15.56

Gårdagskvällen spenderade jag tillsammans med Julle! Var längesen vi umgicks så jag tog tag i saken. Fick vara lite chaufförer till fyllskallar som skulle till Hottan, sen stötte vi på lite annat roligt folk på vägen hem från sala! Resten av kvällen var vi bara hemma hos Julle och svullade toast - en bra lördagkväll.

Idag har jag faktiskt varit duktig och kämpat på med mitt löpande, tummen upp för mig va.







tummen upp





miss

Den här tjejen Alicia, träffade jag på ett innebandyläger i Göteborg sommarlovet 2008, det är sjukt längesen. Vi har inte träffats sen dess och jag saknar henne hur mycket som hellst. Så därför bestämde vi nyss att jag ska komma till Stockholm v.46, längtaaaar :)





nails

HEJ! Jossan åkte nyss här ifrån, hon har vart här och umgåts med mig. Gjorde nagelförlängning på henne och pratade en massa som vanligt. Hennes nya läppar är BÄÄM! Tummen upp för dom.

Nu sitter jag och väntar på att mami kommer hem med kebabsallad (nu är det helg så nu får man vara onyttig) & det ska jag maxa ur totalt så därför ska jag baka en kladdkaka tills ikväll också, för senare kommer Jeppar och har fredagsmyyyyys.









seek bromance





17.59

Nämen hej! Har ni saknat mig idag? Förstår det. Idag har jag vart i stan och fixat med en massa papper, vart på möte sen träffat vickan, tillii och Sabina på lite fika. Nu är jag slut som människa, sitter och väntar på maten. Sen ska jag säga att jag känner mig lite ledsen också, Kungarna av Tylösand är slut. Vad ska man nu se fram emot på onsdagkvällar? ;)








All-american Rejects




Top of the world

Dirty little secret

It ends tonight

Dance inside




C.Gynning

Uppe med tuppen idag!

Har ju läst Carolinas första bok Ego Girl, och den var verkligen suverän. Jag brukar verkligen aldrig tycka om att läsa böcker för jag blir så rastlös, men nu har det iallafall kommit ut en fortsättning på den - Ego Woman. Mami kom hem med den igår så nu ska jag sätta igång med den också!






bingo

Tisdagskvällar innebär BINGO för oss i dam&herrlaget som dom flesta vet, och ikväll är det min tur igen, sjukt otaggad, längar bara tills fikat, hihi. Ska sova hos min älskling efter också när jag ändå är i närheten. Nej nu måste jag sluta skriva, Emelie kommer och hämtar mig snart!






we r who we r

Nu ni!
Nu ska jag börja med ett lite bättre och nyttigare liv förstår ni. Har verkligen legat på latsidan sen fotbollsuppehållet började, men snart kör vi igång igen och då kan jag inte fortsätta lata såhär, dumt av mig!!

Ut och springa ett x antal gånger i veckan ska jag göra & inga onyttigheter i veckorna, kan gärna bli så annars. Ja vi får väl se hur det går men det har börjat bra iallafall ;)






underbart väder

Här dar ni dagens outfit? nejmen skämt och sido, det var så fint väder idag så skinnjackan satt som en smeck, me liiiiiiike.  Ja det var nog bara det jag ville säga justnu, hejpa.






17.29

Hallihallå. Nu har jag precis kommit hem ifrån stan, har varit med Jesper och kirrat en hel del grejer ska jag säga er. Sen träffade vi Simon&Mackan på stan också så dom fick bli vårat gå-på-stan-sällskap och lite donken han vi också med. Man kan säga att det har vart en bra dag idag. 








klago-inlägg.

Jag brukar älska söndagar, men just denhär söndagen idag hatar jag, klockan har stått still och det händer inte ett dugg. Sugen på massa onyttiga saker är jag ocskå, ska nog åka och köpa mig en chipspåse jag kan tröstäta lite hihi.

Nu när jag ändå klagar så mycket, så kan jag lika bra fortsätta att klaga lite på mitt hår som är SÅ TRÅKIGT, spyr på det. Nåja, jag kommer ingen vart av att klaga såhär mycket, imorgon är det en ny dag och nu börjar faktiskt gossipgirl och sen är det enam mamma söker, söndagen slutar nog bra ändå!





!

Blir sämst kvalité när man lägger in på youtube? Men dehär får duga ;) Grattis igen Jossan!





överraskning

GODMORGON!
Igår var det en händelserik dag, min Jossan hade fyllt år så det vart överraskningsfest för henne för hela slanten. Vi samlades först allihopa i folkan och sen kom Jossan inbärandes med ögonbindel på sig, och när hon tog av sig den stog vi alla och sjöng! Väldigt roligt och hennes mamma läste upp världens finaste brev till Jossan också, vi grät som aldrig förr. Mat, fika och party stod denhär kvällen för!














22.15

Förstår att ni är väldigt upprörda över att jag inte har uppdaterat någonting idag, hihi. MEN det finns en liten hake, jag har ingen aning om vad jag ska skriva om? Har vart dött idag. Fredagsmys på kvällen med idol och godis. Äh dehär får duga för ikväll, mer livat imorgon förhoppningsvis!






21.19

Min plattång lever!!!! Eller, jag köpte en ny så nu mår jag bra igen. Nu sitter jag och väntar på att David Hellenius program Hellenius hörna ska börja, han är väl ändå sveriges roligaste man?
Blir sängen tidigt ikväll, kommer somna ovaggat.

Därför lägger jag ut en gullig, gammal och mysig sovbild på min älskling som jag saknar.





årets klipp


who's that chick

SUCK OCH PUST. Den här dagen har tagit kål på mig, på riktigt. Har vart en riktigt business women idag, sprungit fram och tillbaka på möten hit & dit men snart är det i sin ordning. Har hunnit med att träffa Vickan Sabina & Malin också, käkade och pratade strunt, alltid lika mys.

Ikväll ska jag leva loppan :)






skägg

Tyck vad ni vill, men jag kan inte låta bli att kolla på Kungarna av Tylösand, man blir på sjukt bra humör när man kollar! Nu tänker väl endel av er att
"hon måste ju vara dum i huvet som tycker om det"
tyck vad ni vill, så gör jag också det (; Snart är klockan 22, SKÄGG!!






19.30

Nej nu blir jag trött på sverige, JAG VILL VARA BRUN!







ph

Dokusopanörd som jag är följer jag det mesta, även paradise hotel! Sitter och väntar på att det ska börja nu & en jävulsk smärta har tagit över min mage, stackarn :( . Ska kurera om na med en vetekudde nu.



GODNATT SVERIGE!





musiká

Längesen jag la ut musik, tänkte faktiskt göra det nu eftersom jag är på musikhumör.



Mario Vasquez - Everytime I

Akon - Angel

Pink - Raise your glass

Honoreble ft Pitbull & Jump Smokes - Now you see it




köksmästarn

Sjuuuuuuuuuukt tråkig dag, med tanke på vädret. Jag var iallafall hemma hos jeppar idag och bakade en kaka sen har vi mest tagit det lugnt.

När jag kom hem fick jag en uppgift och det var att laga pannkakor, jag säger bara en sak .. lämna aldrig mig ensam i ett kök, jag är ingen mästare. FAST tillslut vart dom faktiskt riktigt bra, så man kan nog lämna mig ensam om jag tänker efter.




varning för fula ord!

Min j*vla plattångsj*vel har gått sönder IGEN!! Världens bästa plattång är det för det blir sjukt platt av den och den värms upp på två sek, men ändå världens sämsta för den går sönder JÄMT, jag blir vansinnig pån.
Nu är det bara att köpa en ny då, blir så trött .....





18.58

Gossipgirl har ju börjat igen förra tisdagen, hur glad?! TUMMEN UPP! Nu ska jag njuta framför det.





man blir som man umgås (;




13.14

Igår vart en såndär otippad kväll igen, skulle egentligen inte göra någonting men Carro ringde och några minuter senare bestämdes det att vi skulle till blåmörkret och så vart det. Förfest hemma hos Maria och sen drog vi oss vidare. Inte allt för roligt där men jag&pallopin har alltid roligt tillsammans, lika störda.
















!

NU KÖR JAG OCH CARRO FEST!!

grafitti

Eftersom Jossan fyllde år igår så var jag på lite tårtkalas idag, av mig fick hon en ny tungpiercing, en ansiktsmask och ett sånt där grafitti nagellack, as coolt! Man har bara ett vanligt lack, sen målar man över med grafitti lacket och efter 30 sekunder har det blivit sådär.





maraton

Solsidan är väl ändå sveriges bästa humorserie, herregud säger jag bara. Så därför har jag och Madde haft maraton ikväll och svullat pizza som dårar. Fortsättningen får bli en annan dag. Nu måste jag gå och lägga mig för imorgon väntas lite kalas!




uppsala

Idag (fredag) var jag & Ellenor in till stan för att först fixa lite saker som inte vart som dom skulle tyvärr, sen vart det fika och shopping också. Min Jossan fyller även år idag så GRATTIS till henne! Hittade present till henne också :) Primaprima.




17.07

Efter allt härj idag tog jag mig en springtur ute i det fina vädret! Jotack tänkte jag, de va kallt nå änders & kalluften tog kål på mig och min hals. Får ge det en ny chans någon dag när det är en aning varmare. Nej nu ska jag in i duschen.

skägg





2 år & 10 månader <3




maskerad

Snart är det halloween vilket innebär halloweenparty/maskerad hos min fina vän! Har till och med hittat min outfit redan, på bilden är ledtråden ;) Ni får helt enkelt se den 5 november!





JJ

Nu ska jag tala om en sak för er, ända sen jag har vart liten har jag vart ett Jimmy Jansson-fan ända ut i fingertopparna, så är det bara. (För er som inte vet så var han med i Fame Factory) Han var faktiskt i Östervåla och sjöng för flera år sen & han tog min hand och sjöng till mig - jag började gråta & darra lite lätt. Fjortis? Nej bara lite kär. JAG VAR UNG!

Såklart är jag vän med han på facebook & nej jag är ingen stalker efter han även fast det låter så, men jag var bara tvungen att skriva till honom att hans nya låt är BRA, gissa vad? HAN SVARADE. Nu kan jag sova gott!




still remember

idag har jag haft besök av fina Ellenor! Inte gjort så mycket faktiskt, bakade en kladdkaka som stog inne lite för länge men vad gör de om hundra år? Vad mer finns att berätta , ingenting faktiskt.

nu - paradise hotel





tisdag

Nu har bingon satt igång igen som vi i dam&herrlagen måste stå på , SUCK! Min tur ikväll och då missar jag ju såklart em-kvalet på tvn, ska trösta mig med en toast nu tänkte jag :)

Far iväg till Jossan för hon är också ledig idag! PUSS


23.35

Men här fanns det ingenting roligt att skriva om - alltså inget roligt att läsa om. Ska lägga mig i sängen nu & kolla på Kniven mot strupen på tv3play!




bilder från idag

Pallade äpplen var vi tvungna att göra för att få ihop en god äppelpaj




Malin ville ha mest paj & hotade med kniven







Megan Nicole

Trött nå änders!! Men jag får finbesök av mina fina flickor Malin&Vickan idag :)


Men hon är väl för BRA!







17.15

Sjukt seg dag. Nu ska jag åka hem till Jossan och umgås, ska göra nagelförlängning på henne också så får vi se vad resten av kvällen har att bjuda på!

PUSSDÅ




nya höst-pjuxxx







feel it/you used to hold me

Lite kort bara, har vart med Jesper på IKEA och stan idag och handlat lite, fick med mig ett par höstskor hem, lägger upp bild på dom imrgn om jag känner fört.  Nu blir det fredagsmyyyyyys.





en som Jossan borde alla få ha!

I LOVE YOU, <3







västerås

Pjuuuooh, nu är jag äntligen hemma, slut som människa är jag också. Rosie och några till har haft sitt slutprov i makeup, och allt gick som en dans på rosor.
I bilen på vägen dit säger hon; "blir det ett oförberett teoretiskt prov så packar jag väskorna och drar på en gång!"
Gissa vad som väntade när dom kom? Jo ett oförberett teoretiskt prov, ganska komiskt faktiskt, men de gick ju som en dans det med!

Jag&Hanna satt modeller och gick på stan, och det har vart en mycket trevlig dag även fast jag är helt slut så nu tänkte jag decka i soffan.













21.05

Onsdagkvällar är jag alltid spikad framför tvn & de är jag även ikväll. Blir till att lägga mig och sussa efter Kungarna av Tylösand för imorgon blir det en heldag i Västerås och makeup! Bilder och text om de kommer ut imorgonkväll!

GODNATT




Då va de nytt igen!

Lite bittra färger, men de är ju höst!

13.54

Vaknade av att snoret rann som en flod & halsen svek ur, då tyckte jag synd om mig och tänkte att jag behövde en varm dusch och ett skönt fotbad. Klappat&klart och nu är jag genast lite piggare!


Ja, inte är vi friska nånstans

Ni som är lite övermogna behöver inte titta (: Varning för fjanterier&slem.




picknick tur

De vart ju en komisk dag tillslut. Jag&Carro tog vårat pick och pack och gick på picknick i skogen. Vi hittade både hästar och åsnor och ville vara med på bild, livsfarliga djur förövigt. Sen hade vi också tävlig om vem som käkade mest vindruvor & de kommer nog en video på de senare! KUL!!










avril

Ojoj här dammar det lite tror jag. Har vart lite business woman (haha) så jag har inte haft tid att skriva här, så ligger det till va. Nu ska jag hem till Rosie och sen tar jag & carro och drar på äventyr i fina höstvädret, bilder lär jag ju bjuda på ikväll!

PUSS GULLRUMPOR!


2-1

FINA DJURGÅRDEN! the botten is nådd AIK :)


fest hos matte

Godmorgon sverige. Har precis kommit hem, vart en galen kväll/natt i harbo. Finns inte så mycket att säga förutom att det vart en väldig massa stäääääääääääd efteråt. Nu är jag iallafall sjuk känner jag & det är inte okej. Ska nog lägga mig och vila lite!

STOCKHOLNM

Hann tyvärr inte skriva någonting igår. Men vi hade iallafall en mycket trevlig dag i Stockholm, jag och min älskade pojk. Svin fint väder och jag hittade lite av de jag ville iallafall. Första affären jag gick in på hittade jag min höstjacka YES. Men de fanns verkligen inga skor för fem öre i hela sthlm som jag ville ha, men hittade iallafall ett par till slut.

Vi hade iallafall sjukt ont i våra fötter&ben efter en hel dags knatande i stan så kvällen vart lugn med idol.




sthlm

Godmorgon. Nu är vi klarfixade så strax åker vi till Stockholm och shoppar och äter på en Thai Restaurag som heter Koh Phangan, dit borde alla åka, sjukt häftigt ställe!







RSS 2.0