag älskar mest! Min mamma är precis som mig, hatar att vara med på kort så jag gör henne en tjänst nu och låter henne slippa synas på Internet, he he. Finns faktiskt knappt några bilder på henne, SYND! Pappa däremot är en linslus, han ska alltid tokas när han är med på bild. Det har jag ärvt av han. Att jag ska tokas alltså.
Men ni är lika gulliga för det





utflykt

Idag har jag och Jesper varit ute och farit lite. Åkte till nå ställe nära gysinge först sen åkte vi till gysinge och fikade lite, supermysigt ju! Bäst väder var det också, förutom att det blåste lite kallt.
När vi var klara där åkte vi och hälsade på Crister på jobbet i Tärnsjö och åkte upp på .. hm vad heter det nu igen? Ja ett väldigt högt ställe, jag som är så höjdrädd! (sista bilden)














design

Jag försöker göra om min bloggdesign lite grann så justnu ser den ful ut, men det ska nog bli bra snart. Om någon är bra på sånthär får ni gärna säga till!



101 sätt att åka ur en gameshow

Dethär klippet gjorde verkligen min kväll ROLIG måste jag säga. Snacka om att killen måste ha varit rädd, stackarn ..





Bild 26 - Det jag senast la pengar på

Inträde på Saluhallen
JÄTTE INTRESSANT FÖRSTÅR JAG!





godnatt!





Dag 25 - En favoritplats jag har

En av favoritplatserna jag har är i solstolen i värmen och bara ligga och steka och bli brun, även ligga på en madrass i vattnet och flyta. mmm så underbart!






gårdagen i text & tre bilder

Igår åkte vi till storvreta för att fira Malin & Lina som hade fyllt hela 21 år! Började med en förfest där hemma med trevligt folk, tårta och lite sånt. Tog kvart i tolv bussen in till stan för att dra oss vidare till Saluhallen och där var det roligt! Lätt bästa stället i Uppsala jag har varit på så alla som inte har varit där borde dra dit.

Åkte hem med 02.20 bussen hem tillsammans med Linn&Emelie, tur att dom var med annars hade jag vaknat upp i Tärnsjö, ha ha. 
- Linn, väck mig när vi är i våla
- Ja jag ska försöka om jag inte sover


- KORRE, vi är i våla nu!
(jag kollar ut, inga lampor och helt becksvart ute)
-Linn, lovar du att vi är i våla nu?
- Ja, Emelie sa det iallafall.
- Då går jag av


hahahaha, komiskt! Det är inte lätt att vara nyvaken och förstå vart man är när det är bäcksvart ute.









Dag 24 - Mina favoritskor

(Hann inte lägga ut igår, IGEN, så det får bli såhär)
Nu har dom blivit lite slitna eftersom jag har använt dom så mycket, men jag älskar dom fortfarande!
Det bästa med dom är att dom är höga men man får inte ont i fötterna av dom. Mycket bra. Dom är från scorett ifall någon undrar, men tror inte dom finns kvar för dom är från förra året.





LAGDAG

Idag hade vi lagdag med laget. Jag&Nattha hade knåpat ihop en hel del roliga saker, lite lekar och tävlingar. ROLIGT! Slutade med att vi hamnade i lillgruvan, grillade och åkte pulka.
Här har ni lite bilder!












Nytt hår

Här är alltså min nya frisyr.
Det är inte så JÄTTEkort men eftersom jag hade så långt innan jag klippte det så är det kort för att vara mig. Lite ovant men jag trivs som fisken i vattnet eller hur man nu säger!
Har färgat också så det är ett snäpp mörkare också.





Dag 23 - Min favorit film

Som dom flesta borde veta så är min favoritfilm TAKEN! Har sett den hur många gånger som hellst och kan ungefär alla repliker, men tröttnar aldrig på den.





R&F

Nu tar jag och mitt korta hår (okej så kort är det inte) och åker till Jesper och sover där, var ett tag sen nu! Bild kommer nog imorgon på mitt hår, och jag är nöjd. Lite ovant och så, men det kommer jag vänja mig vid.


Har "lärt" mig att lyssna på Rebecca&Fiona nu. Tyckte inte alls om deras musik första gången jag hörde den, men sen när jag fick lyssna flera gånger kom jag på att den här låten är ju riktigt skön! TUMMEN UPP FÖR DOM.



Dag 22 - Något jag ska göra i sommar

I sommar ska det bli en grym sommar.
Jag ska sola, bada, umgås med mina fina vänner, gå på mysiga picknickar, mabye åka utomlands om det blir ledigheter och om pengar finns.
Jag har inte bestämt någonting alls så det är rättså skönt faktiskt, att man bara tar dagarna som dom kommer!
Vill åka på någon slagt road-trip med härligt folk, bada nattbad, åka båt, dricka & äta gott. ÅH nu vill jag ha sommar!!








klipp & färg på gång ..



.. efter bild kommer senare!



Dag 21 - En bild jag tycker mycket om

(gårdagens egentligen, råkade glömma)



Bilden är på mig från i somras när jag var i Grekland. Får verkligen sommarkänslor när jag ser den, ge mig sommar nu nu nu!



NYA FOTBOLLSSKOR!





igår

Igår åkte vi hem till Sabina och hade lite tisdagsmys! Vi kollade på tv, åt ost&kex,  morotskaka och grönsaker med dipp! Det kallar jag för mys. Sen vart det bigbrother för hela slanten! Sov kvar gjorde vi också.
Vaknade imorse och åkte in till stan för att kika runt lite, sen vart det buss hem och decka - trött som tusan.





16.42



Bara så ni vet så åker jag in till Uppsala nu för att möta vickan, sen drar vi oss vidare till Sabina för lite tisdagsmys! Hörs imorgon mina vänner : )



Dag 20 - Mitt absolut bästa köp

Min plattång är både min favoritsak & mitt absoluta bästa köp. Den kan jag verkligen tipsa om till er som plattar håret ofta. Håret blir platt direkt av den och den värms upp på 2 sek.
Den kostar några hundra men det är det aboslut värt att lägga pengar på!





RSS 2.0