criminal

Vart en sen kväll på Jobbet, pysslade massa på Johannas naglar, super roligt! Men nu är jag trött, sitter och äter lite yoghurt. Imorgon blir det jobb igen, börjar 9 sen kommer jag hem runt 20 så vi hörs då mina vänner!
Godnatt





tisdagsmys


Tacos, god dricka & idol




Fina vän!





hundvakt + valbo




Lediga dagen idag spenderade jag tillsammans med Jesper, vi var hundvakt åt lilla söta Lukas som vi var ute på promenad i skogen med. Sen fick vi för oss att vi ville åka till Valbo så där spenderade vi eftermiddagen med att fika på Madammes & shoppade lite. Ända jag köpte var en grå mössan, den var fin.



helgen

Nu ska jag "äntligen" berätta om min helg!
I fredags var jag med jeppe, hade fredagsmys framför tvn, och bara tog det lugnt.
I lördags var jag först iväg till Vänge på kalas hos Fam Zetterberg. Åt god paj & tårta, sen vart det hemfärd till Våla igen. Fixade mig, hämtade upp Jullan och vidare till Runhällen för att umgås med Ellenor!
Bestämde oss för att dra till Statt så där slutade våran kväll, och jag hade det trevligt! Allt för sällskapet :)

Sov kvar hos Ellenor på kvällen, hann få i mig en sigges också. Alla sala-bor förstår.

Hände nog ingenting mer speciellt i helgen, pokertunering i söndags också men jag förlorade så det är ingenting värt att skriva om.






helg

Hejhej! Har inte tid eller ork att skriva om helgen nu, så vi tar det imorgon. Har iallafall haft en bra helg :)

Godnatt!



ny vinterjacka

Efter jobbet idag åkte jag och Lisa in till stan, strosade runt lite sen mötte jag upp mamma. Började med att fika på W.Coffie, supergod toastmacka och chailatte som vanligt! Innan hade jag vart och provat en jacka på stadium som satt som en smeck, så la undan den. Mamma hade tydligen också lagt undan samma jacka till mig, så kändes som att det var den jackan jag skulle köpa.

Så jackan på bilden fick det bli och jag är mer än nöjd!!





glad you came





vilken?





säljer mina klackar



Säljer mina studentskor, om någon är intresserad!
Strl 36

Fråga på om ni har några frågor ang pris, hur dom sitter på, fler bilder osv



behövdes en ny bild





onsdag idag va?

huvudvärk, snorig och seg i kroppen - soffläge. Känner verkligen inte för att bli sjuk nu, dumma dumma. Men jag tror att det går över lika fort som det kom, brukar vara så.






Josefin Josefin




Min fina vän, på torsdag åker du iväg. Kommer inte träffa dig på flera flera veckor, och det kommer vara supertomt här hemma utan min kitty cat. Du har världens alla chanser att vinna hela alltihopa, men även om du inte vinner så är du ändå en vinnare för mig :)

Hoppas tiden går fort fram tills du kommer hem, och lycka till min hjärtevän!!
I love you /din kitty-struts





17.41

Jag har lekt med Lisa idag, efter jobbet. Gjorde naglar på henne först, sötunge.
Vi har kollat på barnfilm, ätit mat och glass med chokladsås. Gu så gott!

Nu har jag inte tid att skriva mera, Jossan kommer snart sen blir det träning





Ulrik Munther





baka-dag




Redan ny vecka igen, allt går så fort. Snart är detg 7 oktober, då blir det grekland för hela slanten. åh vad jag längtar ..
Nog om framtiden, idag är det 19 september och det har regnat hela dagen vilket är totalt värdelöst. Jag & Jesper har bakat ostgifflar för att fördriva tiden, mmm så smaskigt. Jobbade nu ikväll också, kom precis hem.

Snart blir det go-fika och idol!



VINST!!

Gårdagen med Josefin var BRA. Bion var bra, sorjlig men bra. Fällde en och en annan tår där inne i bio-salen, men rekommenderar den! Jag saknar dig, hette den. Sov kvar i tärnsjö med Jossan, och har somsagt spelat match idag. Säsongens sista match var det, och vi vann över Harbo med 4-1 som känns greeeeat.

Lite tråkigt att matcherna är över nu, och att vi ska gå in och träna sen. Men vi ska vara supernöjda med årets insats, 84 gjorda mål av oss är inget att klaga på!


Avslutar med 3 grymma låtar från D.Guetta






bio jossan match

HELG!
Sov hos Jesper igår, skönt att ha han hemma igen! Men nu har jag gjort mig klar, ska snart åka och träffa Ellenor en snabbis, sen vidare till Tärnsjö för att umgås med Jossan. Vi ska nämligen till Uppsala ikväll och kolla på bio, jag saknar dig.

Sen blir det sleepover där, för imorgon har vi match mot harbo! Tagg.




!

Har lekt lite med mina egna naglar nu, här har vi ett resultat på någonting jag svängde ihop!





10.28

Godmorgon! Torsdag idag, och jag ska jobba. Fina Ellenor kommer till salongen senare och gör sina naglar, längtar till att få träffa henne! Kanske slänger ut en bild på resultatet senare också.


Finaste lava-ringen jag fick av Jossan från Grekland!


it girl





3 år & 9 månader





nytt



Nytt i garderoben! Ett par svarta jeans, och skor. Supersköna. Var i stan igår på min lediga dag, så träffade Sabina & Victoria för lite mat och shopping. Fick med mig en bh hem också.



fotboll + hårfärg



Söndagen har bestått av fotboll HELA dagen. En sur förlust imorse, lagfoto, kollade på när herrarna spelade 3-3 mot storvreta, sen tog vi hem segern med 11-1 mot Iron. Så det känns helt okej ;)
Kände att jag hade gjort mig välförtjänt av en pizza så den ligger justnu i magen.

Jobb imorgon, men innan det ska jag färga håret igen. Vad det blir för färg får ni se bild på sen!



timberlake





fredag

FREDAG!!
Skönt, det är alltid sån speciell stämning när det blir helg, me like. Har jobbat och stått i hela veckan, så idag var jag lite ledig. Har känt mig lite hängig faktiskt, men har ändå hunnit med att baka, städat, diskat och fixar med massor av annat.

Nu väntar jag på att Jesper ska komma också, har inte träffat han på hela veckan. TACOS-TIME!



fransförlängning från SEOS!

Ett klart resultat!



Pågång



Färdigt öga!




Frans-jenny

Sådärja, då var även torsdagsjobbet avklarat. Våran nya medarbetare Jenny Bruno kom till oss första gången idag och jobbade med bla ögonfransförlängning. Hon är så himla duktig!! Lägger ut bilder senare på hur resultaten blev, jag vill också ha! Himla trevlig tjej också så det här kan nog inte bli annat än bra. Lite nya saker på gång också.

Har blivit fotograferade på salongen idag också. Det har varit en bra dag helt enkelt, och nu ska jag åka och träna!





idolvinnare 2011





tove är bra





bokat och klart!

Åh vad jag är glad! Om en månad åker jag jesper markus och andrea till kreta och har det bra, kommer bli grymt!







tatooo

Jag är himla sugen på att skaffa mig en till tatuering, och jag vet vart den ska sitta. Ska ha en text, men har inte bestämt vilken text. Men har några som jag funderar på så vi får se vilken det blir.
När jag kommer hem från utlandet bokar jag tid, så får det bli.





vi klättrar uppåt

Helgens match kallar jag inget annat än kross!! Vi mötte Nordia, som låg på andra plats i serien, och vi hade nog inte räknat med de resultatet det vart.
9-0 till oss, vad hände?! Grymt jobbat tjejer, justnu är det så roligt att lira fotboll!
Och där knep vi andra platsen!!!





simple plan





torsdag

Torsdag, och jag hade en ledig dag idag. Åkte in till Uppsala för att träffa Victoria och Karoline, mina fina. Knatade runt på stan, åt sallad på Cupido, knatade runt på stan lite till och shoppade, fikade morotskaka och chailatte med marsmallows på W Coffie.
En bra dag helt enkelt. Fick med mig en halsduk och en kofta hem, kanske slänger upp en bild på dom imorgon med lite tur ;)





RSS 2.0